Teda z vlastní zkušenosti bych řek, že to si myslíš tetka Sem si říkal že budu jezdit takle a takle a stímhle a tímhle to bude stačit, no a nejezdil sem a ani ty auta nestačily
Brody píše:Já měl dva typy motorů- A to slabou 1,6 v sedanu= průse- pružnost, spotřeba.. a nyní 2,8= spokojenost. Spotřeba stejná nebo někdy i nižší než u 1,6, pružnost nesrovnatelná
no šak já tedkom jezdím astra 1.6 a jako mě se ten odpich když to vytočím tak na ty 3500 ot. tak to má celkem slušnej odpich tak sem zvědavej jestli vyjde ta 323 tak jaký to bude rozdíl ale bojím se jestli stačím našetřit ty prachy do zimy páč v zimě si to kupovat nechci páč bych to asi hned rozmlátil a do jara už nevydržím
Brody píše:Já měl dva typy motorů- A to slabou 1,6 v sedanu= průse- pružnost, spotřeba.. a nyní 2,8= spokojenost. Spotřeba stejná nebo někdy i nižší než u 1,6, pružnost nesrovnatelná
no šak já tedkom jezdím astra 1.6 a jako mě se ten odpich když to vytočím tak na ty 3500 ot. tak to má celkem slušnej odpich tak sem zvědavej jestli vyjde ta 323 tak jaký to bude rozdíl ale bojím se jestli stačím našetřit ty prachy do zimy páč v zimě si to kupovat nechci páč bych to asi hned rozmlátil a do jara už nevydržím
Hodina velkého třesku se blíží zamlouvam si posilovač řízení, váhu, a kapoty, pokud to přežijou
čau čau koupě se pomaličku blíži... sice to bude eště nějakej měsíc ale už se tak pomalu poohlížím... chci se zeptat ASC je na všech modelech E36? jedná se o 323i pokoušel sem se hledat ale když dám hledat a dám ASC tak se mi objeví eror a jak poznám že ho to bávo má? podle tlačítka před řadičkou?? jak sem tak čet tak mám strach koupít bávo bez ASC a hlavně v zimě... už jen jak se tedkom tomu klubákovi s e46 stalo jak mu to podjelo a přetočil to přez střechu a to fakt zažít nechci...
ASC byl u 36tek za příplatek a přes střechu se dostaneš i sním Vypínač najdeš u řadičky. Když je ASC vypnuto, tak se ti rozsvítí oranžová kontrolka na palubovce.
právě včera sme jeli primerou do zatáčky asi 60 a tam najednou bahno a mít zádokolku tak už bych asi byl venku... a proto aspon ten pocit ASC sem si říkal
no když umíš jezdit tak si poradíš i bez ASC, já ve svých e36 ASC nikdy neměl a zimy jsem odjezdil pěkně v pohodě chce to mit rozum, když není rozum tak elektronika ti stejně nic nepomůže....
Jinak e36 měli ještě ASC+T ale to byly myslím úplně ty poslední ročniky...
e36 328i
e36 325iA
e46 320d BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
ASC ti "omezuje" motor aby ti nehrabaly zadní kola, takže je to protiprokluz kol (u předokolek je to ASR).
ASC+T je vylepšeno tím, že se k omezení motoru ještě přidávají brzdy.
DSC (nebo tzv ESP) ti při zjištění smyku začne přibrzďovat jednotlivé kola aby ten smyk nenastal, ale tohle e36tka nikdy neměla
paca píše:ASC ti "omezuje" motor aby ti nehrabaly zadní kola, takže je to protiprokluz kol (u předokolek je to ASR). ASC+T je vylepšeno tím, že se k omezení motoru ještě přidávají brzdy.
DSC (nebo tzv ESP) ti při zjištění smyku začne přibrzďovat jednotlivé kola aby ten smyk nenastal, ale tohle e36tka nikdy neměla
jj to já věděl že DSC je jen v e46 takže asc asi k ničemu tak dobré vědět
Neřekl bych že ASC je k ničemu, ono je zima a zima, já po páté noční opravdu ocením že mi auto po prudším přidání plynu neroztočí ale jenom o metr sklouzne a pak se zase chytí.
kdyby jste někdo byl z blízka tak jestli by jste se na to někdo nejel podívat určitě by to nebylo zadarmo sem právě od toho 250km takže by mi to moc pomohlo
bud se mi to zdá, nebo je pošramocenej kloubouk,takže by to mohla bejt bořenina, ta foto není zrovna detailní, pokud se nepletu tak 323 mají dvojitou koncovku výfuku takže je tam asi něco jinýho, ale víc ti těžko povím Nechat si poslat vin, zkontrolovat dle něj výbavu, rv. a pak se na to jet mrknout, cena je zajímavá zaleží co to bude