Od montáže hned zkraje ledna mám najeto 10 tisíc km a taktéž bez policejních problémů.jurasis píše:... Zkušenosti s PČR: zatím šest hlídek v Praze absolutně bez problémů (= žádný náznak i jen podezření z nehomologace).
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
US DRL - denní svícení po americku
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Klubové ID: 775
Nejde, musíš za Kamilem.Studna píše:pro KamilFKH : Mám Carsoft/Inpu, dá se s tím to denní svícení nastavit? Snažil jsem se to tam najít, ale bez úspěchu. Mohl by jsi mi to aktivovat? Jsem denně v Teplicích (pracuju tu) na E39 3/97.
Jde to myslím přes PASoft

.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
- KamilFKH
- Klubové ID: 2168
Ano, tak tak.jurasis píše:Nejde, musíš za Kamilem.Studna píše:pro KamilFKH : Mám Carsoft/Inpu, dá se s tím to denní svícení nastavit? Snažil jsem se to tam najít, ale bez úspěchu. Mohl by jsi mi to aktivovat? Jsem denně v Teplicích (pracuju tu) na E39 3/97.
Jde to myslím přes PASoft
- PAsoft umí editovat EEPROM modulů a bitovou manipulací kódovacích dat to za podmínek z prvního příspěvku zapneš.

- Carsoftem to neuděláš, ten neumí přistupovat k těm EEPROM.

- INPOU jako takovou taky ne.

U E39 to jde v pohodě nastavit v LCM s CI 17 a 18. Na jednom foru v NDR jsem objevil, že to jde prý i pro CI 16 (ačkoli Hyri neuspěl), ale musí se změnit jakýsi

Zapoj Carsoft nebo INPu a zjisti si coding index svého světelného modulu. Když bude 17 nebo 18, není problém se stavit (pošli mi SZ). Pokud bude jiný, muselo by se experimentovat (zřejmě s GT1) a to není na hodinu

-
- Klubové ID: 712
- Kontaktovat uživatele:
U E39 to jde v pohodě nastavit v LCM s CI 17 a 18. Na jednom foru v NDR jsem objevil, že to jde prý i pro CI 16 (ačkoli Hyri neuspěl), ale musí se změnit jakýsialgoritmus modulu. Tomu jsem zatím neporozumněl, ale zkusím jim tam lámanou němčinou něco šrajbnout
dik moc , potom daj vedet ked ti z ndr odpisu.
- KamilFKH
Tak jsem trochu zkoušel tenhle prográmek a už jsem asi pochopil, kde co dělat. Jenom je třeba zjistit, jak se počítá checksum u souboru profilu, když si chceš něco v něm změnit aby to umělo trochu víc.Miguel píše:V balíčku s INPA 3.0 je i NCS-expert přes který jde kodovat (samozdřejmě je v němčině)
Já instaloval balík INPA v anglické verzi, tako to mám anglicky.

- KamilFKH
Tenhle týden se nejspíš navzájem doženeme se Studnou a prubneme to.
Hyri to už na něčem s CI:16 zapnul, ale zatím od něj nemám postup jak, tak to zkusím sám nějak experimentálně pofackovat na Studnovo E39. Už jsem našel zřejmě chybu ve VN části jeho ZCS kódu, kvůli čemu mi to v GT1 u něj naposled psalo IHKA CI:02 blocked a nešlo pustit Car/Key Memory.
Až to zjistím, tak to sem zase dám. Posledně jsem třeba přidal update pro LCM4 s CI:20
...Nějak tu divně fungují atributy textu. Nepíše to šikmé, tlusté ani podtržené, natož barvy... nemám někde něco špatně nastavené??? V "náhledu" to funguje, na fóru ne...
Hyri to už na něčem s CI:16 zapnul, ale zatím od něj nemám postup jak, tak to zkusím sám nějak experimentálně pofackovat na Studnovo E39. Už jsem našel zřejmě chybu ve VN části jeho ZCS kódu, kvůli čemu mi to v GT1 u něj naposled psalo IHKA CI:02 blocked a nešlo pustit Car/Key Memory.
Až to zjistím, tak to sem zase dám. Posledně jsem třeba přidal update pro LCM4 s CI:20

...Nějak tu divně fungují atributy textu. Nepíše to šikmé, tlusté ani podtržené, natož barvy... nemám někde něco špatně nastavené??? V "náhledu" to funguje, na fóru ne...
-
Matrix
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1550
Podívejte se sem http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?f=1 ... 4&start=45 Jeden člen klubu umí denní svícení pro e46 xenon.
-
Hehe, mi o voze a Ty o koze...Matrix píše:Podívejte se sem http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?f=1 ... 4&start=45 Jeden člen klubu umí denní svícení pro e46 xenon.
A profor tam šíří trochu bludy... DRL svítí pomocí dálkových světel... Parabola k tomu má správné dispozice, když denní svícení je myšleno "aby Tě viděli už z dálky..."

.
.
.
-
Pointa je v tom, že pán mluví o EU DLR (o koze) a my o US DLR (o voze)...Hyri píše:E46 po FL US DRL vieme nakodovat bez problemov. pred fl takisto.

A to je hodně daleko od sebe...
Mám v autě aktivované obě funkce naráz a nemůžu si to vynachválit...

.
.
.