Lukáš píše:nevim co furt řešíte.........stejně to J.F.K do 3 měsíců zboří
Já s tím počítám, takže mě to nepřekvapí až to zbořim Jezdím s tím tak, že z toho mám fun a je jasný že to přijde... Pokud ne, tak jsem nejezdil kládu ale jenom jsem si myslel že jsem jezdil kládu.... A vvvoo tom to je
jo jo, to je ta spravna filozofie !!!!!! JFK rulez, jen to nerozsekej na sracky nez to udela komarek, to by byla skoda. (ale zas bych ti moh vysvetlit uzasnou teorii dana hrubyho o tom kterak jsi hodne usetril)
JFK píše:
Já s tím počítám, takže mě to nepřekvapí až to zbořim Jezdím s tím tak, že z toho mám fun a je jasný že to přijde... Pokud ne, tak jsem nejezdil kládu ale jenom jsem si myslel že jsem jezdil kládu.... A vvvoo tom to je
jo jo, to je ta spravna filozofie !!!!!! JFK rulez, jen to nerozsekej na sracky nez to udela komarek, to by byla skoda. (ale zas bych ti moh vysvetlit uzasnou teorii dana hrubyho o tom kterak jsi hodne usetril)
JFK píše:
tak povídej, jsem napnutej!!! fakt!
vysvetlim az se te to bude tykat, bude to zaroven i takovy uklidneni
darmon píše: jo jo, to je ta spravna filozofie !!!!!! JFK rulez, jen to nerozsekej na sracky nez to udela komarek, to by byla skoda. (ale zas bych ti moh vysvetlit uzasnou teorii dana hrubyho o tom kterak jsi hodne usetril)
tak povídej, jsem napnutej!!! fakt!
vysvetlim az se te to bude tykat, bude to zaroven i takovy uklidneni