Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Sraz

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
d.aemon
Klubové ID: 1028

#121 Příspěvek od d.aemon »

:eek: Huh!!! Až tak? :eek: No brrrrrrrrrrrrr
Dave
Klubové ID: 469
Kontaktovat uživatele:

#122 Příspěvek od Dave »

Originál zaslal Schóva
Myslim, ze uz se nas nemuze dockat videa podstatne vic nez jen ty "d.aemone". Dave pridej, fandime ti.

Hele omlouvám se všem, měl jsem teď opravdu HAFL MOC práce!!!!

Ale je to už všechno zgrabované a dokonce jedno video už je hotové - jak se Robert snaží jezdit do kopce (někteří zaspali - proto exkluzivní video)!!! 3 minuty - 22 mega

Videl bych to ze pokud bych dnes (zase) nesel spat (teda jenom na chvilku) tak bych udelal jeste nejakych par - protoze v pondeli odjizdim na tyden za hranice a potom budu mit uz jenom pár dní do "bakalářských zkoušek" a svědomí mi něco našeptává že bych se i mohl začít "něco" učit!!!

Ale něco určitě bude teď hotové - takže bych to klidně mohl nechat doma a jestli na to spěcháte tak byste to někdo mohli vyzvednout tady - pokud byste měli cestu kolem přes naši krásnou jižní moravu!!!

Ale ten tyden snad uz vydrzite, no ne?
d.aemon
Klubové ID: 1028

#123 Příspěvek od d.aemon »

Ne ne, nevydržíme :D :D :D Sem s tím. Kam se mám stavit? :)
Dave
Kontaktovat uživatele:

#124 Příspěvek od Dave »

Originál zaslal d.aemon
Ne ne, nevydržíme :D :D :D Sem s tím. Kam se mám stavit? :)

Vlkoš u Kyjova - nějakých 50 kiláků pod Brnem!!! Mohl by sis s mladou třeba udělat výlet na zámek nebo tak něco!!!

Jinak teď jsem poslal (teda ještě posílám - modem je hrozná věc) Křižníkovi 116 fotek z nagrabovaného videa - opravdu některé stojí za to!!! (V BMP to mělo něco přes 136 mega - teď už "jenom" 5)

Jak to probere - doufám že jich co nejvíc nechá!

Jo a zkusím přes noc těch 22 mega hodit na net, ale zase to musí někdo stahovat - je to takové polopatě!

A do zítřka určitě budu mít udělané minimálně ještě jedno - dalších zhruba 30 mega!

Až budou udělány všechny - doufám že co nejdřív, tak se to hodí na CD a na net jenom pár "malých" (rozuměj pouze nějaké ty mega (né desítky)) NEJ záběrů!

Jestli opravdu o to hodně moc stojíš tak se stav - jak jsem psal - určitě se budeš mět na co podívat!!!

Zatím
Kriznik

#125 Příspěvek od Kriznik »

49 jsem jich pridal

kvalita je nekdy lepsi nekdy horsi
celkove je to dobra prace :)

diky Dejve :D
Dave
Kontaktovat uživatele:

#126 Příspěvek od Dave »

Originál zaslal Kriznik
49 jsem jich pridal

kvalita je nekdy lepsi nekdy horsi
celkove je to dobra prace :)

diky Dejve :D

Tak s toho analogu se moc kvality vytáhnout nedá! A pak jsem to ještě srazil do jpeg aby to nebylo moc velké ale většinou to obraz nedegradovalo!

ad video: mám teď dodělané ještě Robertovo pálení gum z mojí kamery a z Béďovi kamery - dalších 2 x 20 mega!

Protože jedu na týden pryč tak buď vydržíte nebo mi pošlite někdo adresu a já pošlu CD - ale lepší by bylo poslat to až všechno naráz!

Udělám tak ze tři 2 megové soubory které můžeš dát na net - abych se alespoň na ten týden trochu zavděčil - OK?

Večer pošlu mailem
Dave
Kontaktovat uživatele:

#127 Příspěvek od Dave »

(Já se překonávám!!!!)

Takže jsem udělál pár (5 kousků) videí - verze pro i-net!!! Je to v wmv (kvalita a velikost uspokojující)! Zrovna to odesílám Křižníkovi takže to tu bude co nevidět - tera radši vidět!

Celkem je toho 9 mega - něco sprintu, něco jízdy, 2 x burning a Robertova parádička do kopce (někteří zaspali)!!!

Berte to jako závdavek než dodělám celé CD, kde už to bude v "relativně" dobré kvalitě a bude toho daleko víc! Teď jedu na týden pryč, potom mám závěrečky takže to vidím tak na 2-3 týdny!

Zatím zdar a jsem zvědavý na reakce

PS. mám pos..... modem a mám ho v servisu (to zas bude tak měsíc) a teď mám půjčený od kámoše který ho chce už zpátky takže nebudu moct hned reagovat!!!
JFK Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 2

#128 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Juchacháááá:ucta: :D :ucta: Za všechny moc díky, Dave.:D
Schóva

#129 Příspěvek od Schóva »

Dave: To je bomba. Dik a mej se.
Paul-c
Kontaktovat uživatele:

#130 Příspěvek od Paul-c »

Tak damy a panove, jsem na webu po delsi dobe, takze taky kratce.Sraz byl fakt super a dekuju vsem co prijeli, ze se na to nevysrali. O dvojce E30 si myslim svoje,ale alespon nam to odmavli (za to dik), jinak ty keci, o tech pue... atd. ani to neumim napsat, ty zkuste nekdy zopakovat, az se zase uvidime nekomu do oci.Pak bude prdel.
Kdo si mohl dovolit opravdu machrovat (a prave ze to vubec nedelal) byl Petr M5,ktery ma moje velke uznani a zaroven mu dekuju za nezapomenutelny svezeni v jeho M5.
Tesim se na dalsi akci, ktery se doufam zucastni jeste vice lidi.

Byla to mrda!Jen tak dal.:D
Odpovědět