Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Evolution 8
Ja bych spis rekl, ze Evo 8 je lepsi pro prevoz z bodu A velkou oklikou zpet do bodu A. Pro jizdu z bodu A treba na dovolenou do bodu B bych volil neco jinyho.. nejradeji s vrtuli ve znaku. Kazdopadne tuhle karku ti chvalim a gratuluju..a cenim, ze to neni Impreza, kterejch je videt mraky. Tohle je vic rarita a i kdyz nejsem na japonsky designy, tohle je bezva ulet.. 

jsem ti rikal ze je na to spoustu casu:) si to ted uzivam s tim co tam je a az to bude nedostacujici tak hned volam KOMVETdarmon píše:mne neni jasny proc to jeste neni u komarkaJFK píše:ja se nerozčilujuMIKI píše:Ok!tak se toho nemusis hned tak chytat a rozcilovat se....Ja jsem asi jen obycejny spotrebitel a tudiz si taky rad vozim prdel v necem co se me libi......a preveze me to taky z A do B..!Co se tyce te funkcnosti...tak tu ma snad kazdy auto!ne?
Ale pro me je plne funkcni prozatim BMW...
jenom nechapu, jak muzes EVO posuzovat podle vzhledu a tak ho i porovnavat s jinyma autama, a to jeste v mim pripade kdyz to neni jediny moje auto, tak je jasny ze jsem ho nekoupil kvuli ksichtu
![]()
![]()
ja jsem furt baworakovej, to je snad jasny i Darmonovi

je fakt, že lidi valej voči když to auto viděj...Martinéz píše:Ja bych spis rekl, ze Evo 8 je lepsi pro prevoz z bodu A velkou oklikou zpet do bodu A. Pro jizdu z bodu A treba na dovolenou do bodu B bych volil neco jinyho.. nejradeji s vrtuli ve znaku. Kazdopadne tuhle karku ti chvalim a gratuluju..a cenim, ze to neni Impreza, kterejch je videt mraky. Tohle je vic rarita a i kdyz nejsem na japonsky designy, tohle je bezva ulet..

-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
znas mne, ja si hovno pamatujuJFK píše:jsem ti rikal ze je na to spoustu casu:) si to ted uzivam s tim co tam je a az to bude nedostacujici tak hned volam KOMVETdarmon píše:mne neni jasny proc to jeste neni u komarkaJFK píše: ja se nerozčilujujenom nechapu, jak muzes EVO posuzovat podle vzhledu a tak ho i porovnavat s jinyma autama, a to jeste v mim pripade kdyz to neni jediny moje auto, tak je jasny ze jsem ho nekoupil kvuli ksichtu
![]()
![]()
ja jsem furt baworakovej, to je snad jasny i Darmonovi
pocitam do jara...

-
- Kontaktovat uživatele:
coz nak vzhledem k tomu jak jsou eva oproti imprezam rozsireny dost dobre nechapu, a navic osmicka uz vypada znacne civilne...JFK píše:je fakt, že lidi valej voči když to auto viděj...Martinéz píše:Ja bych spis rekl, ze Evo 8 je lepsi pro prevoz z bodu A velkou oklikou zpet do bodu A. Pro jizdu z bodu A treba na dovolenou do bodu B bych volil neco jinyho.. nejradeji s vrtuli ve znaku. Kazdopadne tuhle karku ti chvalim a gratuluju..a cenim, ze to neni Impreza, kterejch je videt mraky. Tohle je vic rarita a i kdyz nejsem na japonsky designy, tohle je bezva ulet..![]()
![]()
-
- Kontaktovat uživatele:
hm ja zas vidim evo nekde kazdou chvili, protoze clovek co bydli kus odemne a chodim okolo kazdej den do prace ma sedmicku, predtim mel sestku (ne tme) a par jinejch majitelu znam, sti leda kdyz nekde potkam naky kotikovo auto, jinak samy wrx....Martinéz píše:Ja teda Evo v Pze videl za posledni mesice co si pamatuju jedno cerveny.. A na Sticko narazim pomalu kazdej den. Na Evu je prave vtipny, ze je to civilni kara s s megakridlem a celkem agresivnim naraznikem..
tak se potom nediv:) je fakt, že EVO jsem potkal taky jenom jedno a to když jsem si byl pro to moje, tak stálo u Lišky (jezdí rally) vedle prodejny v Plzni (červený). A STi vidim v Praglu denně aspoň jednodarmon píše:hm ja zas vidim evo nekde kazdou chvili, protoze clovek co bydli kus odemne a chodim okolo kazdej den do prace ma sedmicku, predtim mel sestku (ne tme) a par jinejch majitelu znam, sti leda kdyz nekde potkam naky kotikovo auto, jinak samy wrx....Martinéz píše:Ja teda Evo v Pze videl za posledni mesice co si pamatuju jedno cerveny.. A na Sticko narazim pomalu kazdej den. Na Evu je prave vtipny, ze je to civilni kara s s megakridlem a celkem agresivnim naraznikem..

-
- Kontaktovat uživatele:
holt mam smulu, sti jsem nevidel dobre od leta...JFK píše:tak se potom nediv:) je fakt, že EVO jsem potkal taky jenom jedno a to když jsem si byl pro to moje, tak stálo u Lišky (jezdí rally) vedle prodejny v Plzni (červený). A STi vidim v Praglu denně aspoň jednodarmon píše:hm ja zas vidim evo nekde kazdou chvili, protoze clovek co bydli kus odemne a chodim okolo kazdej den do prace ma sedmicku, predtim mel sestku (ne tme) a par jinejch majitelu znam, sti leda kdyz nekde potkam naky kotikovo auto, jinak samy wrx....Martinéz píše:Ja teda Evo v Pze videl za posledni mesice co si pamatuju jedno cerveny.. A na Sticko narazim pomalu kazdej den. Na Evu je prave vtipny, ze je to civilni kara s s megakridlem a celkem agresivnim naraznikem..
-
- Kontaktovat uživatele:
otazka je, kolik z vas (bez urazky) je schopno odlisit wrx od sti. Ja vim v praze o ctyrech sti v posledni kastli, dvou starych kupe z toho jedno je type-R, pak bilej kombik, co je ale snad prej rozsekanej na sracky, a sedan v 99kastli v cerny barve.Martinéz píše:ja jasne na sti..ale asi je pravobrezni cat Prahy chudsi..nevim
-
- Kontaktovat uživatele:
JFK píše:Já s tím počítám, takže mě to nepřekvapí až to zbořimLukáš píše:nevim co furt řešíte.........stejně to J.F.K do 3 měsíců zboříJezdím s tím tak, že z toho mám fun a je jasný že to přijde... Pokud ne, tak jsem nejezdil kládu ale jenom jsem si myslel že jsem jezdil kládu.... A vvvoo tom to je

Tu teorii dobre znam z party u Vopicakadarmon píše:JFK píše:Já s tím počítám, takže mě to nepřekvapí až to zbořimLukáš píše:nevim co furt řešíte.........stejně to J.F.K do 3 měsíců zboříJezdím s tím tak, že z toho mám fun a je jasný že to přijde... Pokud ne, tak jsem nejezdil kládu ale jenom jsem si myslel že jsem jezdil kládu.... A vvvoo tom to je
jo jo, to je ta spravna filozofie !!!!!! JFK rulez, jen to nerozsekej na sracky nez to udela komarek, to by byla skoda. (ale zas bych ti moh vysvetlit uzasnou teorii dana hrubyho o tom kterak jsi hodne usetril)