Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Evolution 8

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#121 Příspěvek od darmon »

a co se tyce mne , i kdyz mam eva rad, tak kdybych mermomoci takovy naky auto chtel tak by u mne vyhrala impreza type R
Martinéz
Klubové ID: 356

#122 Příspěvek od Martinéz »

Ja bych spis rekl, ze Evo 8 je lepsi pro prevoz z bodu A velkou oklikou zpet do bodu A. Pro jizdu z bodu A treba na dovolenou do bodu B bych volil neco jinyho.. nejradeji s vrtuli ve znaku. Kazdopadne tuhle karku ti chvalim a gratuluju..a cenim, ze to neni Impreza, kterejch je videt mraky. Tohle je vic rarita a i kdyz nejsem na japonsky designy, tohle je bezva ulet.. :wink:
JFK Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 2

#123 Příspěvek od JFK Čestný člen »

darmon píše:
JFK píše:
MIKI píše:Ok!tak se toho nemusis hned tak chytat a rozcilovat se.... :) Ja jsem asi jen obycejny spotrebitel a tudiz si taky rad vozim prdel v necem co se me libi......a preveze me to taky z A do B..!Co se tyce te funkcnosti...tak tu ma snad kazdy auto!ne? :wink: Ale pro me je plne funkcni prozatim BMW... :)
ja se nerozčiluju :D jenom nechapu, jak muzes EVO posuzovat podle vzhledu a tak ho i porovnavat s jinyma autama, a to jeste v mim pripade kdyz to neni jediny moje auto, tak je jasny ze jsem ho nekoupil kvuli ksichtu :D :D :D ja jsem furt baworakovej, to je snad jasny i Darmonovi :D
mne neni jasny proc to jeste neni u komarka :)
jsem ti rikal ze je na to spoustu casu:) si to ted uzivam s tim co tam je a az to bude nedostacujici tak hned volam KOMVET :D pocitam do jara...
JFK Čestný člen
Čestný člen

#124 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Martinéz píše:Ja bych spis rekl, ze Evo 8 je lepsi pro prevoz z bodu A velkou oklikou zpet do bodu A. Pro jizdu z bodu A treba na dovolenou do bodu B bych volil neco jinyho.. nejradeji s vrtuli ve znaku. Kazdopadne tuhle karku ti chvalim a gratuluju..a cenim, ze to neni Impreza, kterejch je videt mraky. Tohle je vic rarita a i kdyz nejsem na japonsky designy, tohle je bezva ulet.. :wink:
je fakt, že lidi valej voči když to auto viděj... :D 8O :D
darmon
Kontaktovat uživatele:

#125 Příspěvek od darmon »

JFK píše:
darmon píše:
JFK píše: ja se nerozčiluju :D jenom nechapu, jak muzes EVO posuzovat podle vzhledu a tak ho i porovnavat s jinyma autama, a to jeste v mim pripade kdyz to neni jediny moje auto, tak je jasny ze jsem ho nekoupil kvuli ksichtu :D :D :D ja jsem furt baworakovej, to je snad jasny i Darmonovi :D
mne neni jasny proc to jeste neni u komarka :)
jsem ti rikal ze je na to spoustu casu:) si to ted uzivam s tim co tam je a az to bude nedostacujici tak hned volam KOMVET :D pocitam do jara...
znas mne, ja si hovno pamatuju :)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#126 Příspěvek od darmon »

JFK píše:
Martinéz píše:Ja bych spis rekl, ze Evo 8 je lepsi pro prevoz z bodu A velkou oklikou zpet do bodu A. Pro jizdu z bodu A treba na dovolenou do bodu B bych volil neco jinyho.. nejradeji s vrtuli ve znaku. Kazdopadne tuhle karku ti chvalim a gratuluju..a cenim, ze to neni Impreza, kterejch je videt mraky. Tohle je vic rarita a i kdyz nejsem na japonsky designy, tohle je bezva ulet.. :wink:
je fakt, že lidi valej voči když to auto viděj... :D 8O :D
coz nak vzhledem k tomu jak jsou eva oproti imprezam rozsireny dost dobre nechapu, a navic osmicka uz vypada znacne civilne...
Martinéz

#127 Příspěvek od Martinéz »

Ja teda Evo v Pze videl za posledni mesice co si pamatuju jedno cerveny.. A na Sticko narazim pomalu kazdej den. Na Evu je prave vtipny, ze je to civilni kara s s megakridlem a celkem agresivnim naraznikem..
darmon
Kontaktovat uživatele:

#128 Příspěvek od darmon »

Martinéz píše:Ja teda Evo v Pze videl za posledni mesice co si pamatuju jedno cerveny.. A na Sticko narazim pomalu kazdej den. Na Evu je prave vtipny, ze je to civilni kara s s megakridlem a celkem agresivnim naraznikem..
hm ja zas vidim evo nekde kazdou chvili, protoze clovek co bydli kus odemne a chodim okolo kazdej den do prace ma sedmicku, predtim mel sestku (ne tme) a par jinejch majitelu znam, sti leda kdyz nekde potkam naky kotikovo auto, jinak samy wrx....
JFK Čestný člen
Čestný člen

#129 Příspěvek od JFK Čestný člen »

darmon píše:
Martinéz píše:Ja teda Evo v Pze videl za posledni mesice co si pamatuju jedno cerveny.. A na Sticko narazim pomalu kazdej den. Na Evu je prave vtipny, ze je to civilni kara s s megakridlem a celkem agresivnim naraznikem..
hm ja zas vidim evo nekde kazdou chvili, protoze clovek co bydli kus odemne a chodim okolo kazdej den do prace ma sedmicku, predtim mel sestku (ne tme) a par jinejch majitelu znam, sti leda kdyz nekde potkam naky kotikovo auto, jinak samy wrx....
tak se potom nediv:) je fakt, že EVO jsem potkal taky jenom jedno a to když jsem si byl pro to moje, tak stálo u Lišky (jezdí rally) vedle prodejny v Plzni (červený). A STi vidim v Praglu denně aspoň jedno :D
darmon
Kontaktovat uživatele:

#130 Příspěvek od darmon »

JFK píše:
darmon píše:
tak se potom nediv:) je fakt, že EVO jsem potkal taky jenom jedno a to když jsem si byl pro to moje, tak stálo u Lišky (jezdí rally) vedle prodejny v Plzni (červený). A STi vidim v Praglu denně aspoň jedno :D
holt mam smulu, sti jsem nevidel dobre od leta...
darmon
Kontaktovat uživatele:

#131 Příspěvek od darmon »

ceho je asi vic v praze ? evo nebo sti ? ja bych to typ na eva...
Martinéz

#132 Příspěvek od Martinéz »

ja jasne na sti..ale asi je pravobrezni cat Prahy chudsi..nevim :lol:
Martinéz

#133 Příspěvek od Martinéz »

hledam na strankach SDA a tak detailni info nemaj..
darmon
Kontaktovat uživatele:

#134 Příspěvek od darmon »

Martinéz píše:ja jasne na sti..ale asi je pravobrezni cat Prahy chudsi..nevim :lol:
otazka je, kolik z vas (bez urazky) je schopno odlisit wrx od sti. Ja vim v praze o ctyrech sti v posledni kastli, dvou starych kupe z toho jedno je type-R, pak bilej kombik, co je ale snad prej rozsekanej na sracky, a sedan v 99kastli v cerny barve.
Martinéz

#135 Příspěvek od Martinéz »

Je fakt, ze tohle me az zas tak neunasi, takze kdyz si nekdo udela z WRX designove STi, nepoznam to..
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#136 Příspěvek od Lukáš »

nevim co furt řešíte.........stejně to J.F.K do 3 měsíců zboří :-)

Co udělat nákej malej celorepublikovej srazek?? :-) :-) :-) :-)
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#137 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Lukáš píše:nevim co furt řešíte.........stejně to J.F.K do 3 měsíců zboří :-)

Co udělat nákej malej celorepublikovej srazek?? :-) :-) :-) :-)
POkud bude celorepublikovej, tak nebude malej. A když bude malej, tak nepřijede moc lidi. Si vyber, kámo, co chceš :lol:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#138 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Já s tím počítám, takže mě to nepřekvapí až to zbořim :D Jezdím s tím tak, že z toho mám fun a je jasný že to přijde... Pokud ne, tak jsem nejezdil kládu ale jenom jsem si myslel že jsem jezdil kládu.... A vvvoo tom to je :D
darmon
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od darmon »

JFK píše:
Já s tím počítám, takže mě to nepřekvapí až to zbořim :D Jezdím s tím tak, že z toho mám fun a je jasný že to přijde... Pokud ne, tak jsem nejezdil kládu ale jenom jsem si myslel že jsem jezdil kládu.... A vvvoo tom to je :D
:thumbsup: jo jo, to je ta spravna filozofie !!!!!! JFK rulez, jen to nerozsekej na sracky nez to udela komarek, to by byla skoda. (ale zas bych ti moh vysvetlit uzasnou teorii dana hrubyho o tom kterak jsi hodne usetril)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#140 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

darmon píše:
JFK píše:
:thumbsup: jo jo, to je ta spravna filozofie !!!!!! JFK rulez, jen to nerozsekej na sracky nez to udela komarek, to by byla skoda. (ale zas bych ti moh vysvetlit uzasnou teorii dana hrubyho o tom kterak jsi hodne usetril)
Tu teorii dobre znam z party u Vopicaka :D
Odpovědět