Hmmm, zajimava diskuze:) Sice zacala o novem clenovi a jeho paradnim kabriu, ale ze si tady nekolik set diskuzi honite ptaka nad paprskem mi nejake nove a zajimave info o kabrousich nepridalo:D
Tak toho se bát nemusíte, že jsem v klášteře a přecitlivělaá??? No jak se to veme, podle toho na co Nikdy jsem neřekla, že jsem to nedělala, či že by se mě to nelíbilo, ale jsme tu kvuli autům a ne... no rozebírání vztahů či citů ne??? Ale asi to patří k životu, tak to beru...
:slunce: až tak??? Taky se těším na poznání Vás všech bawomanové moji
Dokonce přímo v UH??? Žeby??? No nebylo by to špatné, ale a? to nemají ostatní tak daleko nechme to na Zlín co Ty na to???
Já Tě klidně vemu, ale víš něco mě zaráží... píšeš to jako by Ti to vážně bylo úplně šuma... :coze2: jak můžeš říct, lepšího pána??? Chceš snad říci, že jsi byl nebo jsi špatný??? :coze?: Tak klidně to napíšeš jako by jsi dával pryč něco jiného a né kus sebe, života, vzpomínek, lásky...:sok: Čím to je???
Přiznejte se kdo píchá svoje auto do vejfálu:D Tolik lásky najednou se jen tak nevidí, a u auta, ....hmmm:ucta: :gobeer: :gobeer: :gobeer: A já strašně miluju svojí kouli (bowlingovou), si nepřejte vědět, co to se mnou dělá, když s ní vždycky hodím, chudinka moje:bigcry: :bigcry: :bigcry: :gobeer:
No tak já auto miluju, ale asi trošku jinak, než jsi to pojal Ty Robe :huuu2:, bowlingovou koli miluji taky a myslím si, že to chudinka není, když s ní hážu . Prostě jsou věci, ke ketrým cítíme vztah, ale ne jak myslíš Ty ten píchací... :lool2:
:mhihi: Muhehe, souhlasím s tebou, Roberte.
Slunicko: neblázni, mám taky k autu vztah, ale když vím, že časem bude lepší a zase BMW, tak mě to ani tak nebolí. Už je to stejně starouš. A pokud jde o kvalitu mého panování... zabrat dostalo moc a moc, ale vydrželo všechno. Ale ve svým věku už by si potřebovalo odpočinout
Já vím, měníš auto za auto tu samou značku ale lepší a mladší, to jo to je :bomba: ale s tímto jsi toho taky kus prožil ne??? Nevím, asi by mě to bylo líto, i když bych to nakonec taky udělala... asi to moc žeru že???
:D..Roberte mi ty káry nepícháme to nnééé:)..To možná pražskej Fuka....Ale Sluníčko chtělo říct to, že si po určitý době ježděním se svým fárem prostě zvykneš a pak když se ho zbavuješ tak tě přece jen trochu zamrzí to , co se tak s ním bude dále dít..Každopádně pokud budeš mít hnedle nový tak tě myšlenky na starou káru apsolutně přejdou..Je to jako když se rozejdeš s holkou/klukem a seš s toho neštastnej/á no a v krátký době si najdeš novou přítekyni/přítele na veškerý předchozí věci zapomeneš rychlejác než si myslíš..A takhle to je i s autama..Je to někdy těžký se rozhodnout ale jinak to asi nebude..
Trochu psychologické ale myslím že je to na místě..:bubenik:
Originál zaslal Lion je to jako když se rozejdeš s holkou/klukem a seš s toho neštastnej/á no a v krátký době si najdeš novou přítekyni/přítele na veškerý předchozí věci zapomeneš rychlejác než si myslíš..A takhle to je i s autama..Je to někdy těžký se rozhodnout ale jinak to asi nebude..
Trochu psychologické ale myslím že je to na místě..:bubenik:
mnooo, dobrejch kamosu moc neni, ale auto si koupis, prodas, zrusis, pichas... Proste je to jenom kara, kus plechu, pro kterej se veset nebudu:))) funu je s nim mraky, ale bez tech kamosu by te stejne nic nebavilo a co potom?