A pak dlouho nic až po x letech se ukáže co by byla dobrá volba ... zda MB nebo ještě BMW či Jaguar případně jiná volba.

Nevím kde jsi přišel na cenu přestavby 4 vál.FSI za 60tis? Chtěl jsem vloni Touarega 4.2 fsi V8 a v Zábřehu mi přestavbu nacenili na 45tis.Nakonec z toho sešlo, ale nebyla by to jejich první přestavba dělají FSI V8 běžně a funguje jim to. Dokonce i Magic dělají lpg pro FSI. Je tam jen ta spotřeba benzínu(10-15%) navíc. Chladí tím vstřikyJaraX píše:tak teoreticky by to šlo, ale potřebuješ 2x duální vysokotlaké čerpadlo, takovou přestavbu nikdo neudělá za 50 tisíc, odhad je tak 150 tisíc. (60k stojí přestavba 4 válec FSI), no a dej plyn za 150 do motoru do vydrží 50tkm a je háklivý na vše, nemělo by to žádný význam
A nepletes si to s 350tkama, ty meli tyhle problemy. Novejsi pak uz tenhle problem vyresili. U petilitru nevim.xaler píše:Poctivě jsem si přečetl celé vlákno a nejsem odborník, ale jak můžete psát, že W221 má dobrý benzínový motory, které jdou splynovat. Vždyť motory M272 a M273 (jiné tam nejsou, až pak hodně později) mají velký problémy. V Americe Mercedes za tyhle motory čelí žalobám jaký jsou to krámy. Selhávaj tam rozvody, sjížděj se řetězový kola a to po pár desítkách tisíc kilometrů.