Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nadšenci BMW - Beroun III.
-
- Kontaktovat uživatele:
prase007 píše:Už tam někdo volal ? Nerad bych, aby se zjistilo, že je tam třeba sraz berounskejch otužilců, nebo tak něco
Kdyby se k tomu nikdo neměl, tak řekněte kolik lidí a mám to do hýskova pár km, navíc tamtudy můžu jet na beroun.
Nemůžu se tam za boha dovolat, mohl by ses tam teda zastavit? CCA 20 lidí.
-
_peper píše:prase007 píše:Už tam někdo volal ? Nerad bych, aby se zjistilo, že je tam třeba sraz berounskejch otužilců, nebo tak něco
Kdyby se k tomu nikdo neměl, tak řekněte kolik lidí a mám to do hýskova pár km, navíc tamtudy můžu jet na beroun.
Nemůžu se tam za boha dovolat, mohl by ses tam teda zastavit? CCA 20 lidí.
OK, zajedu tam, jen .. je to ta hospoda u řeky za těma kolejema ? Nevim jak se to jmenuje, ale jiná mě v hýskově nenapadá

-
Tákže ... Hospoda je kulturní dům, doufám že to je správně. Problémek je v tom, že od 20:00 tam maj vesničani zábavu a prej to budou muset připravit, čili hrozí, že nás před sedmou vyhoděj. Nicméně je tam pro nás rezervace pro 20 lidí mezi 16:30 a 17:00.
Jestli se vám to nepozdává, tak dejte vědět a já to zase zrušim a najdem něco jinýho ... škoda že jsme autama, jinak by ta hýskovská zábava mohla bejt lákavá
Jestli se vám to nepozdává, tak dejte vědět a já to zase zrušim a najdem něco jinýho ... škoda že jsme autama, jinak by ta hýskovská zábava mohla bejt lákavá

-
- Kontaktovat uživatele:
prase007 píše:Tákže ... Hospoda je kulturní dům, doufám že to je správně. Problémek je v tom, že od 20:00 tam maj vesničani zábavu a prej to budou muset připravit, čili hrozí, že nás před sedmou vyhoděj. Nicméně je tam pro nás rezervace pro 20 lidí mezi 16:30 a 17:00.
aby nám tam vesničani nevobjeli mazlíky klíčema

-
- Kontaktovat uživatele:
MatyACS píše:prase007 píše:Tákže ... Hospoda je kulturní dům, doufám že to je správně. Problémek je v tom, že od 20:00 tam maj vesničani zábavu a prej to budou muset připravit, čili hrozí, že nás před sedmou vyhoděj. Nicméně je tam pro nás rezervace pro 20 lidí mezi 16:30 a 17:00.
aby nám tam vesničani nevobjeli mazlíky klíčema
Ja myslim, ze to bude OK ... kdyby byl nejakej vojeb klickama, tak jim na oplatku vojebem xichty podrazkama