Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nadšenci BMW - Beroun III.
-
- Klubové ID: 1129
- Kontaktovat uživatele:
Nemůžu se tam za boha dovolat, mohl by ses tam teda zastavit? CCA 20 lidí.prase007 píše:Už tam někdo volal ? Nerad bych, aby se zjistilo, že je tam třeba sraz berounskejch otužilců, nebo tak něco
Kdyby se k tomu nikdo neměl, tak řekněte kolik lidí a mám to do hýskova pár km, navíc tamtudy můžu jet na beroun.
-
- Klubové ID: 1383
OK, zajedu tam, jen .. je to ta hospoda u řeky za těma kolejema ? Nevim jak se to jmenuje, ale jiná mě v hýskově nenapadá_peper píše:Nemůžu se tam za boha dovolat, mohl by ses tam teda zastavit? CCA 20 lidí.prase007 píše:Už tam někdo volal ? Nerad bych, aby se zjistilo, že je tam třeba sraz berounskejch otužilců, nebo tak něco
Kdyby se k tomu nikdo neměl, tak řekněte kolik lidí a mám to do hýskova pár km, navíc tamtudy můžu jet na beroun.

-
- Klubové ID: 1383
Tákže ... Hospoda je kulturní dům, doufám že to je správně. Problémek je v tom, že od 20:00 tam maj vesničani zábavu a prej to budou muset připravit, čili hrozí, že nás před sedmou vyhoděj. Nicméně je tam pro nás rezervace pro 20 lidí mezi 16:30 a 17:00.
Jestli se vám to nepozdává, tak dejte vědět a já to zase zrušim a najdem něco jinýho ... škoda že jsme autama, jinak by ta hýskovská zábava mohla bejt lákavá
Jestli se vám to nepozdává, tak dejte vědět a já to zase zrušim a najdem něco jinýho ... škoda že jsme autama, jinak by ta hýskovská zábava mohla bejt lákavá

-
- Klubové ID: 1587
- Kontaktovat uživatele:
aby nám tam vesničani nevobjeli mazlíky klíčemaprase007 píše:Tákže ... Hospoda je kulturní dům, doufám že to je správně. Problémek je v tom, že od 20:00 tam maj vesničani zábavu a prej to budou muset připravit, čili hrozí, že nás před sedmou vyhoděj. Nicméně je tam pro nás rezervace pro 20 lidí mezi 16:30 a 17:00.

-
- Klubové ID: 1444
- Kontaktovat uživatele:
Ja myslim, ze to bude OK ... kdyby byl nejakej vojeb klickama, tak jim na oplatku vojebem xichty podrazkamaMatyACS píše:aby nám tam vesničani nevobjeli mazlíky klíčemaprase007 píše:Tákže ... Hospoda je kulturní dům, doufám že to je správně. Problémek je v tom, že od 20:00 tam maj vesničani zábavu a prej to budou muset připravit, čili hrozí, že nás před sedmou vyhoděj. Nicméně je tam pro nás rezervace pro 20 lidí mezi 16:30 a 17:00.