Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Sraz
-
- Klubové ID: 1028
Pokud jde o NEJ- NEJ- kárky, tak je nás na to fakt málo. Jedině že bychom vymýšleli pro každého jednu kategorii, ale jsem zvědavej, co by se vymyslelo pro mě :lool: .
A jestli s sebou brát ženský nebo ne... položil bych to spíš tak, jestli s sebou brát druhý polovičky, nebo ne. A z mé strany je jednoznačný názor, že ne. My necháme doma ženský a sluníčko se Schóvou nechají doma chlapy. Už jsem taky zažil spoustu průserů jen kvůli partnerům, kterým se zrovna nelíbilo, nehodilo nebo je nebavilo to, co se zrovna dělo. :nene: Nebrat.
A jestli s sebou brát ženský nebo ne... položil bych to spíš tak, jestli s sebou brát druhý polovičky, nebo ne. A z mé strany je jednoznačný názor, že ne. My necháme doma ženský a sluníčko se Schóvou nechají doma chlapy. Už jsem taky zažil spoustu průserů jen kvůli partnerům, kterým se zrovna nelíbilo, nehodilo nebo je nebavilo to, co se zrovna dělo. :nene: Nebrat.
-
- Klubové ID: 87
Originál zaslal JFK
Každej máme super káru, o tom není řeč. Ty vole představte si, že by jsme se potkali v Brně třeba ve Fiatech:eek:![]()
Každej máme tu svojí nejraději a loučení je vždycky na hovno...
Pokud to není takovej fofr, že to člověk nestihne (viz Lukáš H. a Uličník).
Tak, tak!!!
...jen oči pro pláč!!!:oci: