Silnej nevim jestli sem,ale myslím že ty bys pár výchovnejch facek potřeboval,a taky myslím že by ti jí moh dát každej,vzhledem k tomu že tě tady každej typuje na 13 let
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46 nebo E39 ???
-
Kail
- Klubové ID: 1612
to Maxiczech : Já bych si na ten sraz nepřivez žádný auto,a to proto že žádný nevlastním,nemám ani BMW,ani nic jinýho,leda tak bych tam moh přitáhnout ohořelou kastli e34ky (ještě je na ní i znak)
Silnej nevim jestli sem,ale myslím že ty bys pár výchovnejch facek potřeboval,a taky myslím že by ti jí moh dát každej,vzhledem k tomu že tě tady každej typuje na 13 let
-
error-motohanz
- Klubové ID: 2256
-
error-motohanz
Zase jeden vynervovanej k tématu..Milda píše:A CO TY O TOM MŮŽEŠ VĚDĚT????!!!Maxiczech píše:Tak tak.. e-39 r.v. 2002. Jen mohu dopručit. Nemá to chybu.error-motohanz píše:no tak ted prevazuje trochu petka....projel jsem se znova a uz to proste tak jako kraji ty silnice ne jako sedma ale je to dost na pohodli pritom to neni houpak.....
-
Kail
- Klubové ID: 1612
Martinéz píše:ja bych volil jinou motorizaci a lepsi vybavu..klido o rok dva starsi nez ma maxisejk..
To určitě,myslím že nemá moc cenu kupovat 520i...Akorát to žere a nejede to,chce to minimálně 525i,ta sice taky žere,ale výkon tomu odpovídá
Jinak s tou výbavou,samozřejmně že čim větší tim lepší,ale především bych koukal na stav auta jako takovýho,z výbavy stačí když to má klima,zbytek snadno doděláš
naprosto souhlas, pěkně by se to ve finále prodražilo(takhle jsem před lety strojil holou e34 do plné palby a než vše začalo fungovat jak má, tak jsem myslel, že mi mrdne). dle mého názoru klidně bez faceliftu pokud to bude TOP stav, cena je nižší a případné opravy po ?ukancích (lampy) vyjdou o hodně levněji. Jinak z vlastní zkušenosti doporučuji přímy prodej přes autosalon nebo alespoň od lidí, kteří autorizovaný servis navštěvují, cena je sice krapet vyšší, ale máš větší jistotu o pravosti km (servisní knížka - dále výpis s ETKy),dále si dávej pozor, aby na auto nebyla nařízená exekuce, zástavní právo apod, (o kradeném ani nemluvím - prolézt všechny štítky a kódy, kterých tam je naštěstí hodně)to si pak na nikom nic nevezmešMartinéz píše:obavam se ze to platilo u e30...Kail píše:Martinéz píše:ja bych volil jinou motorizaci a lepsi vybavu..klido o rok dva starsi nez ma maxisejk..
,zbytek snadno doděláš
Jinak je dobře, že jsis vybral e39 - naprosto schvaluji
-
error-motohanz
diky za rady...ale prosim nerozbihej tu debatu na co si dat u koupi auta pozor...hasi píše:naprosto souhlas, pěkně by se to ve finále prodražilo(takhle jsem před lety strojil holou e34 do plné palby a než vše začalo fungovat jak má, tak jsem myslel, že mi mrdne). dle mého názoru klidně bez faceliftu pokud to bude TOP stav, cena je nižší a případné opravy po ?ukancích (lampy) vyjdou o hodně levněji. Jinak z vlastní zkušenosti doporučuji přímy prodej přes autosalon nebo alespoň od lidí, kteří autorizovaný servis navštěvují, cena je sice krapet vyšší, ale máš větší jistotu o pravosti km (servisní knížka - dále výpis s ETKy),dále si dávej pozor, aby na auto nebyla nařízená exekuce, zástavní právo apod, (o kradeném ani nemluvím - prolézt všechny štítky a kódy, kterých tam je naštěstí hodně)to si pak na nikom nic nevezmešMartinéz píše:obavam se ze to platilo u e30...Kail píše:
,zbytek snadno doděláš![]()
Jinak je dobře, že jsis vybral e39 - naprosto schvaluji
error-motohanz píše:diky za rady...ale prosim nerozbihej tu debatu na co si dat u koupi auta pozor...hasi píše:naprosto souhlas, pěkně by se to ve finále prodražilo(takhle jsem před lety strojil holou e34 do plné palby a než vše začalo fungovat jak má, tak jsem myslel, že mi mrdne). dle mého názoru klidně bez faceliftu pokud to bude TOP stav, cena je nižší a případné opravy po ?ukancích (lampy) vyjdou o hodně levněji. Jinak z vlastní zkušenosti doporučuji přímy prodej přes autosalon nebo alespoň od lidí, kteří autorizovaný servis navštěvují, cena je sice krapet vyšší, ale máš větší jistotu o pravosti km (servisní knížka - dále výpis s ETKy),dále si dávej pozor, aby na auto nebyla nařízená exekuce, zástavní právo apod, (o kradeném ani nemluvím - prolézt všechny štítky a kódy, kterých tam je naštěstí hodně)to si pak na nikom nic nevezmešMartinéz píše: obavam se ze to platilo u e30...![]()
Jinak je dobře, že jsis vybral e39 - naprosto schvalujitakovy ty zaklady se stitkama a tak.... to by se to zvrhlo zase uplne jinam....
nekupuju prvni auto....ale stejne diky jen my slo o rady lidi kdo tu maj e46 a e39....popripade meli oboji....jinak uz na tomhle aute nechci mimo maximalne faceliftovëj svetel nic dodelavat to jsem si uzil ted s e36 kde jsem menil uplne vse.....