Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E46 nebo E39 ???

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Kail

#101 Příspěvek od Kail »

to Maxiczech : Já bych si na ten sraz nepřivez žádný auto,a to proto že žádný nevlastním,nemám ani BMW,ani nic jinýho,leda tak bych tam moh přitáhnout ohořelou kastli e34ky (ještě je na ní i znak) :? :wink:

Silnej nevim jestli sem,ale myslím že ty bys pár výchovnejch facek potřeboval,a taky myslím že by ti jí moh dát každej,vzhledem k tomu že tě tady každej typuje na 13 let :!:
error-motohanz

#102 Příspěvek od error-motohanz »

Maxiczech uz na to ser jo? :wink:
error-motohanz

#103 Příspěvek od error-motohanz »

no tak ted prevazuje trochu petka....projel jsem se znova a uz to proste tak jako kraji ty silnice ne jako sedma ale je to dost na pohodli pritom to neni houpak..... :D
Martinéz

#104 Příspěvek od Martinéz »

no e46 pohodlna neni, myslim ze e39 je lepsi kompromis. ale ty zasly kousky pred faceliftem mi nic moc nerikaj..
Maxiczech

#105 Příspěvek od Maxiczech »

error-motohanz píše:no tak ted prevazuje trochu petka....projel jsem se znova a uz to proste tak jako kraji ty silnice ne jako sedma ale je to dost na pohodli pritom to neni houpak..... :D

Tak tak.. e-39 r.v. 2002. Jen mohu dopručit. Nemá to chybu. :wink:
Milda

#106 Příspěvek od Milda »

Maxiczech píše:
error-motohanz píše:no tak ted prevazuje trochu petka....projel jsem se znova a uz to proste tak jako kraji ty silnice ne jako sedma ale je to dost na pohodli pritom to neni houpak..... :D

A CO TY O TOM MŮŽEŠ VĚDĚT????!!!
Maxiczech

#107 Příspěvek od Maxiczech »

Milda píše:
Maxiczech píše:

A CO TY O TOM MŮŽEŠ VĚDĚT????!!!

Zase jeden vynervovanej k tématu.. :lol: :lol: :roll:
Martinéz

#108 Příspěvek od Martinéz »

ja bych volil jinou motorizaci a lepsi vybavu..klido o rok dva starsi nez ma maxisejk..
Kail

#109 Příspěvek od Kail »

Martinéz píše:ja bych volil jinou motorizaci a lepsi vybavu..klido o rok dva starsi nez ma maxisejk..

To určitě,myslím že nemá moc cenu kupovat 520i...Akorát to žere a nejede to,chce to minimálně 525i,ta sice taky žere,ale výkon tomu odpovídá :wink:

Jinak s tou výbavou,samozřejmně že čim větší tim lepší,ale především bych koukal na stav auta jako takovýho,z výbavy stačí když to má klima,zbytek snadno doděláš :wink:
Martinéz

#110 Příspěvek od Martinéz »

Kail píše:
Martinéz píše:ja bych volil jinou motorizaci a lepsi vybavu..klido o rok dva starsi nez ma maxisejk..

,zbytek snadno doděláš :wink:

obavam se ze to platilo u e30...
hasi

#111 Příspěvek od hasi »

Martinéz píše:
Kail píše:

naprosto souhlas, pěkně by se to ve finále prodražilo(takhle jsem před lety strojil holou e34 do plné palby a než vše začalo fungovat jak má, tak jsem myslel, že mi mrdne). dle mého názoru klidně bez faceliftu pokud to bude TOP stav, cena je nižší a případné opravy po ?ukancích (lampy) vyjdou o hodně levněji. Jinak z vlastní zkušenosti doporučuji přímy prodej přes autosalon nebo alespoň od lidí, kteří autorizovaný servis navštěvují, cena je sice krapet vyšší, ale máš větší jistotu o pravosti km (servisní knížka - dále výpis s ETKy),dále si dávej pozor, aby na auto nebyla nařízená exekuce, zástavní právo apod, (o kradeném ani nemluvím - prolézt všechny štítky a kódy, kterých tam je naštěstí hodně)to si pak na nikom nic nevezmeš :oops:
Jinak je dobře, že jsis vybral e39 - naprosto schvaluji :wink:
error-motohanz

#112 Příspěvek od error-motohanz »

hasi píše:
Martinéz píše:
Kail píše:[quote="Martinéz"]ja bych volil jinou motorizaci a lepsi vybavu..klido o rok dva starsi nez ma maxisejk..

naprosto souhlas, pěkně by se to ve finále prodražilo(takhle jsem před lety strojil holou e34 do plné palby a než vše začalo fungovat jak má, tak jsem myslel, že mi mrdne). dle mého názoru klidně bez faceliftu pokud to bude TOP stav, cena je nižší a případné opravy po ?ukancích (lampy) vyjdou o hodně levněji. Jinak z vlastní zkušenosti doporučuji přímy prodej přes autosalon nebo alespoň od lidí, kteří autorizovaný servis navštěvují, cena je sice krapet vyšší, ale máš větší jistotu o pravosti km (servisní knížka - dále výpis s ETKy),dále si dávej pozor, aby na auto nebyla nařízená exekuce, zástavní právo apod, (o kradeném ani nemluvím - prolézt všechny štítky a kódy, kterých tam je naštěstí hodně)to si pak na nikom nic nevezmeš :oops:
Jinak je dobře, že jsis vybral e39 - naprosto schvaluji :wink:[/quote]

diky za rady...ale prosim nerozbihej tu debatu na co si dat u koupi auta pozor...:) takovy ty zaklady se stitkama a tak.... to by se to zvrhlo zase uplne jinam....:) nekupuju prvni auto....ale stejne diky jen my slo o rady lidi kdo tu maj e46 a e39....popripade meli oboji....jinak uz na tomhle aute nechci mimo maximalne faceliftovëj svetel nic dodelavat to jsem si uzil ted s e36 kde jsem menil uplne vse..... :wink:
Maxiczech

#113 Příspěvek od Maxiczech »

error-motohanz píše:
hasi píše:
Martinéz píše:[quote="Kail"][quote="Martinéz"]ja bych volil jinou motorizaci a lepsi vybavu..klido o rok dva starsi nez ma maxisejk..

Jinak je dobře, že jsis vybral e39 - naprosto schvaluji :wink:[/quote]

diky za rady...ale prosim nerozbihej tu debatu na co si dat u koupi auta pozor...:) takovy ty zaklady se stitkama a tak.... to by se to zvrhlo zase uplne jinam....:) nekupuju prvni auto....ale stejne diky jen my slo o rady lidi kdo tu maj e46 a e39....popripade meli oboji....jinak uz na tomhle aute nechci mimo maximalne faceliftovëj svetel nic dodelavat to jsem si uzil ted s e36 kde jsem menil uplne vse..... :wink:[/quote]
:cool2: Tak tak.., jak jsem psal. e-39 2002 nejideálnější řešení. Budeš tam mít všechno v základu, mimo DVD a NAVI. Až ti tady přiblblej Milda, kterej včera ztratil na semaforech motor napíše, že máš Báwo v socce, tak ho v pohodě vysmajlíkuj. Nějak takhle... :lol: :lol: :lol:
:twisted: Mildoslávku.. for you.. :mad: :savle:
Odpovědět