psena píše:To o tech zatackach plati i pri suchem asfaltu?Myslis, ze svych zkusenosti, by to opravdu na okruhu pojelo M5, nebo M3?
Na serpentinach by to bylo jasne,zvlast v tomto pocasi ale treba na okruhu v Brne kde jesou vsechny zatacky soumerne a dlouhe?
Taky jde o to, ze realita se od pocitu muze dost lisit.
Doufam, ze mas zmerenej nakej okruh s puvodni M5-kou a na jare to muzes zmerit se trema diamantama
To je jedina moznost, ostatni jsou jen pocity(tim ovsem nerikam, ze nemas pravdu, ja jsem treba v Evu jeste nikdy nejel...)
stačí se podívat na tacháč a vidim kolik tu zatáčku jedu... zatím vede EVO, ale na okruhu kdo ví
Huste se tady hadate kvuli picovinam...
Ja bych si treba tohle auto nikdy nekoupil uz jenom kvuli vzhledu.... me proste tenhle design nejak nesedi....sorry! Ovsem je to jen vec nazoru...ze?
Ale jinak ti gratuluji....
MIKI píše:Huste se tady hadate kvuli picovinam...
Ja bych si treba tohle auto nikdy nekoupil uz jenom kvuli vzhledu.... me proste tenhle design nejak nesedi....sorry! Ovsem je to jen vec nazoru...ze?
hele, kupovat auto kvůli vzhledu? To u nás doma zajímá pouze mojí manželku (ta je běžný spotřebitel), já jsem z toho už tak nějak vyrost... Auta se vyrábějí odjakživa kvůli tomu aby jsi se mohl přepravovat z bodu A do bodu B. A to je primární. Takže koukám na funkčnost a tohle auto funguje
MIKI píše:Huste se tady hadate kvuli picovinam...
hele, kupovat auto kvůli vzhledu? To u nás doma zajímá pouze mojí manželku (ta je běžný spotřebitel), já jsem z toho už tak nějak vyrost... Auta se vyrábějí odjakživa kvůli tomu aby jsi se mohl přepravovat z bodu A do bodu B. A to je primární. Takže koukám na funkčnost a tohle auto funguje
bych rekl spis ze KURVA FUNGUJE !!!
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Mno byt nejsem tvoje manzelka, moje auto se mi musi i libit a protoze sem buran nechci auto jen jako priblizovadlo z bodu A do bodu B ... nicmene, to EVO je fain generator Gecek ale BWM je moje volba
Ok!tak se toho nemusis hned tak chytat a rozcilovat se.... Ja jsem asi jen obycejny spotrebitel a tudiz si taky rad vozim prdel v necem co se me libi......a preveze me to taky z A do B..!Co se tyce te funkcnosti...tak tu ma snad kazdy auto!ne? Ale pro me je plne funkcni prozatim BMW...
Ale to vsechno neznamena ze bych se v tom rad nesvezl....
MIKI píše:Ok!tak se toho nemusis hned tak chytat a rozcilovat se.... Ja jsem asi jen obycejny spotrebitel a tudiz si taky rad vozim prdel v necem co se me libi......a preveze me to taky z A do B..!Co se tyce te funkcnosti...tak tu ma snad kazdy auto!ne? Ale pro me je plne funkcni prozatim BMW...
ja se nerozčiluju jenom nechapu, jak muzes EVO posuzovat podle vzhledu a tak ho i porovnavat s jinyma autama, a to jeste v mim pripade kdyz to neni jediny moje auto, tak je jasny ze jsem ho nekoupil kvuli ksichtu ja jsem furt baworakovej, to je snad jasny i Darmonovi
MIKI píše:Ok!tak se toho nemusis hned tak chytat a rozcilovat se.... Ja jsem asi jen obycejny spotrebitel a tudiz si taky rad vozim prdel v necem co se me libi......a preveze me to taky z A do B..!Co se tyce te funkcnosti...tak tu ma snad kazdy auto!ne? Ale pro me je plne funkcni prozatim BMW...
ja se nerozčiluju jenom nechapu, jak muzes EVO posuzovat podle vzhledu a tak ho i porovnavat s jinyma autama, a to jeste v mim pripade kdyz to neni jediny moje auto, tak je jasny ze jsem ho nekoupil kvuli ksichtu ja jsem furt baworakovej, to je snad jasny i Darmonovi
Treba me to zatim tak neoslovilo protoze jsem si v tom jeste nesvez pozadi...?