Originál zaslal rene kurc
[B]No Shreku nevím proč tady vedeš takové blbé kecy,ale chtěl jsem mu jen poradit.Jinak tu nemelu co jedná paní povidala,ale to co známi zažili např. kámoš koupil TDčko a řešil asi 3x hlavu za 3roky.Jinej si koupil 325tds koupeno v čr se serviskou a narval do něho takový balík,že mi z toho bylo na nic.Nebo mi tu chceš vyprávět,že to byly nejpovedenější modely od BMW?Ale ty si určitě zas něco najdeš....Mimochodem se divím,že tu přiznáváš,že po roce 91 docházelo k vylepšení každý rok,to asi o něčem svědčí ne?
:wtf:
[B]Nebo mi tu chceš vyprávět,že to byly nejpovedenější modely od BMW?Ale ty si určitě zas něco najdeš....
:wtf:
[B]Mimochodem se divím,že tu přiznáváš,že po roce 91 docházelo k vylepšení každý rok,to asi o něčem svědčí ne?
To snad u každýho modelu u každý normální automobilky, ne? Mám ti snad vysvětlovat, jak taková výroba jede? Že konstruktéři pracujou nejen na vývoji nových modelů, ale že průběžně vylepšují stávající modely na základě poznatků ze servisních statistik? Že seřizovači každé prázdniny nastaví znovu mašiny? Že technologové každé prázdniny vypracují nové postupy tak, že až se dělnicí v září vrátí na svoje místa, mají vše připraveno?