Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

do kolika najetejch km by jste sli?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#101 Příspěvek od Lukáš »

Originál zaslal abdul
[B]jojo kamos si tam pridelal cidlo ktery mu hlasilo ze ma malo vody v okruhu... samozrejme az pote co absolvoval celou proceduru s prasklou hlavou... 2,5tds na tom bylo uz lepe ale k dokonalosti jeste porad daleko... zato 3,0 D je naprosto spickova masina...

tam zas odcházej turba, lidi prostě s těma autam snad neumi jezdit
skautik Čestný člen
Čestný člen

#102 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Georgis
[B]Hlavy - Jo to už tady taky bylo. Hlídat dostatek chladící kapaliny + nevytáčet studený motor.

mas tdcko? jak jses s nim spokojenej a jak to jezdi? :)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#103 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Shrek
[B]První celkové vylepšení přišlo po prázdninách '91 a pak každý rok. Mám rád ty co napíšou "jedna paní povídala"...

shreku ty jsi mel tdsko, co? na co si mam davat bacha kdyz uz nejaky budu prohlizet?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#104 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Buď v poho,od roku 91 už jen samý vylepšení....:D
skautik Čestný člen
Čestný člen

#105 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal rene kurc
[B]Buď v poho,od roku 91 už jen samý vylepšení....:D

no coment
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#106 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Zas to neber tak vážně,trochu humoru do toho života!Na to, na co u každýho ojetýho auta,ale pokud tomu moc nerozumíš tak pro to běž s někým kdo to auto zná,pořípadě raději kontrola v Eiselandu!!!Zaplatíš sice pár stovek,ale sichr ist sichr!!!
skautik Čestný člen
Čestný člen

#107 Příspěvek od skautik Čestný člen »

[B]Zas to neber tak vážně,trochu humoru do toho života!Na to, na co u každýho ojetýho auta,ale pokud tomu moc nerozumíš tak pro to běž s někým kdo to auto zná,pořípadě raději kontrola v Eiselandu!!!Zaplatíš sice pár stovek,ale sichr ist sichr!!!

no nejsem sice profik, ale uplne negramotnej taky ne, deda mi vzdycky rikal ze mam na auta cit, ale diesla jsem jeste nemel, tak se ptam, treba nekoho napadne neco co nenapadne me :)
abdul

#108 Příspěvek od abdul »

[B]Na to, na co u každýho ojetýho auta,ale pokud tomu moc nerozumíš tak pro to běž s někým kdo to auto zná,pořípadě raději kontrola v Eiselandu!!!Zaplatíš sice pár stovek,ale sichr ist sichr!!!

Starousi do Enseladu jezdime protoze tam mame znameho a jsou tam urcite "prijemnejsi" nez u Kosanyho v Opave. Dneska uz ne u Kosanyho ale u "Limiho" ze:) no ale pres to vsecko ze by sis tam mohl byt necim jisty se rict neda... urcite bych mu poradil at si vezme nejakeho kamose co autum rozumi protoze jednou sme v Enseladu kupovali a nerekli nam ze to ma stoceny Km... taky ti to tam jen obhlidnou ze spoda, ale kdyz tam nic primo nebije do oci tak je to proste v poradku...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#109 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No to máš těžko,dneska tě vezmou na hůl všude kde to jen trochu jde!!!Ale v opavě bych už neměl odvahu něco řešit!!!Kámoš tam složil zálohu na X5ku a nemá ani love ani auto,už to není BMW,ale......Jinak 90% lidí je tě? z tama v BMW v Ostravě!!!
raff

#110 Příspěvek od raff »

Poněvadž taky zvažuju ropáka zhruba ve stejný kategorii jakou Skautík, ocením nějaký postřehy, jak to jezdí, za kolik, co je třeba hlídat a tak (ptal se na to už skautík, ale zatím nikdo nezareagoval). Není to moc líný ?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#111 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No žádný zázrak,ale 2kila to umí.Já když jsem v tom jel poprvé tak jsem byl zklamaný.Měl jsem tenkrát Golf III GTI TDI or.110PS načipovaný,kit sáni,vejfal no jelo to svinsky na ropu.Sedl jsem do e36 tds a byl jsem trochu zklamaný-jede až se rozjede...Ale když ho koupíš v cajku je to krásná kára!!!
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#112 Příspěvek od RuDoSh »

a byla to tds? 110ps vs 143ps......? TDSa tak netahnou od spodu, ale hcip to spravi.....cca 170ps....
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#113 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No to si piš že to bylo tds.Ale ten golf byl 110 plus čip ,sání výfuk= asi 140PS! Jelo to jako kráva v tak lehkým autě.Tenkrát jsem to půjčil kámošovi co má A6 2,5TDI 150ps a sám přiznal,že to jede dost dobře!!! Jsem v tom podělal dost aut:např. Passat 2,5TDI ,alfa 156 2.0 twin spark,a típek s 325i E30 na mě dokonce blikal a? zastavím,že to neuměl pochopit.Říkal že si původně myslel,že to je VR6,ale jak viděl ty saze z komína tak nechápal!!!Byl to fanda BMW a měl i M5ku jak jsme pak dali řeč,tenkrát jsem se do BMW zamiloval páč mi to hned půjčil a já si vychutnal jízdu bočkem...
Martinéz

#114 Příspěvek od Martinéz »

no s TD/TDS se clovek musi naucit jezdit. pak je to pohodicka. komu to nestaci, da se tam pomerne jednodusse zvysit vykon. chci jit co nejdal. TDsku v serii uz docela v poho ujedu (zkousel jsem to na uplnem konci posledniho regionalu), ale jakmile je teplo jako dnes, nechce se mu moc letet do kopce...holt ten mezichladic mi tam stale jeste chybi..
jinak dneska jsem jez z krkonos do phy a spotreba mirne po sedm..jel jsem trochu na spotrebu, ale dalnice furt 130-140...
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#115 Příspěvek od RuDoSh »

pac mas cip a tahne ti to lip od spodu......na rozjezdy je to celkem tupsi do 2k ot. .......az to dam do kupy muzem nekdy nekde zkusit :D
Martinéz

#116 Příspěvek od Martinéz »

jojo, ja se stavim ve zline, prolitnem to a pak hura do phy:)
no k radosti uz mi chybi jen IC, pak znova chip a na motor uz seru. vyndal jsem kat a dal filtr BMC a taky to pomuze, hlavne ten kat.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#117 Příspěvek od RuDoSh »

mam ho smiknout? V cem je to pak lepsi? :) No pravdepodobne pojedu k Bohmovy menit prevodovku...takze v Praze budu.....pokud to zvladne cestu do prahy :) Do filtru a cipu chci jit taky, jenze ted se to vsechno vymr*alo :(
Martinéz

#118 Příspěvek od Martinéz »

verim, ze te to sere. ja na tvym miste bych byl odepsanej.
kat v zasade tlumi vykon motoru a kdyz ho nahradis trubkou nebo nejakou drazsi nahradou, motor jde pak lip do otacek, tahne trochu vic od spoda a je celkej zivejsi. jo a decentne se zmeni i zvuk a urcitejch otackach.
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#119 Příspěvek od Shrek »

[B]No Shreku nevím proč tady vedeš takové blbé kecy,ale chtěl jsem mu jen poradit.Jinak tu nemelu co jedná paní povidala,ale to co známi zažili např. kámoš koupil TDčko a řešil asi 3x hlavu za 3roky.Jinej si koupil 325tds koupeno v čr se serviskou a narval do něho takový balík,že mi z toho bylo na nic.Nebo mi tu chceš vyprávět,že to byly nejpovedenější modely od BMW?Ale ty si určitě zas něco najdeš....Mimochodem se divím,že tu přiznáváš,že po roce 91 docházelo k vylepšení každý rok,to asi o něčem svědčí ne?

:wtf:
[B]Nebo mi tu chceš vyprávět,že to byly nejpovedenější modely od BMW?Ale ty si určitě zas něco najdeš....

:wtf:
[B]Mimochodem se divím,že tu přiznáváš,že po roce 91 docházelo k vylepšení každý rok,to asi o něčem svědčí ne?

To snad u každýho modelu u každý normální automobilky, ne? Mám ti snad vysvětlovat, jak taková výroba jede? Že konstruktéři pracujou nejen na vývoji nových modelů, ale že průběžně vylepšují stávající modely na základě poznatků ze servisních statistik? Že seřizovači každé prázdniny nastaví znovu mašiny? Že technologové každé prázdniny vypracují nové postupy tak, že až se dělnicí v září vrátí na svoje místa, mají vše připraveno?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#120 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Shreku,šlo mi jen o jedno,že máš rád ty co napíšou co jedná paní povídala(teda jako mě) Psal jsem co zažili mí známí.A na to,že tdečka a tdska prostě nebyly nejvidařenější modely BMW si se nevyjádřil.Já vím ,jedna paní povídala....
Odpovědět