Zdravím, zkusím to i tady, koupil jsem e38 která 4 roky stála, pán ji občas nastartoval, baterie na pojená na dobíječce atd...
Jsou na ní 14 let staré pneu, od zhruba 60kmh slyším odzadu divné hučení, není nijak silné ale je patrné, příliš to nereaguje na plyn, je jedno jestli brzdím motorem nebo jedu pod plynem, zatáčky na to taky nemají vliv.
Mohou to dělat ty staré ztvrdlé pneumatiky? Diferenciál bych rád vyloučil, ten by snad byl slyšet hned a ne až od určité rychlosti?? ložisko se mi nezdá vzhledem k těm zatáčkám...
Za čtrnáct dní to půjde do servisu na olej, separátor atd, takže to určitě nechám prověři, ale jen ze zajímavosti se zeptám na Vaše názory.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e38 728i hučení od zadu, pneu??
-
Filozofe je jasný že je vyhodím, ale auto sem na nich koupil, a nehodlám hned v září koupit novou sadu letních pneu když musím pomalu shánět druhou sadu alu disků a na ně zimáky... takže ano, příští sezonu budou obuty nové letní, letos na nich těch pár tydnů odjezdím.
čím dál se mi zdá že jsou to pneu, dělá to od šedesáti a s rychlostí ten hluk nerostem, spíš mi připadá že slábne, ve 130 je to slyšitelné jen málo... škoda že tu není nikdo poblíž kdo by mi půjčil kola... a táta má e39
čím dál se mi zdá že jsou to pneu, dělá to od šedesáti a s rychlostí ten hluk nerostem, spíš mi připadá že slábne, ve 130 je to slyšitelné jen málo... škoda že tu není nikdo poblíž kdo by mi půjčil kola... a táta má e39

ok v pohodě jen bych jezdil asi hodně opatrne ...co jsem slyšel za příběhy z jednoho pneuservisu se mi docela točili panenky ...a to byly pneu třeba 10-11leté ... které nadělali paseku jen díky tomu že prasknul kord ...pletivo ...
takže bych byl velice opatrnej maximálně a jezdil jako duchodce...
kola ti klidně pujčim pokud jde o test na chvilku ... mam ale zimní 16" a musel bys pro ně do Bohdalic ..u vyškova.
takže bych byl velice opatrnej maximálně a jezdil jako duchodce...
kola ti klidně pujčim pokud jde o test na chvilku ... mam ale zimní 16" a musel bys pro ně do Bohdalic ..u vyškova.
Díky za nabídku, vím odkud zhruba jsi
je to moc daleko, já jsem z vysočiny, u Pelhřimova... budu kupovat zimní, takže to nejpozději v půli října odzkouším....
Jako důchodce jezdím beztak, tuhle mě na superrozbité silnici snad páté třídy, kde jsem si dovolil jet padesát, vytroubil nějakej zmetek v jedničkový koktě.
Stále doufám že to jsou pneu, diferák by snad byl slyšet hned a ne až od šedesáti, zkoušel jsem i pomalou jízdu dokolečka, a nic neslyším, ani při couvání to nehučí... ty gumy jsou prostě problém, to je jasný...

Jako důchodce jezdím beztak, tuhle mě na superrozbité silnici snad páté třídy, kde jsem si dovolil jet padesát, vytroubil nějakej zmetek v jedničkový koktě.
Stále doufám že to jsou pneu, diferák by snad byl slyšet hned a ne až od šedesáti, zkoušel jsem i pomalou jízdu dokolečka, a nic neslyším, ani při couvání to nehučí... ty gumy jsou prostě problém, to je jasný...