Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Když nad tím tak přemýšlím, tak u X5 nivo mám a to je asi ten důvod, že pořád bzučí když tam je toroid s LPG, to mě nenapadlo.
Na druhou stranu si u 7er neuvedomuju ze by lezela na zemi jak nejaky lambo kdyz sem nacepoval plyn, rozhodne se teda nivo hodi.
K ty vybave komforty to je asi ta nejlevnejsi polozka z tech vybav co píšete, koukám za 15 litrů se dá sehnat komplet komforty, narovinu, já po nich netoužím
Poté je spíš na zamyšlenou proč hydrokufr a L7 stojí bazarově daleko víc než sedačky (interier) , to mě moc hlava nebere.
Na druhou stranu si u 7er neuvedomuju ze by lezela na zemi jak nejaky lambo kdyz sem nacepoval plyn, rozhodne se teda nivo hodi.
K ty vybave komforty to je asi ta nejlevnejsi polozka z tech vybav co píšete, koukám za 15 litrů se dá sehnat komplet komforty, narovinu, já po nich netoužím
Poté je spíš na zamyšlenou proč hydrokufr a L7 stojí bazarově daleko víc než sedačky (interier) , to mě moc hlava nebere.
Tak s tvým časem to je výstřel do tmy, tebe mám na posledním místě kdyby mě auto hořelo, tak se stejně na tebe odvolávat nebudu, pač mě řekneš tvl možná vánoce 2022, zkus to foukat hubou zatím, než to blafne celý.
Ja tak nerad sylsim tyhle blby kecy, social edition, kuaa zas nekdo nema softclose a taky mu to necpu.
Ale jo klidne zeptám se, do SZ kdy by jsi mohl udelat hydrokufr a s tím kopancem pod autem ?
Ja tak nerad sylsim tyhle blby kecy, social edition, kuaa zas nekdo nema softclose a taky mu to necpu.
Ale jo klidne zeptám se, do SZ kdy by jsi mohl udelat hydrokufr a s tím kopancem pod autem ?
ty jo, to je uprimne vec, kterou nepochopim. Hydrokufr je vec, ktera ty usetri jeden pohyb rukou (navic jestli se nepletu, tak pokud hydrokufr nemas, tak se ten kufr vystreli sam nahoru?), kdezto komfortni sedacky vyuzivas non stop, kdyz v tom autu ses. Navic tech moznosti nastaveni...muzes si je udelat vylozene kreslovy a nebo vylozene sportovni. Toho uz bych se fakt nikdy nevzdal
To je asi tim, ze jsem v tom nidky nejel, tudiz nevim co vsichni chvali, me to jako takova priorita neprijde, kdybych se me rozhodnout, mezi komfortama a hydrokufrem, kufr by byl jasna volba, protoze proste potrebuju vic praktickou cast, na druhou stranu jsem zase tak velkej, ze mam problem se vsema sedackama, kuli bederkam, takze ty kresla co mam ted v 7 dobry, jen by mohli byt na sedaku pod nohy o 10cm vetsi do stran o 5 a to stejny opera.
Nevim proc to nekoho udivuje, kazdej mame jiny priority. Ja treba nepochopim, jak nekdo muze jezdit v nafte, doma mel otec od novoty 2 a byla to vzdy tragedie a tady to každej omlouvá, jak je to prostě super, prostě není
a to že má octávka 300koní, tak je má na vejkend a na 10tis km, jakej to má smysl ?
Stejne tak nepochopim kdyz nekdo shani X5 jak si muze poridit 3L kdyz lína je i 4,4. A chytnu se za hubu, ta 3,6 u 7er dobry, ale radeji jsem mel mozna shanet nejakou 4,8, hold člověk se nikdy poradne nepouci.
Za me je to uplne normlani ze kazdej preferuje neco jinyho.
U me v aute vali Nohavica, Svěrák, Skoumal, to z Vas stejne nikomu nic nerika
tak ani tu potřebu L7 nemam, deti no, to zas kazdej taky nezna.
Nevim proc to nekoho udivuje, kazdej mame jiny priority. Ja treba nepochopim, jak nekdo muze jezdit v nafte, doma mel otec od novoty 2 a byla to vzdy tragedie a tady to každej omlouvá, jak je to prostě super, prostě není

Stejne tak nepochopim kdyz nekdo shani X5 jak si muze poridit 3L kdyz lína je i 4,4. A chytnu se za hubu, ta 3,6 u 7er dobry, ale radeji jsem mel mozna shanet nejakou 4,8, hold člověk se nikdy poradne nepouci.
Za me je to uplne normlani ze kazdej preferuje neco jinyho.
U me v aute vali Nohavica, Svěrák, Skoumal, to z Vas stejne nikomu nic nerika

Nj, niekto proste vkus má a niekto nieArnie_one píše:U me v aute vali Nohavica, Svěrák, Skoumal, to z Vas stejne nikomu nic nerika

...
Robím si prdel, týchto interpretov by som asi ešte prežil, ale fakt asi nikdy nepochopím takého Michala Davida, ktorý už vyše 30 rokov valí stále to isté s tými svojimi fakeovými klávesami a pohybmi ako pri mŕtvici a nejakí ľudia mu to ešte žerú

Ale naspäť k téme, ja mám tiež štandardné kožené sedačky v E61, ale rozmýšľam nad výmenou za komforty. Nemá niekto tip, odkiaľ ich zohnať? www.allegro.pl alebo radšej sa popozerať niekde inde?
Nohavicu taky mohu ...když jsem byl malé dítě tak u nás několikrát byli a nejhorší je že stále chlastali ale a hulili jako fabrika ale zase muziku měl vždy dobrou ...občas pošle tátovi lístky tak jdeme na koncert.
Jeho texty jsou někdy hodně zajimavé a mám rád jeho hudbu ...ale střídám i s jinou muzikou pohodovou a hlavně pozitivní ...nějak mě hadr rock nebere poslední rok spíše českej ROCK a kvalitní zpěváci ... asi bych LOGIC 7 využil. Mám rád luxusní muziku a v autě by to bylo super.
Bohužel mám jen e38 a tam si nemohu tak užít. Asi bych musel dodělávat sound systém za xx tisíc...
Takže to řeší doma audiosystém.
Jinak ty sedačky bych řekl jsou docela duležité ... ale kufr by se taky hodil...často mám plné ruce těžkých věcí a pokládat to na zem je fuška a pak zase to tahat znovu nahoru ....takto bych vzal věci a kufr se sám zavřel....to by byla pecka. Například pohnutím nohy nebo nějakým pokynem.
Masáže by se taky hodily pokud člověk sedí pár hodin v autě ... třeba 2h v koloně a 2h cesta je to cítit na základních sportovních sedačkách.

Jeho texty jsou někdy hodně zajimavé a mám rád jeho hudbu ...ale střídám i s jinou muzikou pohodovou a hlavně pozitivní ...nějak mě hadr rock nebere poslední rok spíše českej ROCK a kvalitní zpěváci ... asi bych LOGIC 7 využil. Mám rád luxusní muziku a v autě by to bylo super.
Bohužel mám jen e38 a tam si nemohu tak užít. Asi bych musel dodělávat sound systém za xx tisíc...
Takže to řeší doma audiosystém.
Jinak ty sedačky bych řekl jsou docela duležité ... ale kufr by se taky hodil...často mám plné ruce těžkých věcí a pokládat to na zem je fuška a pak zase to tahat znovu nahoru ....takto bych vzal věci a kufr se sám zavřel....to by byla pecka. Například pohnutím nohy nebo nějakým pokynem.
Masáže by se taky hodily pokud člověk sedí pár hodin v autě ... třeba 2h v koloně a 2h cesta je to cítit na základních sportovních sedačkách.
To bude presne ono, nikdy jsi v nich nejel.Arnie_one píše:To je asi tim, ze jsem v tom nidky nejel, tudiz nevim co vsichni chvali
Ty sedacky jsou fakt bomba, jeste kdyz ti k tomu hraje logic. A je uplne jedno, jakou hudbu poslouchas.
Svagr uz mel za zivot dost aut, ale kdyz si sednul do moji sedmy, byl z tech sedacek tak nadseny, ze chtel prodat svojeho mercedesa. Nakonec sem ho mozna zlomil na S500, ale to ukaze cas.
Zdravím bylo by možné něco zjistit o teto 760Li? WBAGN81090DR21457 Jedna se o tu modrou jak uz sem někdo posílal odkaz z Bazose. Podívat jsem se na byl a určitě by potřebovala dat trosku dohromady co se týká podvozku ale přijde mi ze je někde nějaký háček. Za ty peníze se mi líbí a klidně do ni nainvestuji ab byla v TOP stavu. Jde mi spíše o to jestli by se dalo podle vin zjistit jak moc byla bourana. Zkoušel jsem cebii a tam není dostupný žádný záznam a to ani na KM. Předem děkuji
To jsem nezkoušel. Jinak jedna se o toto Bmw https://auto.bazos.cz/inzerat/63630096/ ... vybava.php. Údajně je to dovoz z Německa. Pan mi ukazoval nějaké dokumentace vcetne servisy, Dekry a TUV. Jen mi je divné ze nikde není podle vin dostupný záznam o stavu KM a dále záznam o nehodě. Přitom to auto po nehodě je ale nevím jak moc to bylo poškozené. BMW je prý možné odvézt pouze na plataku a to uz mi přijde divné když je náprava nova včetně řízení a dynamiku. Tím pádem nebyla možnost testovací jízdy a to prý kvůli te nápravě. Myslím si ze tam jeste něco tají. Motor jinak běží krasne a vše funguje jak ma. Co se týká interiéru a laku tak je to pěkne. Každopádně z majitele víc informaci nevytahnu tak uvidím co bude dal ale asi se na to vykaslu. Uz jen z toho ze kdyby to bylo relativně v cajku tak uz je dávno prodany. Sice to nějakou investici podle majitele potřebuje ale i tak.
Když jsem zjišťoval historii já, tak BMW mně nechtělo říct nic. Nebyl jsem majitel, ale jelikož jsem tam by s E46tkou, která byla v pěkným stavu a pochválili mně, takže si mě slečna pamatovala. Asi jsem jí musel zaujmout
, tak mně vše, co zjistila řekla. Oni, ale vědí jen to, do jaké doby to jezdilo do BMW na servis. Pak už neví, maximálně ti řeknou podle posledního záznamu, jestli je stav tachometru reálný. Já mám třeba tmu, když to měl první majitel v ČR, takže pokud to stočí při dovozu, tak se těžko dohledává opravdovej stav.

No právě toho se bojím aby to past nebyla. Jinak jasná výbava celkem ujde. Vyděl jsem aj nabušenější, ale tohle je pro mě celkem dostačující. Co jinak říkáte na tuto? https://auto.bazos.cz/inzerat/63702223/ ... 000-km.php jen má najeto nějak málo. V prvním záznamu v roce 2008 má najeto 31000. Takže od roku 2003 do 2008 ročně najezdila cca 6200 což mi přijde divný. Každopádně sháním nějakou pěknou a hlavně pěkně vybavenou sedmu. Svojí jsem v létě prodal s tím, že si vemu od známého 750i z němec a na kžižovcatce ho někdo trefil s pašíkem do boku. Takže už nějaký měsíc jezdím Transpoerterem
a pořád hlédám a hledám a nic nenacházím. Asi to zatím zatrhnu a za 2 nebo 3 měsíce začnu zas 

James745: ta cena u tý V12 je lákavá, ale nešel bych do toho... když si sem dával vin tak sem koukal na výbavu a to auto je nemastný neslaný prostě. Na vo takhle obyčejnou 760? Nic extra, nasca kůže, nudnej introš... tam bude určitě nějakej háček... ty kilometry nevim no, v inzerátu se píše, že mají vše doložitelné tak v čem je problém.. podle mě je to past.. A když už spadnout do pasti tak aspoň do nějaký krásný a zajímavý a vybavený, která ti po opravě znovu bude dělat radost. Vem si příklad z Pilsnera a jeho 760i
Ta 745 za 210 mi přijde mnohem lepší....

Ta 745 za 210 mi přijde mnohem lepší....
Zdravím,
co si myslíte o téhle, vím že cena je vyšší, ale už hledám dlouho a nikde nic.
https://www.mobile.de/cz/Osobní-vůz/BMW ... 06280.html
co si myslíte o téhle, vím že cena je vyšší, ale už hledám dlouho a nikde nic.
https://www.mobile.de/cz/Osobní-vůz/BMW ... 06280.html