Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65 735 nestartuje
Ahoj objevil se mi takovy problem a prosim o rady. Dvakrat jsem uz zustal viset, auto nechtelo nastartovat. Poprve kdyz jsem sel nakoupit prijdu a sedma toci a nechytne. Po pripojeni na diagnostiku auto nehlasilo zadne chyby zkusil jsem nastartovat a auto chytlo jakoby nic. Odvezl jsem to tedy do servisu kde probehla kontrola cerpadla elektriky nacerpani vervy + aditiva svice filtry atd. Auto mi bylo vraceno s tim ze se konkretni zavada nenasla ale ze auto vporadku startuje. Druhy den rano sednu do auta a opet tocilo a nenastartuje stejne jako predtim prijel manik s diagnostikou napojil pripojil se k autu a uz zase slo startovat jakoby se nic nestalo. Takze znovu do servisu kde kontrolovali ridici jednotky vse pry v poradku a vymenili skrtici klapku s tim ze pri startovani ma byt zavrena ale zustavala pootevrena a po napichnuti na diag se vratila do spravne polohy. Takze nova klapka auto si spokojene vezu ze servisu. Druhy den vse v poradku. Treti den zas to samw toci a nechytne. V pondeli to povezu do bmw tak se chci jeste radsi zeptat jestli nahodou nemel nekdo stejny problem. Diky za pripadne rady uz jsem z toho bezradny.
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Ten jsem zrovna ted resil u sebe (jinej model) a rozhodne to nedelalo to co tobe. Me to chytlo pokazdy, ale ne hned, proste to startovalo treba 3 vteriny, ale pokazde hodne stejne, ne ze jednou v pohode a podruhe zase vubec.
Tohle mi pripomina koncernovej autorizak, ve kterem jsem delal praxi
Zksuime to vymenit, jestli se to zmeni. Zakaznik to zacvaka, co uz...
Tohle mi pripomina koncernovej autorizak, ve kterem jsem delal praxi

Re: E65 735 nestartuje
Ahoj, po aktualizaci stranek se mi smazali vsechny soukrome zpravy. Timto hledam uzivatele ktery mi po precteni tohoto prispevku zaslal ivm modul na zapujceni a vyresil mi tak muj problem, za boha si nemuzu vzpomenout na jmeno a zpravy tu nemam