Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E65 735 nestartuje

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
keecer

#1 Příspěvek od keecer »

Ahoj objevil se mi takovy problem a prosim o rady. Dvakrat jsem uz zustal viset, auto nechtelo nastartovat. Poprve kdyz jsem sel nakoupit prijdu a sedma toci a nechytne. Po pripojeni na diagnostiku auto nehlasilo zadne chyby zkusil jsem nastartovat a auto chytlo jakoby nic. Odvezl jsem to tedy do servisu kde probehla kontrola cerpadla elektriky nacerpani vervy + aditiva svice filtry atd. Auto mi bylo vraceno s tim ze se konkretni zavada nenasla ale ze auto vporadku startuje. Druhy den rano sednu do auta a opet tocilo a nenastartuje stejne jako predtim prijel manik s diagnostikou napojil pripojil se k autu a uz zase slo startovat jakoby se nic nestalo. Takze znovu do servisu kde kontrolovali ridici jednotky vse pry v poradku a vymenili skrtici klapku s tim ze pri startovani ma byt zavrena ale zustavala pootevrena a po napichnuti na diag se vratila do spravne polohy. Takze nova klapka auto si spokojene vezu ze servisu. Druhy den vse v poradku. Treti den zas to samw toci a nechytne. V pondeli to povezu do bmw tak se chci jeste radsi zeptat jestli nahodou nemel nekdo stejny problem. Diky za pripadne rady uz jsem z toho bezradny.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od JaraX »

koukám že v servisu odbornící.
IVM modul nebo DME KO.
ale základ je udělat pořádnou diagnostiku (origo) a napíchnout i převodovku jeslti si nestěžuje na DME
keecer

#3 Příspěvek od keecer »

Tak jsem dnes byl v bmw na diag a na nic neprisli. Pan mi rekl ze si mysli ze to dela snimac polohy vacky. Vubec nevim co s tim :roll:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od JaraX »

klasika,

zavez to někomu kdo E65 dělá
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Joshuax »

Ten jsem zrovna ted resil u sebe (jinej model) a rozhodne to nedelalo to co tobe. Me to chytlo pokazdy, ale ne hned, proste to startovalo treba 3 vteriny, ale pokazde hodne stejne, ne ze jednou v pohode a podruhe zase vubec.
Tohle mi pripomina koncernovej autorizak, ve kterem jsem delal praxi :) Zksuime to vymenit, jestli se to zmeni. Zakaznik to zacvaka, co uz...
keecer

#6 Příspěvek od keecer »

JaraX píše:klasika,

zavez to někomu kdo E65 dělá
Jsem z Teplic. Doporucil by jsi nekoho pobliz?
Jinak vcera auto tocilo a nenastartovalo a dneska nastartovalo samo bez diag :roll:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od JaraX »

Snejk Praha
keecer

Re: E65 735 nestartuje

#8 Příspěvek od keecer »

Ahoj, po aktualizaci stranek se mi smazali vsechny soukrome zpravy. Timto hledam uzivatele ktery mi po precteni tohoto prispevku zaslal ivm modul na zapujceni a vyresil mi tak muj problem, za boha si nemuzu vzpomenout na jmeno a zpravy tu nemam :-(
Odpovědět