Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

zabezpeceni keyless

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
kurevtor

#41 Příspěvek od kurevtor »

Pajk85: není to tak, že bych potřeboval mít vše nejdražší... ale šetřit na klíči a pak riskovat problémy se mi nechtělo... Samozřejmě, že mi stálo za to zvednout telefon a zeptat se v autopupik kolik by stál nový klíč i u nich.. jenže cena je stejná jako v autorizovanym servise... Navíc BMW centrálně eviduje kolik bylo pro každý VIN generováno klíčů takže to se mi taky nechtělo mít to v nepořádku.

Neměl bych problém s neorigo klíčem, ale pouze pokud by byl minimálně třetí k danýmu autu, tzn. opravdu je potřeba mít alespoň 2 origo klíče. Můj názor.

vlastanemec: jak jsem psal - origo nový klíč v BMW stojí na E65 bůra. Ale pokud máš Comfort Access tak stojí nový osmičku :D
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3771

#42 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Nemyslel jsem nejdražší, ale originál. Osobně to u drtivé většiny věcí vyžaduju bez ohledu na cenu. Tady u toho klíčku jsem chtěl měnit jen obal, protože ho mám od předchozího majitele zrasenej tak, jakoby mu padal na zem aspoň 2x denně. Můj obal co mám je jiný a ten co potřebuju jsem nikde nenašel. Takže v tomhle mi kdyžtak někdo může pomoci a hodit link. Díky. :wink:
Odpovědět