Dodělat zadní roletky už není takovej problém, na rozdíl od ostatních věcí co auto má, zadní nivo je jedině výhodou při přestavbě na plyn, jinak tempomat samozřejmě má. Kilometry jsou 100% reál. Je to moje 4-tá E65 a tuhle jsem vybíral hodně dlouho. Fólie jsem dával, aby mi čumilové nekoukali na ženu. Mohu je zdarma a odborně sundatkurevtor píše:jo a jeste k tyhle...
JohnyB píše:https://auto.bazos.cz/inzerat/63372249/ ... 000-km.php
tahle me dost zaujala. Jeste dodelat LPG a ideal
za tu bych se nebal rict 250, ale mozna sem mimo![]()
Jestli nekdo ceka na levnou/vybavenou 745i tak asi neni co resit. Klidne bych ozelel CA a tempomat... roletky jsou samozrejme chyba, ale i tak je to hezky vybavene za malo penez a zda se, ze garazovane..
jozin:![]()
prej prodam ti to same.... ale jeste k tomu dodej nema to tohle tamto a tamto taky ne
Teda podle toho cos tu psal, nic ve zlém
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
- 
				JaraX
 - Klubové ID: 482
 - Kontaktovat uživatele:

pokud chceš kombajn jako sklízecí mlatíčku, tak to ti mužu doporučit, dneska celkem super byznys (ted jsem byl zrovna měnit altík na jednom takovym stroju)
no a pokud chceš kombajn jako kombíka kvuli jednomu nebo dvěma dětem, tak na to se zvysoka vykašli a nech si sedmu, do sedmy se kočárek vleze a vše potřebny taky a aspon ti to nerachotí v kufru, vlastně sedma je idealní rodiny auto, bordel na děti je v kufru a nerachotí v kabině a děti sedí vzadu a užívaj si bezpečí a komfortu sedmy.

no a pokud chceš kombajn jako kombíka kvuli jednomu nebo dvěma dětem, tak na to se zvysoka vykašli a nech si sedmu, do sedmy se kočárek vleze a vše potřebny taky a aspon ti to nerachotí v kufru, vlastně sedma je idealní rodiny auto, bordel na děti je v kufru a nerachotí v kabině a děti sedí vzadu a užívaj si bezpečí a komfortu sedmy.
Ano, ty roletky by asi nebyly takový problém, ale jak říkám - tomu autu bych to s klidem odpustil, protože to už řeší folie a prostě je to detail na celkově krásnym autě.Pitty píše:Dodělat zadní roletky už není takovej problém, na rozdíl od ostatních věcí co auto má, zadní nivo je jedině výhodou při přestavbě na plyn, jinak tempomat samozřejmě má. Kilometry jsou 100% reál. Je to moje 4-tá E65 a tuhle jsem vybíral hodně dlouho. Fólie jsem dával, aby mi čumilové nekoukali na ženu. Mohu je zdarma a odborně sundatkurevtor píše:jo a jeste k tyhle...
JohnyB píše:https://auto.bazos.cz/inzerat/63372249/ ... 000-km.php
tahle me dost zaujala. Jeste dodelat LPG a ideal
za tu bych se nebal rict 250, ale mozna sem mimo![]()
Jestli nekdo ceka na levnou/vybavenou 745i tak asi neni co resit. Klidne bych ozelel CA a tempomat... roletky jsou samozrejme chyba, ale i tak je to hezky vybavene za malo penez a zda se, ze garazovane..
jozin:![]()
prej prodam ti to same.... ale jeste k tomu dodej nema to tohle tamto a tamto taky ne
Teda podle toho cos tu psal, nic ve zlém
Auto vždy stálo a stojí v garáži. Prodáváme, protože potřebujeme kombajn a tlačí mě čas (mimino na cestě). . Bohužel auto tady na klubu ani nenabízím, protože jsem tady ani žádný předtím neprodal. Akorát každej řešil kraviny nebo neměl prachy pohromadě
S tim tempomatem - sorry, viděl jsem předek bez radaru tak jsem napsal bez tempomatu, ale myslel jsem ten zbytečnej adaptivní. Pokud máš jen ten "hloupej" tempomat tak je to jedině výhoda!
Za mě prostě krásný auto za skvělou cenu. Ten nájezd z toho dělá i potenciálně zajímavý youngtimer. Přeji brzký prodej a doufám, že auto skončí v dobrých rukách.
- vlastnemec

Jojo když jsem jel na dovču tak jeden polskej předemnou tankoval, napřed jsem nechápal proč sundává značku a hle bylo tam tankování a natlačil podle času tankování tak 30l 
 buchtu u mě celkem jeblo když jsem bral 100 
.
Hemi je celkem v pohodě, ale americké koňe nejsou poctivé takže člověk od toho něco čeká a v tomto případě hodně a ono to tam není, k interiéru se nevyjadřuji - je to prostě smutný.

Hemi je celkem v pohodě, ale americké koňe nejsou poctivé takže člověk od toho něco čeká a v tomto případě hodně a ono to tam není, k interiéru se nevyjadřuji - je to prostě smutný.
- Don
 - Klubové ID: 1990

Neni zdaleka cele z hlinikuJaris330D píše:To by mě zajímalo, kde to hnije. Když je to celé z hliníku.Don píše:C300 je uhoupana lod, W211 zase pro zmenu hnije. Jednu máme doma a druhou soused
.
http://auto.pravda.sk/jazdene-auta/clan ... -dietatom/
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged

u 300c je u me nejvetsi problem motor.HEMI opravdu nejede,na to co deklaruje,jen zere.Sef to ma v Hammer,hruza.Vim,hamiik je tezsi ale i tak.Nafta je slaba a rachoti.Chtelyo byto tam mit ten novy od Pernstaru 3.6 benzin a bylo by to tak akurat myslim.Z venku to je krasne a neprehlednutelne auto ta maska a uzke okna parada.Uvnitr to je slabsi ale da se to prezit.

Tak jako jsem měl na mysli hlavně kapotu, blatníky atd.. Dveře z hliníku a střechu má málo které auto. Navíc oproti W210tce byl udělán pokrok, ten opravdu hnil hodně. Jinak je to povedené auto. Každé má nějaké slabiny. Dokonalé auto neexistuje a existovat nikdy nebude.Don píše:Neni zdaleka cele z hlinikuJaris330D píše:To by mě zajímalo, kde to hnije. Když je to celé z hliníku.Don píše:C300 je uhoupana lod, W211 zase pro zmenu hnije. Jednu máme doma a druhou soused
.
http://auto.pravda.sk/jazdene-auta/clan ... -dietatom/