pochopil někdo na co je ten "range" ?

ano, přesně tohle jsem měl na mysli.... ta funkce mi nedává smysl...Joshuax píše:Jo uz si vzpominam, jak to popisujes. Smysl tohoto jsem moc nepobral, ale me to prislo jako nejake stopky na kilometry v principuDas 0, potvrdis a v zasade pocitas ujete kilometry do minusu, das 100 a odpocitavas. Dost mozna nejaka moznost si tam ty dojezdove kilometry prenest timto zpusobem, nebo by s eto dalo pouzit treba pri znamem najezdu kilometru pri jizdu na plyn atp. Ale priznam se, pouzil jsem to asi jednou a to spis ze zvedavosti
Uz s X5tkou nejezdim, takze si nevzpominam. Na E61cce nepouzivam radio vubec, ted vetsinou ani nemuzu (vadny CCC)...
JaraX píše:aha, ono je to totiž cely nedorozumnění, ten tvuj příspěvek tam skočil těsně před mým a to s tím crackem totiž nebylo na tebe ale na kurevtora kterej crack bere, a nebo se alespon chlubil Snejkovi
tak to se teda omlouvám.
dys to vysvětloval dobře, ale kurevtor mele nemysli, protože neví na co pulka věcí v té sedmě vubec je.
Nalepka na x5 pobavila veliceJoshuax píše:Vsak se kurevtor zeptal a ja mu odpovedel, pak mne svym popisem zmatl, ale oba jsme vedeli o ktere funkci mluvi, tu funkci jsem mu taky popsal a do toho si prijdes ty a misto toho aby jsi to uvedl na pravou miru, zacnes atakovat s crackem...
Na to, ze me vubec neznas, tak mas docela koule kamo...
Nekdo by to nemusel brat tak v klidu jako ja
http://share.vgos.cz/joshuax/x5/prodej/ ... c_0015.jpg