Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 - nevíte kde sehnat kvalitní koberečky ?
-
-
- Kontaktovat uživatele:
já držím hubu 
mam koberečky z adresy navrchu, original na sucháč jsem vyndal a dal na kolíčky a drží to dobře, rozměrově OK, jen řidič se mě zdá o chlup k pedálům delší než by mělo být.
Jinak ja velur nepoznám, jsou zepsoda guma a trochu mě překvapilo, že moc neváží, mylsel sem, že to bude těžký jak sviňa a ono nic.

mam koberečky z adresy navrchu, original na sucháč jsem vyndal a dal na kolíčky a drží to dobře, rozměrově OK, jen řidič se mě zdá o chlup k pedálům delší než by mělo být.
Jinak ja velur nepoznám, jsou zepsoda guma a trochu mě překvapilo, že moc neváží, mylsel sem, že to bude těžký jak sviňa a ono nic.
V C.Tesine je nejaka firma co sije tepich do vsecho.Od nas to ma jeden v trucku a vypada to lepe nez origo Volvo.Odkaz nemam ale lze to dohledat nejak-do 5000 se urcite vlezes.ted tam byl vyprodej na e65 za 1200 myslim2+2,bez kufru.Jeste si muzes vybrat tloustku asli bych bral ty nejsilnejsi,ty me origo jsou taky kaput uz.
-
- Kontaktovat uživatele:
http://autokobercenamiru.cz/
Cena 970 Kč/E66 v tom silnějším provedení (8mm), možnost vlastního nápisu nebo loga s příplatkem (60/80 Kč).
Nejsem majitel, pouze upřesňuji abyste to nemuseli hledat
Cena 970 Kč/E66 v tom silnějším provedení (8mm), možnost vlastního nápisu nebo loga s příplatkem (60/80 Kč).
Nejsem majitel, pouze upřesňuji abyste to nemuseli hledat