Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e65 - existuje SW upgrade NAV03 ?
sorry, za debilní dotaz, ale jak poznam, že jde o NAV03 a ne 01/02?
Napriklad toto: http://auto.bazos.cz/inzerat/55630819/C ... 5-730D.php
Jaky je prosim cislo dilu?
Jeste bych se chtel zeptat - staci pouze koupit ten modul a zapojit ho, nebo se musi menit i LCD displej?
Díky
Napriklad toto: http://auto.bazos.cz/inzerat/55630819/C ... 5-730D.php
Jaky je prosim cislo dilu?
Jeste bych se chtel zeptat - staci pouze koupit ten modul a zapojit ho, nebo se musi menit i LCD displej?
Díky

Pre ludi co maju len NAV01 je o dost vyhodnejsie kupit len NAV02, daju sa kupit lacno na rozdiel od NAV03. Navigacia s CD je totalne nepouzitelna.
Kto chce FL interieru tak rovno pojde do NAV03, vymeni i MMI aby bola grafika rovnaka a moze vymenit i CD changer aby podporoval mp3.
Jeden rok BMW vydalo nove mapy na DVD v dual layer verzii a tie na NAV02 nefungovali a bolo nutne to DVD prerobit na single layer. Ale snad posledne 2 roky uz boli single layer takze pohoda a NAV02 je stale pouzitelna.
Kto chce FL interieru tak rovno pojde do NAV03, vymeni i MMI aby bola grafika rovnaka a moze vymenit i CD changer aby podporoval mp3.
Jeden rok BMW vydalo nove mapy na DVD v dual layer verzii a tie na NAV02 nefungovali a bolo nutne to DVD prerobit na single layer. Ale snad posledne 2 roky uz boli single layer takze pohoda a NAV02 je stale pouzitelna.

Dnes sa mi podarilo kupit funkcnu navi03 za 100eur, prvy inzerat na kt som volal

Konecne nemusim pouzivat telefon a stale sa divat dole, a najma na sedme mi strasne zle chytal GPS signal stale to vypadavalo, casto pred krizovatkou atd. nedalo sa s tym vobec jazdit, aja navi potrebujem x krat do tyzdna, uz som ju aj otestoval 300km a tip top, vyborne prepracovane to je, vsetko dolezite obsahuje, avoid tolls, rozne typy tras, zobrazenia, cas prichodu. Super je to a co sa tyka odozvy satelitov sa to neda s telefonom ani porovnat, aj na dnesnu dobu nic tej navigacii nechyba.
Lukas7 píše:
aj na dnesnu dobu nic tej navigacii nechyba.

Tak to bych opravdu netvrdil, naopak té navigaci chybí základní funkce. Asi jsem hodně speciální případ, ale mně by třeba po nastavení cíle zajímalo jak je daleko, jestli 50 km nebo 80 km. Celkově info k trase je nulové! Jo vlastně ne, pod otáčkoměrem je možné si zobrazit Arrival Time

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
zbývající km do cíle vidíš i u ikonky satelitu,
čas příjezdu k cili je vidět jak na budíkách tak v BC v položce Arrival (možno dát na pravou stranu vedle navi) tak na zadním idrive v BC,
jediné co to neumí je jak dlouho bude cesta trvat jelikož Ing. v BMW nečekali že to bude řidit dement kterej když uvidí že je 1 hodina a má tam být v 7 tak ho nenapadne že tam bude za 6 hodin
čas příjezdu k cili je vidět jak na budíkách tak v BC v položce Arrival (možno dát na pravou stranu vedle navi) tak na zadním idrive v BC,
jediné co to neumí je jak dlouho bude cesta trvat jelikož Ing. v BMW nečekali že to bude řidit dement kterej když uvidí že je 1 hodina a má tam být v 7 tak ho nenapadne že tam bude za 6 hodin