Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E66 rada

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
tesil

#21 Příspěvek od tesil »

Nemas za co, pristi tyden na to mrknu. Je pravda, ze je za par penez. Co vim, tak dyl startuje, ale to ja, jako menecenny dyzlista, kterymu se to musi porad srat, neznam. Typoval bych to na zbastlenej plyn.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3773

#22 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

To nebude plyn, vždy startuješ na benzín, spíš startér, zasranej a uhlíky, ale díky tohle jsou prkotiny, podstatný josu důležitý věci, které nejdou tak snadno a levně opravit.

PS: klidek s tim dechtem, novymu bych se nebranil (branil) ale benzin na opravach bude proste jednoduse u staršího kusu o mnoho mnoho levnější, to je prostě realita.
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od JaraX »

samozřejmě to muže být zbastleným plynem, když bude plyn moc bohatej, motor si to zapamatuje a o to víc ochudí směs na benzín = bude to špatně startovat na benzín.

- nafta může být levnější na provoz než benzín, ale to se nedá říct, sou lidi co to koupí a zesere se jim to na ultimum a ted jsem tu měl zakaznika se 730d kterymu jsem ji 7 let servisoval, na motor se 7 let nechytlo a ted se to zesralo cely, 5 vstřiků, žhaviče, klapky, turbo, vstřikovací i středotlaky čerpadlo, vysledek skoro za kilo, ale kdyby to prodal před rokem tak může říct že 6 let jezdil s naftou a bez investic, najel sice za těch 6 let mín než já za rok (40k)
¨
- nafta jen těžko bude levnější než LPG (u lidi co něco najedou)

- nafta (v E65) má furt turbodíru, poměrně dost se třepe na volnoběh, za studena je to strašně hlučny a má to nic moc výkon a to tomu nikdo už neodpáře. kdyby se to netřepalo, nemělo to turbodíru a mělo trochu víc výkonu,tak už se můžem hádat co je lepší.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#24 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Zitra jedu na jednu 7er.

Opravdu se v takoveto kombinaci delal introš ? Zdá se mě že sedačky vzadu jsou odvetravane a v černé barvě, loketka je jiná a klima ovl. to nemá.
Díky
Přílohy
vybava.JPG
vybava.JPG (102.61 KiB) Zobrazeno 5122 x
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od JaraX »

na sedmu bez komfortů se ani dívat nejezdi.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#26 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Jaro, ja v komfotech sedel ale nejak me teda extra nenadchlo :( sem hroznej spotrebak.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od JaraX »

ale sedmu bez komfortu neprodáš víc jak za 120k, s tím počítej, všichni ví že komforty sou dobry, pak dopadneš jak Davcos kterej koupil sedmu bez EDC a DD a ted to prodává a nikdo o to auto ani nezavadí, kdyby to mělo vybavu tak je hned pryč.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#28 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Tato vybavu ma DL94152. Ja jen ty komforty nejak nemusim sedel sem v tom ale byl sem tam natesno divny sezeni, je fakt ze nejsem konfekcni velikost tak v akzdym aute se me tezko sedi, jen ty sporty co mam v X5 tak ty me krasne obejmou i v bederni casti.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od JaraX »

však to se da všecko nastavit, i šířka jde nastavit, lámání atd

člověk se s tím musí první naučit, komforty umí být volné a pohodlne stejně jako pevné a těsné
vlastnemec

#30 Příspěvek od vlastnemec »

Právě proto je to komfort, že si v tom naladíš přesně co potřebuješ i pro nekonfekční postavu a je prostě super zhltat stovky kilometrů a vysednout svěží. Mojí si se svezl pár stovek metrů a posunul jsi si max sedadlo dozadu a jinak nic já jsem hledalidelní polohu na krátké a sportovní trasy týden a na dlouhé si hrál skoro měsíc - tam přifouknu a tam popustím,..., jo ještě jak jsi říkal že Tvoje e53 je do 100km lepší tak se rovnou vykašli na 3,5 V8 budeš nasranej.
Sweden
Klubové ID: 2669

#31 Příspěvek od Sweden »

Osobně si mi vzhledově komforty moc nelíbí,nebo ne nelíbí ale prostě na vzhled mi víc sedí sporty.Ale když jsem do komfortů poprvé sednul tak jsem z nich už nechtěl vylést,to pohodlí,možnosti nastavení všechno prostě skvělí.Kdyby to nevypadalo blbě,což by asi fakt vypadalo,tak bych si do své e63 koupil taky komforty :D ,ty sporty sice vypadaj dravě ale držení těla při trochu sportovnější jízdě mají stejně na prd,zase když jedu delší cestu v kuse ca.300km tak je to dost nepohodlný,což se o komfortech říct opravdu nedá,osobně bych X5 a 7er bez komfortů nechtěl ani náhodou.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od JaraX »

jinak standartně jezdím se sedmou dlouhé dálniční trasy, takže tam spadnu, pustím nějakej film na logicu a vylezu někde v cíli, ted v týdnu jsem jel do ČB pro nějakou 3er, D1 3 nehody, to jsem rovnou zavhrl, zpátky jsem se vracel přes Humpolec, Havl Brod a Svitavy, spousta objížděk samyma klikatyma cestama, tak jsem hodil EDC a DD na sport, převodovka a motor na Sport, sedačky přitahnout boky at mě pořádně drží, trochu upravit volant a nesmírně jsem si ty okresky užíval. sedma(vybavená) je v tom strašně všestranny auto.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od JaraX »

Sweden píše:Osobně si mi vzhledově komforty moc nelíbí,nebo ne nelíbí ale prostě na vzhled mi víc sedí sporty.Ale když jsem do komfortů poprvé sednul tak jsem z nich už nechtěl vylést,to pohodlí,možnosti nastavení všechno prostě skvělí.Kdyby to nevypadalo blbě,což by asi fakt vypadalo,tak bych si do své e63 koupil taky komforty :D ,ty sporty sice vypadaj dravě ale držení těla při trochu sportovnější jízdě mají stejně na prd,zase když jedu delší cestu v kuse ca.300km tak je to dost nepohodlný,což se o komfortech říct opravdu nedá,osobně bych X5 a 7er bez komfortů nechtěl ani náhodou.
souhlas, ja výmýšlím jak dostat komforty z E65 do E53 :)
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#34 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Vše co píšete beru v potaz. Jarax škoda :) jak si jel HB>Svitavy jel si preze mne, aspon bych mrknul jak vypada vybavaena 7er.

Vlastanemec: neber to spatne, 7er zrychluje jak houpavej kun i se tak chova sedel sem cca v 5 a nechapu jak je to houpavy auto, ja sem zvyklej na sport u X5 a fakt me to vyhovuje. Ten pocit surovosti jak se projevuje X5 je proste jina nez jak to resi E65. Rozhodne co do zrychleni papirove jsi na to lepe ty, pocit je durha vec.
A mozna vlastne za to muzes ty, ze jsi me nechal do E6D sednout a nechat projet, jinak bych to dilema nemel :)

A velka pravda jel sem 3x 3.6 a opravdu to je ale hnusně líná herka :) :) až se tomu musím smát, to máš naprostou pravdu.

Vcera jsem byl na E65 a za me po dlouhe dobe "slusny" auto spise cena nez slusny.
- DD + DDC
- soft
- logic7
- nekomfort vyhrev + odvetrani vzadu/vpredu
- PDC
- Navi proffesional

Me to prakticky staci
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od JaraX »

mohl jsem se stavit kdybych věděl že se mám stavit :D

jinak jen pro info mi jezdí na servis cca 50-60 ks 7er (někdy to musím spočítat) a ročně jich pěkný pár kůsu ještě přibude, žádná z těch 7er není ve předu bez komfortů!
dovedeš si představit jak se takové auto bude prodávat?
Jaris330D

#36 Příspěvek od Jaris330D »

Arnie_one píše:Vše co píšete beru v potaz. Jarax škoda :) jak si jel HB>Svitavy jel si preze mne, aspon bych mrknul jak vypada vybavaena 7er.

Vlastanemec: neber to spatne, 7er zrychluje jak houpavej kun i se tak chova sedel sem cca v 5 a nechapu jak je to houpavy auto, ja sem zvyklej na sport u X5 a fakt me to vyhovuje. Ten pocit surovosti jak se projevuje X5 je proste jina nez jak to resi E65. Rozhodne co do zrychleni papirove jsi na to lepe ty, pocit je durha vec.
A mozna vlastne za to muzes ty, ze jsi me nechal do E6D sednout a nechat projet, jinak bych to dilema nemel :)

A velka pravda jel sem 3x 3.6 a opravdu to je ale hnusně líná herka :) :) až se tomu musím smát, to máš naprostou pravdu.

Vcera jsem byl na E65 a za me po dlouhe dobe "slusny" auto spise cena nez slusny.
- DD + DDC
- soft
- logic7
- nekomfort vyhrev + odvetrani vzadu/vpredu
- PDC
- Navi proffesional

Me to prakticky staci
Tak si nastavíš sport a houpat se to nemůže. Pokud máš DD, tak ani naklánět. Včera přede mnou jel starý Citroen (kachna) a pokud jste v tom nejeli, tak nevíte, co to je houpání :). Na kruháku to vypadalo, že se přetočí na střechu. :)
zzeli

#37 Příspěvek od zzeli »

Domluv se s nekym na projizdce v opravdu vybavene a pekne (pripadne individual) sedmici, at vis o co prijdes, az si koupis socku. A jestli Te to i tak nezaujme, tak si tu socku kup a budes spokojenej a nebudes do budoucna nasranej. A ta prodejnost auta je taky podstatna. Vsimni si, kdyz se v inzerci objevi pekna sedma, tak za par dnu se tise vypari. U "socky" (a staci aby chybela jedna dulezita vec), si to auto pekne pocka, nebo ho muzes dat tezce pod cenou do acek.
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#38 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Spousta z Vas tu pise jen komforty, zase Vam chybi k tomu jiny veci.
- Ma symsl koupit 7er s komfortama kdyz nemam DDC+DD, nebo kdyz nema Logic7, nebo kdyz nema vzadu vyhrev a soft, nebo Long atd ....

Osobne me vybava dostacuje a radsi preferuju technickej stav. Jo jel sem na slusne vybavenou, ale to byla brutal pastika. Mam i VIN ale zase nechci delat nekomu kdo sem chodi spatnou reklamu, musi vedet sam co ma a za kolik je to realne prodejny.

- komforty poskozeny
- hydrokufru KO (vyblitej olej v kufru)
- dual klima nefuncni KO asi druhej radiator
- dvere nesly otevrit asi praskla klika
- prevodovka kopala
- vanos ten přímo cvrdlikal
- unik vody a to ve velkym
- bagy a pasy - jak světluška
- navigace nešla
- kola na jedny strane brutal sjety na hranu, ramena čepy kdoví
- zadní kufr neseděl, přední maska a vše podběhy utrahné nic nesedělo
- prověření z STK no jéje
- LPG si děla co chtěl a jestě byl v nárazníku TFUJ!
- interier jak kdyz ma najeto 900 000 domrdanej dotrahanej odrenej spinavej, ja mam 370 a je jak novej.
- prasklý přední okno
- lak to by chtlělo asi rovnou novej

Takže měla úplně všechno i DDC+DD, Logic7, soft, dual skla, ale na co to je, kdyz je tam pres 100 000 investice, do toho proste nepujdu ani za 80 a radši koupím to co je v dobrém TK pro někoho se špatnou výbavou.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od JaraX »

u sedmy musíš kupovat obojí, jak výbavu tak stav, pokud tam není základní výbava tak z toho dělá neprodejné auto, třeba mrkni do inzerce na davcosovu, ta je v dobrym stavu, ale nema EDC a DD = neprodejne auto, ktere už víc jak pul roku nikdo nechce, základ aby sedma byla prodejna je
EDC, DD, Logic, komforty s vyhřevem alespon ve předu, softclose, navi, velka klima,hydrokufr, bez toho ty auta vůbec nejdou dobře prodat.

v patek tu Misanek se sedmou od James745i, auto nema EDC a ma "hrocha" tzn neventilovanou nascu, Misanek řikal jak je to super pohodlny, tak jsem je musel vyvist z omylu svezenim v moji E66, říkal "noo to je jiny kafe ten podvozek" a poznal to okamžitě během asi 200m
Arnie_one Člen Klubu
Člen Klubu

#40 Příspěvek od Arnie_one Člen Klubu »

Jarax - vim kupovat vybavu/TK stav - to je logicky krok ale v idealnich podminkach :)

Kazdopadne co jsi vyjmenoval - tak cyhbi jen komfort a hdyrokufr.

Sehnal jsme za cenovku atakujici > a vzheldem k tomu v jakem je stavu bych byl blazen, imho nastesti pro me neni na zadnych inzertnich serverech Osobne nedam za 7er 200 tacu proste neverim ze bude TOP (NEBUDE), tak jako ja v ni mam 300 (a chtelo by to celolak), tzn logicky se divat od 300 a to narovinu za ni nedam, to uz je jinej rozmer vzhledem ke stari.

PS: vis co je pro me neprodejny, ta E60 545i ktera je v bazaru, tam to logicky vyustuje, ze kazdej koupi 7er vlastne za stejny penize s lepsi vybavou, to je neprodejnej kus, ale je to nazor.
Odpovědět