Zkušenost jsem tu popsal v patřičné sekci, servis ....
Ale řeknu svůj názor, co jsem koupil sedmu tak Jaraxe považuju bez ironie za experta a člověka na slovo vzatého. Ale viděl jsem ten servis na vlastní oči, mluvil s těma zaměstnancema, viděl lidi co tam choděj a ano, čekal jsem cca 5 hodin a zaplatil 7500kč za pouhou výměnu oleje, ale za prvé-žádné řešení co tam přijde za olej, přišel tam jednoduše ten co se tam dal před dvaceti lety, prostě ten z prvovýroby, a tu zajištuje ZF, nikoliv bmw, takže když někde vidím olej od převodovky od bmw tak fakt ne, je tam Olej ZF Life Guard Fluid 6 , ten a žádný jiný, pokud jsem to dobře zkopíroval z emailu

podobný přístup k autu jsem nikde neviděl, a to rovnou přiznal že je to první e38 kterou tam mají, jezdí tam už jen auta s těma novýma osmikvaltama bo kolik to má dnes rychlostí

Výměnu ramen,čepů,tlumičů,kotoučů atd svěřím i člověku co dělá renaulty a fordy je to pořád podobná mechanika, ale na funkci převodovky závisí mobilita a je mi jasný že jakmile to přestane řadit je z toho krásnýho pohodlnýho auta polovrak co vídám v inzerci na bazoši, kde se tyto auta ocitnou převážně proto že odešla převodovka. takže věřím že jsem udělal dobře a výměna oleje v ceně převodovky z inzerce se vyplatí

at každý dělá jak uzná za vhodné...