Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Trochu??Don píše:Trochu vybavy tam je, ale ona nema ani nivo
Já bych teda řekl, že je vybavená velmi slušně - EDC, DD, Softclose, šíbr, full sedačky, normální barva interiér / exteriér, výhřev volantu, roletky. Navíc tomu např. nechybí držáky nápojů což se občas stane... Takováhle výbava mi přijde hodně v pohodě, ta cena mi připadá nízko, tam musí být s něčím problém.
Co by pro mě byl dost problém je ten telefón. Chápu to dobře z tý fotky, že ta sedma nemá ten velkej prostor v loketní opěrce? Cože?
Další problém by pro mě byl ten vyřízlej nárazník pro laufy. Ty laufy nemají být vidět, takže ty sériový teď na tom autě vypadají jak od dýzla, sklopený smutně dolu
nebyl by i inzerát s fotkama? Chtěl bych vidět tu barvu kůže...kawaman píše:Me se libi toto. VIN - DT23496
A ještě obecný dotaz:
Co přesně dělají 202 Steptronic a 216 Servotronic? Ta 745i to má v základní výbavě, ta 750 to ve výbavě nemá vůbec... Divný, ne? Vylučují se 202 a 216 s něčím jiným ve výbavě?
- kawaman
- Klubové ID: 3927
Mě se taková světlá kůže líbí, otázka jak moc bude ,,praktická,, 
O auto se vždy starám myslím si že dobře, takže bych se toho moc nebál.
Cena je dost, cca 450, ještě je otázka, v jakém to bude stavu.. Možná na to o víkendu zajedu mrknout a pokud to bude dobrý, budu muset zneužít Jaraxe a zajet pro to
MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvek
O auto se vždy starám myslím si že dobře, takže bych se toho moc nebál.
Cena je dost, cca 450, ještě je otázka, v jakém to bude stavu.. Možná na to o víkendu zajedu mrknout a pokud to bude dobrý, budu muset zneužít Jaraxe a zajet pro to
MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvek
Fismaker: no vzdyt prave, ze ta 745i to ma vypsane v sekci standardni vybava, ale ten fl uz to ve vypisu nema vubec.. Kdyby to mela ta 750 v zakladu tak to ma uvedene jako ta 745i ne?
Kawaman: tohle je ale klasicka barva pro individual komposition 1, ne? To mam a je to super podle me, vubec se toho neboj
Kawaman: tohle je ale klasicka barva pro individual komposition 1, ne? To mam a je to super podle me, vubec se toho neboj
Tady mate dvojce:
http://www.mamacar.cz/karta-vozu/bmw-75 ... 3974117002
Bohuzel bez vetrani sedacek, jinak podobne.
http://www.mamacar.cz/karta-vozu/bmw-75 ... 3974117002
Bohuzel bez vetrani sedacek, jinak podobne.