niceriki píše:xyron, kolik taková renovace koštuje?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Cenu LPG nesleduju, ale počítal jsem 14 Kč, takže 100 l nádrž 1400, děleno 500 km, jak píše JaraX vychází 2,80 Kč/km, při ceně LPG 12 Kč by to bylo 2,40 Kč/kmKillingman píše: Dnešní cena LPG 12kč/1l, tj. 100km tě vyjde při spotřebě 13.1 na 157,20 Kč - 1km za 1.57 Kč
Mimochodem, někde máš v té statistice chybu, podle čísel, co uvádíš by byla spotřeba cca 11,8 l/100 km
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
navíc do 103l nádrže s rozumně přihlým plovákem natankuješ 93L a ne 103l, takže počítej
93/5(500km) = 18,6L spotřeba longa na krátké trasy a po městě, x 11,9 kolik tady ted beru LPG = 2,21 Kč km, nutno taky uvést že muj plyn není seřízenej už asi 60tkm a nemám čas si zajet na seřízení, proto mi to žere asi o 2 litry více jak má, navíc nejezdím předpisově.
ted o velikonocích jsem jel předpisově olomouc - Písek a zpět a vyšla mi spotřeba dotankováním 12,1 x 11,5 = 1,39kč, ale to jsem jel fakt 130km a 95 khm okresky, tak běžně nejezdím.
navíc na kratky trasy mi dost zvyšuje spotřebu standklima, auto startuju cca 15 min před odjezdem,
93/5(500km) = 18,6L spotřeba longa na krátké trasy a po městě, x 11,9 kolik tady ted beru LPG = 2,21 Kč km, nutno taky uvést že muj plyn není seřízenej už asi 60tkm a nemám čas si zajet na seřízení, proto mi to žere asi o 2 litry více jak má, navíc nejezdím předpisově.
ted o velikonocích jsem jel předpisově olomouc - Písek a zpět a vyšla mi spotřeba dotankováním 12,1 x 11,5 = 1,39kč, ale to jsem jel fakt 130km a 95 khm okresky, tak běžně nejezdím.
navíc na kratky trasy mi dost zvyšuje spotřebu standklima, auto startuju cca 15 min před odjezdem,
V čem je lepší předface než poface? Mě se víc líbí předek auta, což je ale subjektivní.JaraX píše:levně na česky poměry, u nás ty auta stojí víc protože se nikomu nechce jet do DE, navíc mi předface přijde v některých věcech lepší jak poface a dle mě nemá smysl za auto dát nějaky šileny prachy i když je to novější rok.
LPG tam dělal muj byvalej plynař.
- scooter_x
- Klubové ID: 3560
Mohl bys mi, klidně přes SZ, napsat, kdo ti to dělal a kde? Dobré vědět, pokud to byl někdo nadprůměrně šikovný... Díky!xyron píše:Stálo mě to cca 9k, ale bylo v tom i komplet čisteni interieru, renovace dvou předních sedaček (prosezený molitan, míchání individuál barvy, zadělání díry v kůži a barvení odřených částí), renovace několika plastů omlácených od nehtů atd...
BMW e65 750i 270kW Sterlinggrau
BMW e91 330xi 190kW Le Mans Blau M-Paket
BMW e83 X3 3.0sd 210kW Platinbronze
BMW e91 330xi 190kW Le Mans Blau M-Paket
BMW e83 X3 3.0sd 210kW Platinbronze
-
- Kontaktovat uživatele:
mě přijde předface takovej komfortnější, nevím jestli to je tím už je to je vylítaný a nebo to tak fakt je, ale prostě mi přijde měkčí, to už mi potvrdilo několik zákazníku, ten rozdíl je malej ale je tam.tomas777 píše:V čem je lepší předface než poface? Mě se víc líbí předek auta, což je ale subjektivní.JaraX píše:levně na česky poměry, u nás ty auta stojí víc protože se nikomu nechce jet do DE, navíc mi předface přijde v některých věcech lepší jak poface a dle mě nemá smysl za auto dát nějaky šileny prachy i když je to novější rok.
LPG tam dělal muj byvalej plynař.
no a pak motory, třeba 750i je mnohem sportovněji laděná, než 745i, v 750i člověk víc o tom motoru ví,
a co se týče třeba gufer tak jsem je dělal na více 750tkách jak na 745ták a to mi jezdí mnohem víc 745tek jak 750tek, ale zase je to třeba proto že už mají ty gufera jednou udělany třeba
- vlastnemec
No já patřím k těm co natankují o něco více jak 93l
nejvíce jsem ujel 840km na 100l LPG Tož při dnešní ceně 11,90 a to nepočítám že mám deset litrů zdarma po natankování 500l
to jen pro ropáky a ještě dodám moje paní e53 3.0D 160kw se pot deset v kombinované nikdy nedostala reál má 11-12l. Moje reál spotřeba čistě město 18,2l když jedu sám dálkovou 13,8l když s rodinou 11,7l.
Ještě je důležitá věc jakou má kvalitu LPG, třeba Polsko Orlen perfektní možná o něco lepší jak tady a Taloši - národ plynařů hrůza. No ujedeš o něco méně a třeba Ti schází 5% výkonu ale to je vše. Natankuješ špatnou naftu a bereš si hypotéku

Ještě je důležitá věc jakou má kvalitu LPG, třeba Polsko Orlen perfektní možná o něco lepší jak tady a Taloši - národ plynařů hrůza. No ujedeš o něco méně a třeba Ti schází 5% výkonu ale to je vše. Natankuješ špatnou naftu a bereš si hypotéku

Co si delal v Pisku?JaraX píše:navíc do 103l nádrže s rozumně přihlým plovákem natankuješ 93L a ne 103l, takže počítej
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
tady kus od nas je plyn za 10,90 to sem cumel jak tele na vrata...
a ja ted plyn seridil po tech letech od oka a do rakouska na hory i s pojizdkama po horach namoji plesnivou 65l nadrž sem najel asi 590km jak prd.. tzn nejakejch 11/100 tzn 1,20kč na km.. pfff...
bezne ale jezdim ruzne do dilny a pro dily atd ve meste tak za plus minus 16l/100.. a to se mi drzi uz celejch 400tkm co sem s tim najel
a ja ted plyn seridil po tech letech od oka a do rakouska na hory i s pojizdkama po horach namoji plesnivou 65l nadrž sem najel asi 590km jak prd.. tzn nejakejch 11/100 tzn 1,20kč na km.. pfff...
bezne ale jezdim ruzne do dilny a pro dily atd ve meste tak za plus minus 16l/100.. a to se mi drzi uz celejch 400tkm co sem s tim najel
-
- Kontaktovat uživatele:
za Flipflopem (Mišulinem) pro koladejvidek píše:Co si delal v Pisku?JaraX píše:navíc do 103l nádrže s rozumně přihlým plovákem natankuješ 93L a ne 103l, takže počítej
- kawaman
- Klubové ID: 3927
Nedalo mi to a byl sem se dneska podivat. Motor od oleje, klasika. Po nastartovani vibrovalo cele auto a otacky kolisaly o cca 200 otacek. Neustalo to ani po zahrati. Navic teda bez vybavy, obite, kola dobite jak svina a dost dalsich drobnosti.kawaman píše:Je tady u nas na bazaru a od nich bych nebral ani za odvoz, takze nemelo cenu u bazaru ani pristavit. Ale treba prave tohle nemusi byt svareno ze 2 autRejchy píše:Nebyl se někdo podívat na tuhle sedmu? Ta cena mi přijde dost nízká na tu výbavu co má.Samozřejmě chybí třeba logic,ale zas to má webasto a spoustu jiných věcí.
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
-
- Kontaktovat uživatele:
ta s 8kilama je pěkna, jezdí, funguje, ale už z toho chcčije dost oleje, zakazník jezdí 100k ročně a nepřežil by kdyby se 2 týdny přetěsnoval motor, tak radší dolívá jak olej, tak trošku vody a trošku olej do DD, ale to auto funguje, jelikož má Nascu tak je i interier v pěkném stavu, krom strašně okopaných lišt,
ta s 55k byla uplně jak nová, absolutně bez známek opotřebení, jen musím nadat Falconovi že tam natahl nějaké dráty a nesesvazkoval je, na to jsem alergickej, jinak super
už se tam podepsal i Falcon i Caknakis aby to panovi trošku vylepšili
btw bývalej majitel tu sedmu nechal přestavět v BMW na facelilft za nádherných a ted se podržet 800 tisííííc korun!!! pán mi slibil že mi nascanuje fakturu, tak jsem zvědav.
ta s 55k byla uplně jak nová, absolutně bez známek opotřebení, jen musím nadat Falconovi že tam natahl nějaké dráty a nesesvazkoval je, na to jsem alergickej, jinak super

už se tam podepsal i Falcon i Caknakis aby to panovi trošku vylepšili

btw bývalej majitel tu sedmu nechal přestavět v BMW na facelilft za nádherných a ted se podržet 800 tisííííc korun!!! pán mi slibil že mi nascanuje fakturu, tak jsem zvědav.