Zdravím dnes jsem se svou e65 r.v 07 zajel do myčky a když jsem v garáži luxoval auto u spolujezdce na podlaze se objevila voda pod kobercem. Nevíte někdo jak se tam mohla dostat? Před tím se mi to nikdy nestalo.
Teď mě napadlo, že se Jarax jednou zmiňoval o ucpaném odtoku kondenzáku z klimatizace a vyplavilo to někomu jednotky v podlaze. Nemusel to být stejný případ. Když to auto umývají, tak jim ta voda nateče tam a nemá kam odtéct?
do klimatizace voda při mytí neteče, tam se sráží vzdušná vlhkost když běží klima, proto je vhodné u každého auta přes léto zkusit že když běží klima tak z něj opravdu kape voda
do E65 pokud zateklo tak to byl vždy jen jeden jedinej duvod, ucpany odtokovy kanaly v šíbru
když otevřeeš kapotu tak pod kloubem spolujezdcovyho stěrače je takova "miska" z te vede plastova trubka směrem ke spolujezdcově blatníku, trubku vycvaknout, zkrontrolovat a prolít.
stejně tak šíbr, když ho otevřeš a budeš lít vodu (idealně kapalinu do ostřikovaču, ta se rychle odpařuje) do takovy žlabku co je španavý (to uvidíš co je ve styku s vodou a co ne) tak musí voda vytíkat v každým rouhu auta, resp za předníma kolama a před zadníma, no a pak pokud to někde neteče nebo ta voda zustava stat v šíbru tak je to zapcany.