ted jezdím jednou E60 po velkém servisu (ropa) jelikož se toho dělalo hodně tak to chci pořádně projet a po dnešku musím říct že obdviduju všechny majitele E60, je to nafta v mpaketu, auto se i tak strašně naklání (nemá DD) takže mi málem dneska ujela RSová oktávka, přitom je to tvrdé a pěkně nepohodlné, sport sedačky nejdou pořádně nastavit aby v tom člověk seděl nějak rozumně (a měl opřenou hlavu), co je největší prdel tak přes tapec se neda dostat ruka na ovladani sedačky, takže pro posunuti sedačky musím zastavit a pootevřit dveře, když si opřu nohu o tapec tak mě tlačí hrana, takže ani noha si nejde opřit, no po par set km mužu říct že je obdivuju všechny co s tím jezdí a ještě řeknou že to je dobry auto zajimave že třeba ergonimie E39 byla mnohem lepší
Srovnávat e60 bez DD a 7er s DD je celkem nesmysl, logicky 7er bez DD by byla taky jako slon v porcelánu. Nevím jak Sportsitze, ale Comfortsitze jdou nastavit asi v 15 směrech, takže každý normální (rozumějte náročný) člověk si pozici najde bez problému. Stejně tak mi nedělá problém za jízdy sedačku jakkoliv upravit a tapec mi rozhodně nepřekáží. Když už chceš srovnávat, tak alespoň srovnatelné věci a ne 5er v sociálu a 7er v plný.
Nejeto mám víc než pár set km a pohodlím jsem naprosto spokojen.
co se týče kufru u E65.... to je celkem slabina... Jasně, nikdo z nás nemá E65, aby v tom primárně vozil krámy.... je ale potřeba říct, že ten kufr je prostě malej.. U svý maličký A4 jsem do kufru dal horský kolo rám 26 + TV s úhlopříčkou 118cm v krabici. Do sedmičky nedáte ani TV s úhlopříčkou 100 cm Nic většího se do kufru prostě nevejde, protože ty tapecy ho hrozně zúží...
Ale tohle je samozřejmě fotrovský téma. Do kufru v sedmičce patří pár věcí jinak má být prázdnej. Já teda ještě v zimě vozim kartóny ledovýho čaje, abych trochu zatížil zadek
Srovnávat e60 bez DD a 7er s DD je celkem nesmysl, logicky 7er bez DD by byla taky jako slon v porcelánu. Nevím jak Sportsitze, ale Comfortsitze jdou nastavit asi v 15 směrech, takže každý normální (rozumějte náročný) člověk si pozici najde bez problému. Stejně tak mi nedělá problém za jízdy sedačku jakkoliv upravit a tapec mi rozhodně nepřekáží. Když už chceš srovnávat, tak alespoň srovnatelné věci a ne 5er v sociálu a 7er v plný.
Nejeto mám víc než pár set km a pohodlím jsem naprosto spokojen.
Takže toho Jaraxe neberte úplně moc vážně
samozřejmě že E60 s DD se chová jinak, aji pravda že E65 bez DD je strašnej shit, ale spíš jsem srovnával průměrnou E60 s průměrnou E65, protože sehnat E60 s logicem, DD, komfortama, hydrokufrem, atd skoro nerealny u E65 todle má časteji než každá druhá
mám všechno, až na logic
Jinak nevím jak sportovní sedačky ale na komfortních ruku strčím přes zavřené dveře bez problému abych si mohl nastavit polohu a to nemám hubenu ruku
a máš face nebo předface?
mě přijde že problém je až u face, a dost mě nasralo když jsem si musel zastavit
Logic je základ, a to v E60 hraje huř jak v E65 a stejně bych si bez něj neuměl ani jedno přestavit,
logic neres.res auto jako celek.jak je M5 skareda a chuda uvnitr,dehet si ani nemusim predstavovat.a ten dispej hade up kdo tam vymyslel,ten musel byt uplne sjety,zaplat pani bohu ze to nedali do e65.
Já jsem ho měl puštěný, když jsem měl půjčenou F10. Bylo to v noci, takže jsem neměl problém. Spíš mně to vyhovovalo, ale je možný, že to ve dne dělá prasátka na sklo. Takže nemůžu soudit.