Čus kluci, mám dotaz zda se nějak dá softwarově upgradovat navi nebo idrive v e65 ? Krom toho že si někdo vymění modul z 01 nebo 02 na 03 a dá nové mapy .
Dikes za reakce. J.
sw v navi se normálně upgraduje, ale určitě neuděláš z NAV01 NAV 02 atd, prostě i po upgrade SW je to NAV01, 02, 03,
NAV01 je k ničemu, NAV02 je už použitelná a NAV03 je super
NAV01 neumí hledat podle PSČ, a hlavně čte jen CD, což je k ničemu protože jen Evropa má 12VD a když si nemužeš zadat ani trasu přes 2 státy tak to je na nic.
NAV02 už čte DVD ale má horší vzhled než NAV03 která je super
Já mám Nav01 a v sobotu jsem zadal adresu s popisným číslem a dojel jsem přesně pře barák. Spíš mě sere, jak je zbržděná. Co by se vše muselo vyměnit abych měl Nav03? Je mi jasné, že jednotku z CD na DVD, ale jde o obrazovku a i-Drive. Zase 20 000 do toho strkat nehodlám.
Vím, že z NAVI 01 neudělám 03, ale jde mi jen o to zda jde upgrade sw.z důvodu třeba lepšího zobrazení nebo rychlosti načítání. Kde a jak se dá sw nainstalovat? Jde to přes DVD?
Tak nejak...ta jednicka ma grafiku srandovni na dnesni dobu,hlavne ze se to jmenuje navi profesional,stejne jak telefon...Ale zas co je zajimave auto stoji v garazi vrata zavrena a u furt ho vidi,takove MIO ci Igo se jen toci a hleda signal
Já mám rok 2002, takže je to grafika odpovídající době, ale vzhled auta je trošku nadčasovější. I výbava se nemá za co stydět. Když to porovnáš s jinejma značkami v té době, tak můžeme říci, že je to v pořádku. Pořád si říkám, jestli bych nepořídil za 270 000 něco lepšího. Ale ne, zatím jsem nic nenašel. Novějšího jo, ale ne pohodlnějšího a motorově silnějšího. Grafiku bych ani neřešil, spíš mě vadí, jak je to pomalé. Pak mě vadí, že když si pustím písničky z cd, tak nevidím jaká skladba hraje a čas.
na tu dobu to bylo dobre to jo,dnes navi pokulhava.me spise vadi ze nejdou prujezdne body a neni dotykova ale to je o zvyku.Music hraje i dnes krasne ten Prologic 7 je fakt kvalita.To jsi jeste nedal tolik,ja pred 6lety 14 000e.