Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nová 7er 2016 už jste viděli?
tak v katalogu dilu pro g11 už přibylo označení 760i, 760Li a M760i, M760Li. to je dobrá známka 
zároveň přibylo označení 725d a 725Ld
ale tudle kravinu furt nemužu najít
3CL welcome light carpet

zároveň přibylo označení 725d a 725Ld

ale tudle kravinu furt nemužu najít

3CL welcome light carpet
- Přílohy
-
- g11vzduch.jpg (73.27 KiB) Zobrazeno 1382 x
-
- g11dynamic.jpg (54.81 KiB) Zobrazeno 1383 x
-
- ozng11.jpg (135.25 KiB) Zobrazeno 1383 x
dnes odpo v D,Dortmund.nova sedma na zivo....Hnus,jakesi cinske auto se vynorilo odnekud.Zklamali me napriklad blinkry,i blbe olympijske kruhy(audi)blikaji lepe a zretelneji...Cele to vypada divne,nemuzu si pomoct,vymyslej ko.kotiny furt neco noveho a pak to tak dopadne..Za me,jeste hnusnejsi nez f01 a to je co rict.
Ja jsem ještě novou sedmu naživo neviděl, ale vzhledově se mně líbí. V pátek jsem byl v Hradci ve Stratosu v HK, abych zjistil, jestli nejsou nějaké svolávací akce na E66 a klučina si mě pamatoval, když jsem tam byl v září na výměnu airbagu. Ptal se mně, jak jsem spokojen s E66 a tak jsme se dali do řečí a říkal, že poslední dobrá sedma je E65 a E66. Že Fka podělali úplně a nové G je ještě neznáme a teprve se seznamují. Ale prý když sedne do Ečka, tak je to prostě ještě ta pořádná sedma. Nové už nemají takové to kouzlo. Tak na tom asi něco bude, to co tady píšou kluci o dojmech.
Jinak na E65/66 jsou tři svolávačky. 1. přeprogramování jednotek, 2. kontrola tlakového brzdového vedení, poppřípadě výměna a 3. něco ohledně držáku převodovky, ale to je něco hodně starého, protože to bylo v němčině a nic podrobnějšího z toho nevyčetl. Prý nevěděl, co si pod tím má představit.
Jinak na E65/66 jsou tři svolávačky. 1. přeprogramování jednotek, 2. kontrola tlakového brzdového vedení, poppřípadě výměna a 3. něco ohledně držáku převodovky, ale to je něco hodně starého, protože to bylo v němčině a nic podrobnějšího z toho nevyčetl. Prý nevěděl, co si pod tím má představit.
Parádní zvuk ... nové 740i a pěkná prohlídka novinky ...
https://www.youtube.com/watch?v=JPeRZ32niMU
https://www.youtube.com/watch?v=BBHDmrr1Kkg
mohl by jarax natočit něco podobného a rozebrat ovládání auta i motor atd.
V češtině a od fandy se to poslouchá lépe.
Musím říci že se mi 7er nová moc líbí v Mpaketu. Podsvícení interiéru, kožená palubka a dvojitý šíbr plus podsvícené tlačítka při dotyku to vypadá taky famozně. No myslím si že to bude za 10let standartní i ten podsvit se bude do dražších aut dělat podobně.

https://www.youtube.com/watch?v=JPeRZ32niMU
https://www.youtube.com/watch?v=BBHDmrr1Kkg
mohl by jarax natočit něco podobného a rozebrat ovládání auta i motor atd.

V češtině a od fandy se to poslouchá lépe.
Musím říci že se mi 7er nová moc líbí v Mpaketu. Podsvícení interiéru, kožená palubka a dvojitý šíbr plus podsvícené tlačítka při dotyku to vypadá taky famozně. No myslím si že to bude za 10let standartní i ten podsvit se bude do dražších aut dělat podobně.

- Don
Tak jsem si to dnes znovu obesel, stoji o dve ulice vedle. No a co rict... nelibi se mi. Kapota se tvari jako takova divna boule, zadek auta je Hyundai Genesis, vyfuky v narazniku prakticky identicke s Mercedesem, stribrne listy na boku pusobi jako maximalni kolotoc. Na obrazkach a videich se mi moc libilo, ale v realu je to pro me tuctovka. Interier se mi moc libi, jedine co me drazdi je "vesely klacik".
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
-
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel musim rict ze mne tam něco chybi. Elegance. Dle mého ta hokejka od Jagra co dali na bok a prilis mnoho chromu z toho delaji auto které designem nesedne každému. Nelibi se mi. Rozhodne ne tak jako s klada chciple hvezdy. Ta se mi zase nelibi uvnitř, tam je ten baworak krasny. Ale chybi mu ta noblesa a elegance. Naopak si myslim ze ma něco, co by luxusni limuziny mit nemely a to třeba ten zminovany svetelny koberec. Podle mne je to jak ze strelnice. Hrozne lacine. Uvidíme jak se bude situace vyvíjet.
Cca před 14 dny jsem měl možnost ujet cca 100km v nové 730xd. Některé vychytávky jako ovládání gesty, klíček s displayem atd jsou zajímavé, auto bylo na balonových zimních pneumatikách i docela pohodlné. Kupodivu i s nejslabší naftou bylo docela živé.
Zvenku si ale nemůžu pomoct, prostě mi to připomíná přerostlou trojku.
Uvnitř mě trochu překvapil větší aerodynamický hluk okolo zrcátek cca od 120km/h.
Osobně jsem nikdy zastánce 7 moc nebyl. BMW umí skvěle menší sportovnější auta, s trojkou jsem spokojený.
Ale kdybych vybíral něco se segmentu luxusů tak je S-Class jediná volba.
Zvenku si ale nemůžu pomoct, prostě mi to připomíná přerostlou trojku.
Uvnitř mě trochu překvapil větší aerodynamický hluk okolo zrcátek cca od 120km/h.
Osobně jsem nikdy zastánce 7 moc nebyl. BMW umí skvěle menší sportovnější auta, s trojkou jsem spokojený.
Ale kdybych vybíral něco se segmentu luxusů tak je S-Class jediná volba.