Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 - kdo pomůže s odtahem ke Snejkovi ?
taky nevim co se tu furt resi dookola.ty chces neco odvest nekam zavolej hodi to na korbu a jede,ze si nauctuje km tam i zpet o tom ani neuvazuj,k tomu manipulace.Nevim co se tu nekdo divi nad 960kc za muj odtah.Jinak mam do Jeep Gr.cherokee,tam je opravdu koule na 3500kg.mit navijak a ten vozik,poslal bych tam zenu pro to a nestalo by to urcite litr...
hahahahahaT613 píše:no a co ze musi sundat vyfuk aby sundal kardan, dulezite je ze usetri ... made in czech
sedmy jsem tahal vzdycky taznou tyci, lanem jsem to fakt nikdy nezkousel jednak by ho bylo skoda po prvnim rozjezdu a za druhe clovek vzdycky nema po ruce ramba ktery ubrzdi 2t bez posilovace
ale zpet k mega problemu tohoto mesice
tazatel shani trandaka za 3-4t misto toho aby dal 6t za iveco ... doba je zla a prisla i na majitele e65, snad to dobre dopadne

opět musim souhlasit s Teddym.... Mondaku, normalne zavolej na pojistovnu a sjednej si odtah, když se tě budou ptát kam tak řekni "do BMW servisu v Praze". Pokud budou nějaký problémy s tím, že tě musí hodit pouze do autorizovanýho a budou chtít vědět kam chceš jet tak se nech odvézt do CarTec Praha. Než tam dojedete tak se domluv s řidičem ať tě rovnou hodí ke snejkovi (zajížďka pár kiláků) nebo ať tě hodí do toho CarTecu a tam mu dej do kapsy pětibábu ať tě hodí o kousek dál ke snejkovi. Hotovo dvacet.
Já nemám HAV ani na jedno auto ze čtyř. S jedním jezdí manželka, M3 mám pro pobavení. Všechno jsou to auta dnes v ceně okolo 400 tis., roční HAV by vyšla tak na 80 tis. Když je budu dávat do slamníku, tak za 5 let si můžu koupit jedno jiný
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
30 tis. HAV za 4 auta? Co si pamatuju, tak all risk u BMW (i jinejch prémiovejch značek) byl 5% z pojistné částkykurevtor píše:80 je přeháňka, platil bys tak max. 30 si myslim... ale chápu tě. Navíc pokud řešíš 4 káry, tam se asi spíš vyplatí riskovat
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
30 za jedno jsem měl na mysli... pochopil jsem to tak, že bys měl platit 80 za každéVlasta píše:30 tis. HAV za 4 auta? Co si pamatuju, tak all risk u BMW (i jinejch prémiovejch značek) byl 5% z pojistné částkykurevtor píše:80 je přeháňka, platil bys tak max. 30 si myslim... ale chápu tě. Navíc pokud řešíš 4 káry, tam se asi spíš vyplatí riskovat

mel jsem Volvo,od nova,tam byla pojistka 36 000 rok.Uz jsem se toho strepal nastesi.Odtah je dnes draha zalezitost,majitel Avie ti nikam zadarmo dnes nepojede.taky chce vydelat prece.tak jak kazdy dnes.Netusim kolik to bude km Z Liberce do Prahy,pocitam tak 70 urcite,az knemu.tudiz 2000 je uspech myslim.
-
- Kontaktovat uživatele:
me asistencka allrisk odtahla z rakouska domu i s karavanem zadarmo, bylo to jen 30km ale prece a behem cesty prekvapive jeste volali jestli je vse ok a jestli uz tam odtajovka je...ted na dva roky nemam nárok na dalsi ale co.Na vetsi dalky je super ADAC platim 110eur rocne a je tam cela familia a jedno v jakem jedu aute. 1x odtah auta z nemecka domu a jedenkrat kamaraf auto z rumunska odtah az domu, sice na kamionu a az za tyden ale zadarmos. V nemecku se o vas postaraji uplne nejlip a hlavne individualní přistup. Tož asi tak ☺
- pavproch
taky přispěju svou troškou do mlýnice.... na všechna auta (soukromá i firemní) mám Allianz Asistence Plus.... v létě jedu služebním 3er do Plzně a u Spáleného Poříčí mi z předního kola vyběhla poloosa... jeden telefonát na hotline, slíbena odtahovka do 40minut (přijela za 45 a mocně se omlouvala) odtah do Plzně (40km) nejen že rychle, ale navíc zadarmo a pán nechtěl ani podepsat žádný papír, že si to prostě vyřídí s allianzem.... tož tak, no...
Přesně tak, je to do 50km-to mám též!! Ale nechal jsem si rozšířit asistenčku a ta bude obsahovat takřka vše potřebné a nemusím už nic zbytečného řešitOri94 píše:Když jsem roztrhal pneumatiku o obrubník a na druhý udělal bouli, tak mě normálně asistenční služba hodila domů i s autem. Mám to do 50km zdarma (zbytek si musíš doplatit a podle pána v odtahovce to nebylo není moc).
Každopádně tam zavolej.