Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zabezpeceni keyless
Uz delsi dobu tu sleduji, jak se uzivatele hadaji, jestli keyless jo nebo ne. Vzpomel jsem si na jednu kauzu ohledne vykradani a kradeni aut diky keyless. V tu dobu jsem delal u organizace, ktera se zabivala zabespecenim objektu a jelikoz se v televizi Nova rozbehla kauza ohledne vykradani aut, ktere mela keylles. Jeden technik, ktery montoval bezpecnostni zarizeni do aut nam vysvetloval, jak to fungovalo. Proste skupinka zlodeju si vyhledli auto, ktere se jim libilo a sledovali ho do mista parkovani. Jeden byl jako chodec, ktery mel zazracnou krabicku, ktera umela signal z klicku zesilit. Fungovala jako zesilovac toho signalu. Majitel sel treba nakoupit a domnival se, ze kdyz se vzdali od dosahu klicku auta, tak se samo zamkne. Ale ono se nezamklo, protoze ten signal byl zesilen treba na urcitou vzdalenost. Uz nevim na jakou. Druhy kontroloval ridice daneho auta a treti sedl do auta a zaparkoval ho o blok vedle. Tam neco udelali, aby obesli bezpecnostni system. Nechali ho tam nekolik dni, aby zjistili jestli nema vyhledavani a pak ho odvezli. Vse odhalila bezpecnostni kamera, ktera vse natocila a po nejake dobe ty lidi Policie pochytala. Mezi tim, takhle zmizelo mraky aut a nikdo to nevedel. Hodne lidi potom jezdilo do autorizaku, kde si system keyless nechali zablokovavat. Ty auta se kradou dale, ale uz se o tom nemluvi. Kazdy den zmizi hone aut.
Zde je vse popsano podrobneji.
http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/ta ... e-kazdemu/
http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/ta ... e-kazdemu/
taky jsem nevěděl, že keyless i sám zamyká. Každopádně tohle nemusím řešit, jako správnej neurotik auto zamknu, odejdu a pak se stejně do 10 minut minimálně 3x vrátim (většinou plný ruce nějakejch tašek nebo kočkolitů apod.), abych zkontroloval zda jsem skutečně zamknul
teď se mi ale například stalo, že jsem nechal auto sice zamčený, ale s řidičovo okýnkem dokořán, normálně na ulici na pankráci takhle stálo více než den
nic se z auta neztratilo 

teď se mi ale například stalo, že jsem nechal auto sice zamčený, ale s řidičovo okýnkem dokořán, normálně na ulici na pankráci takhle stálo více než den

-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
Pravděpodobně bylo myšleno, že pokud je auto s keyless odemčeno dálkou nebo dotekem na kliku ale nedojde k otevření dveří, cca do 5 minut se samo zamkne. Například jsem v dosahu dálkového ovladače, hledám v kapse zapalovač (ženská přehrabuje kabelku) a náhodně dojde k odemčení auta, auto se časem samo zamkne.
-
- Klubové ID: 2855
no ty wole, to jsou zase píčoviny. To že to bylo na nově, svědčí o svém. A proto, kolik u toho bylo mrtvých? Podobných "kauz", kdy je i feťák schopen otevřít nejnovější auto s nejmodernějším zabazpečením a bez jakékoliv techniky či znalostí je plno. Nechápu, že tomu někdo věří... :-D Tím nechci říci, že to nejde, ukrást jde cokoliv.
Keyless samozřejmě nezamyká sám. Je to přesně jak píše StarML. Jde i nakódovat, aby se odemykaly jen řidičovy dveře a na druhý povel z dálkového ovládání i ostatní.
Keyless samozřejmě nezamyká sám. Je to přesně jak píše StarML. Jde i nakódovat, aby se odemykaly jen řidičovy dveře a na druhý povel z dálkového ovládání i ostatní.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Bylo to i na Prime, autoforum, cebia atd ty chytraku. Blesk si tykupca píše:Musí to být pravda. Říkali to na Nově a psali v Blesku!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ty auta se kradou furt, jen si kazdy rika, ze jemu se to stat nemuze. Pred mesicem kamaradovi ukradli superba v Liberci a ten mel keyless. No a o tyden pozdejc jedne pani v Liberci zmizela Octavia. Ta teda keyless nemela.
Tady fakt nikdo nic nemuze napsat a ani se zminit, protoze tu jsou vsichni chytri a hovno o tom vedi.jen jsem se zminil. Nenapsal jsem, ze je keyless k hovnu.
To: Jaris330D
Opravdu neumíš pochopit legraci, navíc vyjádřené smajlíky pod textem?
Nebylo to k tvému textu.
Když bych si měl brát vše, že co mi může potkat, byl bych v bunkru, nevylezl a klepal se že mě dojde vzduch (voda, jídlo)
Ano, potkat nás může kdykoli a cokoli. Tak jsem rád, že jsem zdráv a mám smysl pro humor. Na rozdíl od určitých lidí....
Nebylo to k tvému textu.
Když bych si měl brát vše, že co mi může potkat, byl bych v bunkru, nevylezl a klepal se že mě dojde vzduch (voda, jídlo)
Ano, potkat nás může kdykoli a cokoli. Tak jsem rád, že jsem zdráv a mám smysl pro humor. Na rozdíl od určitých lidí....
Kdyz ono je dnes tezky rozpoznat, co je legrace a tak. Jinak mas pravdu, jen jsem to tu zminil, ze i tenhle system ma sve proi proti.kupca píše:To: Jaris330D
Nebylo to k tvému textu.
-
a kurva, jako že das auto? No fuj...Jaris330D píše:Jinak keyless vyvinul VW a i zamika. Po doteku vnejsi kliky se auto zamkne. Nechapu, proc tu pisete, ze nezamika.
Omlouvám se, nějak jsem si to popletl se softclose... Sypu si popel na hlavu. Key less umí odemykat, i zamykat, jen se musí zatáhnout / zatlačit na kliku. Jinak to neumí.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Jaris: no já například to zmínku o zamykání pochopil tak, že auto pozná, že klíč se hodně vzdálil tak auto samo zamkne.... to s tím zamčením přes stisknutí kliky je jasný...
mimochodem, opravdu to poprvé vyvinuli ve VW? To mě celkem překvapuje, keyless je typicky pro luxusní auta, přičemž VW se luxusními auty moc nezabývá... (Phaeton se k tomu parametry blíží, ale moc uznání mezi nadšenci nemá
)
PS: zamiká, nezamiká - 5 samyc nebo 5 samíc?

mimochodem, opravdu to poprvé vyvinuli ve VW? To mě celkem překvapuje, keyless je typicky pro luxusní auta, přičemž VW se luxusními auty moc nezabývá... (Phaeton se k tomu parametry blíží, ale moc uznání mezi nadšenci nemá

PS: zamiká, nezamiká - 5 samyc nebo 5 samíc?

-
fishmaker
- Moderátor
- Klubové ID: 1703
jinak co se týká těch zlodějů...tak nedávno sem parkoval v Palladiu v podzemních garážích....a když sem odcházel...tak někde ze tří metrů sem klíčkem chtěl zamknout...ale kontroluju si to a nic...rikam to je divny...tak znovu...asi 5x a teprve se to zamklo...rikam si divny...neco sem zaridil jdu zpátky...a zapomněl sem si vzít lístek na zaplacení parkovnýho...tak chci odemknout...a zas to nejde...na počtvrtý se to odemklo...vezmu lítek jdu zaplatit...a zas se to nechce zamknout...a o kus dál vidim divný týpky co tam tak zvláštně obcházej...nejspíš měli s sebou rušičku a jen čekali kdo si nevšimne, že nezamknul a vyberou mu auto... takže pozor na to !
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
-
tohle je docela problém, lidi jsou prostě zmrdi... Já se naučil zamykat auto jakmile zavřu svoje dveře, máčknu na kliku a pak jen letmo kontroluji bliknutí blinkrů. Dálku vlastně nepoužívám.

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Me by spis u keyless zajimalo jak zabranit omylem zapomenutemu bezicimu motoru.
Uz 2x se mi stalo, ze nekde v hluku jsem zamknul, odesel a zapomnel vypnout motor. Az pri odchodu me spolujezdec upozornil ze sviti svetla, tak jsem si toho vsimnul. Radsi nedomyslet co by se stalo v nevetrane garazi...
Nemate nekdo tip? Ted uz si davam dost pozor, a kontroluji to i z venku, ale lepsi by bylo, kdyz by se motor pri zamknutem prazdnem aute sam vypnul po nejake kratsi dobe.
Uz 2x se mi stalo, ze nekde v hluku jsem zamknul, odesel a zapomnel vypnout motor. Az pri odchodu me spolujezdec upozornil ze sviti svetla, tak jsem si toho vsimnul. Radsi nedomyslet co by se stalo v nevetrane garazi...
Nemate nekdo tip? Ted uz si davam dost pozor, a kontroluji to i z venku, ale lepsi by bylo, kdyz by se motor pri zamknutem prazdnem aute sam vypnul po nejake kratsi dobe.