Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E65 Pojistka

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
hurvajs77

#21 Příspěvek od hurvajs77 »

ano, nerozumíme. Allrisk je tuším označení pro varintu pojištění - havarijko, vandalismus, přírodní záležitost (prostě ta nejvyšší kombinace)
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
kurevtor

#22 Příspěvek od kurevtor »

jimmyhendrix píše:Prave me to zajima jak to majitele techto dnes uz starych aut resi protoze me zkusenosti jsou v podstate negativni pokud to neni nove auto.
Co jsem videl a mam zkusenost pojistovna vzdy dela velke problemy a v podstate jsem jeste nezazil aby komukoli vyplatila treba castku na kterou se havarijko sjednalo. Co mi prijde jako uzitecne je proti vandalismu a pripadne na castku treba do 200k jelikoz ikdyz jsi vuz pojistite na 350k pojistovna vam to na 99% za starou sedmu nevyplati.

Ono pokud bych si mohl byt jistej ze rocne zaplatim 25k pojistku a kdyz se mi cokoliv stane pojistovna bude plnit a rychle pak by to nebyl problem ale tak to opravdu neni a pak mi to opravdu prijde tak nejak zbytecne.

Napriklad ALLRISK u allianz tam ani nelze sjednat u auta starsiho 7let havarijko pro pripad havarije a max sjednana castka je tusim 150k.
no to je hezký takhle špekulovat, ale.... totálka je jedna věc, tam je skutečně riziko, že tě na tý zůstatkový ceně pojišťovně vokostí... nadruhou stranu nemusí to tak být. Ale hlavně: ta allrisk pojistka není jen z důvodu totálky přece... u sedmičky prostě i malej ťukanec stojí hodně, proto bych se vykašlal na spekulace o totálce a raději to pojistil, protože se ti ty prachy vrátí při prvním servaným zrcátku, ťukanci na xenon, apod...
hurvajs77

#23 Příspěvek od hurvajs77 »

jo, ale musí se něco stát. Pokud se nic nestane, jako že mě se 2 roky na 730 nic nestalo (resp. stalo, ale nedal jsem to na pojišťovnu), tak je to k ničemu. V podstatě jsem vyhodil 50tis. Ano, 3. rok to stálo za to, ale na druhou stranu mi ty dvě škodné události přidaly tolik malusů, ikdyž to nebyla moje vina, že teď jsem se i teď na allrisku i se slevou dostal na cca 45tis za rok. A to se i mě zdá opravdu hodně i mě. Jo, jiná situace by byla, pokud by se dalo "fixlovat". i kdyby to šlo, tak by šlověk zbytěčně inkasoval malusy a za chvíli by se stal pro pojišťovnu nepohodlným...

Souhlasím, že i hloupá malá nehoda může u 7er být fakt na hodně, ale... Prostě pokud vezmu co jsem do pojišťoven nacpal za ty roky, tak ikdyž jsem doslal zpět dost, furt je to tak 2x více pro pojišťovnu, bohužel
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Odpovědět