Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e65 750i - jaké cívky použít ?
-
- Klubové ID: 2754
Řešil jste teď někdo výměnu všech cívek? Měnil jsem všechny cívky společně se svíčkama. A po výměně všeho motor nejde na všechny válce ..
cívky bosch 221504464 -- ty nové -- v modré krabičce
když na auto vrátím ty původní staré tak normálně jede.
Dávejte si na to pozor-- jde o nějakou novou řadu BOSCH-- výrobce uvádí že jsou prakticky do všech motorů BMW a asi tomu tak není.
Asi ty nové vrátím.
cívky bosch 221504464 -- ty nové -- v modré krabičce
když na auto vrátím ty původní staré tak normálně jede.
Dávejte si na to pozor-- jde o nějakou novou řadu BOSCH-- výrobce uvádí že jsou prakticky do všech motorů BMW a asi tomu tak není.
Asi ty nové vrátím.
Menil som takisto všetky cievky a sviečky, problémy s odpalmi boli u mňa spósobené netesnosťou vika ventilov. Cievky mám rovnaké ako ty.
LPG aké sviečky a cievky zvoliť ?
Po oprave netesnosti fungujú bez problémov.
Paľo
LPG aké sviečky a cievky zvoliť ?
Po oprave netesnosti fungujú bez problémov.
Paľo
-
- Klubové ID: 2855
kvalita výrobků z Číny jsou určeny cenou, za kterou si řekně zadavatel. Ceně holt odpovídá i kvalitě...E65DRIVER píše:...To je teda super kvalitní ND . BOSCH -- za chvilku budou lepší díly vyrábět v CINE...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Netesnosť ventilového vika na cievky vplyv nemá, ale má vplyv na odpaly, resp. na chybné odpaly (misfires). Cez tú netesnosť sa mi dostával do spaľovacieho priestoru banky 1 vzduch (tomu ani ja nechápem, ale bolo to tak), ktorý obišiel váhu vzduchu. Vznikla chudobná zmes, nedokázala sa zapáliť. RJ zmes obohatila, pre obe banky, a tým vznikla bohatá zmes na banke 2, ktorá sa takisto nedokázala zapáliť. Misfires sporadicky na všetkých valcoch, tak som menil sviečky, cievky...E65DRIVER píše:Děkuji za info-- motor mám komplet přetěsněný.
jen nechápu-- jaký může mít těsnost ventil. víka vliv na cívky.
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
to nechapu ani nekteří servisaci a ja to pak po nich musím spravovat.E65DRIVER píše:Děkuji za info-- motor mám komplet přetěsněný.
jen nechápu-- jaký může mít těsnost ventil. víka vliv na cívky.
zrovna ted tu mam sedmu kde se furt měnili svíčky a cívky a membránu sání nikdo nevyměnil, samozřejmě to bylo chudy a vyhazovalo válce
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
to je uplne bezny, zatím snad jen jedenkrat na e70 se mi podarila sada hned napoprvé.
vždycky z toho 1-2 jsou vadne, a je to jedno pro který motor. nedavno i pro n52 6valec a dve vadne... proto jich beru vic.
dulezite je ze všechny civky které byly dobré, tak ty nikdy uz neodesli a nebyl s nimi problém. ale proc jich takova spousta nejde uz od novoty, nechapu.
vždycky z toho 1-2 jsou vadne, a je to jedno pro který motor. nedavno i pro n52 6valec a dve vadne... proto jich beru vic.
dulezite je ze všechny civky které byly dobré, tak ty nikdy uz neodesli a nebyl s nimi problém. ale proc jich takova spousta nejde uz od novoty, nechapu.