Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 - DVD je v iDrive pořád zašedlé
aby jsi mohl přehrát DVD film, musíš mít nad navigační jednotkou ještě DVD changer. K tomu pak musí výt ještě video modul a vlastně zárověň i TV... Zhruba takto (viz obrázek) - je tu chybí právě navigační jednota (pod DVD changerem)
Mám k prodeji jak DVD changer, tak digitální TV tuner (video modul), pokud by jsi měl zájem.
Samotná navigační jednotka, je pouze na navigační DVD/CD. Nic jiného neumí (logo na něm znamená, že jde o NAV02 nebo NAVI03). NAVI01 uměla jen CD. Tuším že od 2003 se dávala už NAVI02.
Mám k prodeji jak DVD changer, tak digitální TV tuner (video modul), pokud by jsi měl zájem.
Samotná navigační jednotka, je pouze na navigační DVD/CD. Nic jiného neumí (logo na něm znamená, že jde o NAV02 nebo NAVI03). NAVI01 uměla jen CD. Tuším že od 2003 se dávala už NAVI02.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Ano, to já mám nad Navi jednotkou, ještě DVD changer, ale když do něj vložim DVD(zkoušel jsem tedy zatím jenom jedno) tak v Idrive když zajedu do videa tak DVD nemohu vybrat jelikož je šedivé. Mám i TV, ale ta šumí a je tam jenom kanál 30 ale tu nijak zvlášt nepotřebuju. Chci si nějak ověřit, jestli je ten DVD changer v prd... a nebo se s tím dá ještě něco dělat..
Stačí úplně jedno, po vložení zásobníku musíš slyšela jak v něm rachatá - snǎžil se postupně načíst vsěchny slots, aby věděl ve kterém je a v kterém ne. Podle toho se pak vybělí i iDrive menu. Bohužel to nemusí být jen laser
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Re: e65 - DVD je v iDrive pořád zašedlé
Vyresil jsi to nejak mam uplne stejny problem...Changer rachta ale nic nenacte a ta dvd mechanika pod nim na mapy mi nechce ani nacist mapy a to sem je vypaloval na sony dvd a uplne na min rychlost a v bmw e90 mi ty mapy jedou nevi nekdo co to muze byt?spis mi jde o ten changer at muzu poustet mladymu vzadu filmy
Re: e65 - DVD je v iDrive pořád zašedlé
To ti ani nemoze ist, navi v E65 pouziva High mapy a E90 business/professional. Menice robim, casto mechanicka zavada, prip. vadny laser...