Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 vs e60 - rádce při koupi
však to není pravda. Měl jsem 730d bez DD a v pohodě. Ano uznávám, že když jsem tam dal DD, tak byl mnohem vyšíí komfort, ale i bez to bylo pěknéJaraX píše:...naopak sedma bez DD je strašně neobratnej tank...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
jednou mi DD vypad za jízdy a ta jízda se tak neskutečně změní k horšímu, že kdo to nezažil tak neuvěří, to zatáčení bez DD je prostě najednou strašně znát celý se to tak naklání jak loď v moři a stačí obyč kruhák a v normální rychlosti, já si to teda bez DD neumim představit, to by mě ani nebavilo v tom jezdit
jasně, nikdo tu asi nezpochybňuje vliv DD - i mě se stalo, že mi v prudké zatáčce vypadl DD díky nízké hladině oleje a měl jsem co dělat to ukočírovat. Je pravda, že s DD projíždím zatáčky mnohem rychleji. DD má velký vliv na komfortnost jízdy, ale rozhodně to není tak, že bez DD nelze žít ;-)
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Tak já osobně sem byl zvyklej na mpacket podvozek z 3er a osobně mám raději, když mám od auta odezvu a to s edc a dd nedostávám a jednou sem vlít do zatáčky na sjezdu z okruhu k cčm jak je 30 v 80kmh a jelikož bylo po dešti tak nic moc pocit když se to utrhne, ale auto ti nedá to info že se blíží limit, navíc jak je to těžký tak se začne hrnout po čumáku a pak do slidu, nic moc
Mám v autě oboje jelikož sem chtěl co nejlepší výbavu, ale pro mě osobně lepší náklon auta, ale s odezvou... Ale je taky pravda, že pokud nejedu dálku, tak s tím nejezdím jako s limuzínou :$
Takže snejk by chtěl můj podvozek a já bych zase raděj ten jeho
Měl sem nutkání po koupení e65 nacpat torsna, ale sem rád, že sem to neudělal s tímhle podvozkem by to bylo o hubu...

Mám v autě oboje jelikož sem chtěl co nejlepší výbavu, ale pro mě osobně lepší náklon auta, ale s odezvou... Ale je taky pravda, že pokud nejedu dálku, tak s tím nejezdím jako s limuzínou :$
Takže snejk by chtěl můj podvozek a já bych zase raděj ten jeho

Měl sem nutkání po koupení e65 nacpat torsna, ale sem rád, že sem to neudělal s tímhle podvozkem by to bylo o hubu...
no jak mi řekl snejk, DD (potažmo s EDC) je to co dělá sedmu sedmou, to co z toho dělá tu kosmickou loď
, bez toho to je jak když řídíš oktávku
, je to asi tak, že kdo to nemá, tak se nesmí projet v sedmě co to má
, asi jako mě bylo řečeno, že když mám 740Li, tak ať si nesedám do 745 a vejš
jinak budu zklamanej (nasranej
)

Nezná někdo tuhle?
http://auto.bazos.cz/inzerat/52013397/B ... w-2003.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/52013397/B ... w-2003.php
tak to je hezký :-). Jestli máte barák uvnitř pěkný na okolí se vykašli a jdi do BMWRejchy píše:...Ale moje paní mi zase říká ,že jak budu bez bavoráka ,tak se mnou nebude kloudná řeč :lol: ...

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Barák je hotovej už skoro rok,ale venku to je staveniště.Jinak zájemce na sedumpade opět nedorazil a ten pán co prodává tu E65 je nějakej ukrajinec nebo co.Poslal mi i vin a o L7 a vyhřívaným volantu tam nic není.Ptal jsem se co bylo na tom autě dělaný,tak prý olej v motorce a čepy.
Uvidím jak se to všechno vyvine,mám dvě auta a třetí bych už neužil

Uvidím jak se to všechno vyvine,mám dvě auta a třetí bych už neužil