Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E65 asi KO?

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od JaraX »

jo to je blbý, ale furt muže být hůř, já se snažím být spíš optimista než furt nasranej
hurvajs77

#22 Příspěvek od hurvajs77 »

hmm, argumentace typu může být nesnáším... Taky tedy může být lépe

Bohužel v tomhle zkurveným státě funguje jen vybírání daní, ale jen na malej živnostníkách. Jinak si tu každej dělá co chce
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
kurevtor

#23 Příspěvek od kurevtor »

jenže hurvajs ono to zas tolik nelogický není. To, že ta pojistná událost není tvoje vina nemusí být tak úplně pravda... Jde o to, že pojišťovna prostě dává bonusy lidem, se kterými namají žádné náklady. Nemohou dávat bonusy lidem, kterým x krát do roka někdo na parkovišti zničí auto... Z pohledu pojišťovny: třeba si ho mohli zaparkovat jinam a jinak, že? :)
TANN3R

#24 Příspěvek od TANN3R »

kimlic píše:...Normálně to rovnou posílají pojištovně viníka ale vhledem k tomu, že to je Slavia pojištovna tak že to musím zaplatit a já to pak musím uplatnit u pojištovny k proplacení.
Kdyby nebyli lidi tak dementní, že kvůli 500kč za rok pojistí auto u takových šarlatánů.... Pak ti někdo nabourá auto a že je zrovna u Slavie, dostaneš jako odškodné hrst drobných.

Taky se není čemu divit, že dnes se s plněním cukají i dříve solidní pojišťovny. Běžná praxe, kdy si servisy účtují nesmysl při opravě na pojistku - protože normálně by si to nikdo za tyhle peníze udělat nenechal, nebo celolak na vandala atd atd.. Pak to ale odskáče jen ten, kdo si hav. platí a náhodou se mu něco opravdu stane.
Filozof

#25 Příspěvek od Filozof »

možná bych se poradil s právníkem jakou máš možnost dostat cenu. Jsou tam ruzné kličky jak z toho dostat i více. Mám pocit známej vletěl do pojištovny vychrlil tam na ně cosi a dostal o 50tis více. Nevím jak to udělal a co jim řekl ale radil se s nějakým právníkem co mu poradil když ho chtěli ojebat o prachy.
U jaké pojištovny to bylo netuším.

Je to boohužel tak jak to je.

JARAXI neříkej že trefená E65 na zadek nebude k sehnání za 60-80k například ? A máš pak použitelnéí auto na díly pro tvé rozbité auto. Jo viděl jsem pěkně střelenou E61 rok 06 za 70k a měla snad skoro plnou palbu. takže na dílech snad 2x tolik. Jen motor a převodovka byla dražší jako vrak.

zjisti co máš vše rozbité kolik by to stálo. Napiš sem seznam dílů.
Jarax ti to ze zbořky na díly jistě rád nacení. By mě zajímalo co by to přišlo když je ta E65 tak levná a levnější jak E38 což tvrdí jarax a já si do něj rád rejpnu. :lol:

No jinak stím německem se to má tak pokud tady budeme mít všichni kilo nebo dvě výplatu měsíčně tak nám nebude vadit pojistka jako je v německu. Takže tak a více bych to nerozváděl. :wink:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od JaraX »

o díly tu nejde, to je to poslední, ale co je špatné jsem nebudu vrámci férovosti vůči kimlicovi psat bez jeho souhlasu.
každopádně za 60 to kvalitně opravit nejde.

a jestli víš o E65 nebo E60 bouchlou na zadek co je za 60 tak okamžitě beru, tydle auta vůbec do kila nejsou, a když tak uplny holoty, ono je kolikrát lepší koupit na díly nějakou vylítanou E65 než bouranou, v poslední době stojí ty bouračky hroznej kotel, pro mě je základ mi celou E65 skladem když je to pro mě hlavní auto na servis, pro zákazníka je pak větší komfort že vše mám a nemusí se nic kupovat za draho po vrakáčích a shánět.
Filozof

#27 Příspěvek od Filozof »

je to vyjimka ale byla asi 3dny a byla pryč. Chtěl jsem ji vzít s kamošem pro jeho stavbu 5er se mu hodil motor a nějaké prvky výbavy.
Bohužel byla rychle pryč.

Jo koukal jsem i němci mají nad kilo nějaké ojeté 7er už v horším stavu.
Ale sem tam se naskytne kousek co je za super cenovku ale je hned pryč.
lp

#28 Příspěvek od lp »

Radej si všechno zjisti než se unáhlíš.Od letoška platí jiná pravidla.Pojištovna by to měla zaplatit.Zbytek se dá vymát po škůdci.Proč by měl poškozený trpět.Trvej na opravě a zkus i právníka.Jsi poškozený!!!!!! Proč bys měl trpět.
tomas777

#29 Příspěvek od tomas777 »

Pojišťovna má povinnost nechat uvést vůz do původního stavu. Je potřeba na tom důsledně trvat.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od JaraX »

to ano, ale pokud se tak nestane, nepomůže ti nic jiného než soud,
vlastnemec

#31 Příspěvek od vlastnemec »

tomas777 píše:Pojišťovna má povinnost nechat uvést vůz do původního stavu. Je potřeba na tom důsledně trvat.
Je to tak, máme nový občanský zákoník, ale bohužel nejsou zatím žádné judikáty, kde bys jasně věděl jak Ti to soud musí nasoudit, určitě bych právníka zkusil a to hlavně tak ať se jde dohadovat s pojišťovnou on, někdy pomůže mít v ruce nachystanou žalobu a oni hned otočí a chtějí se domluvit.
kimlic

#32 Příspěvek od kimlic »

Tak uvidíme, dneska jsem se předběžně ptal právničky se kterou se znám a která by se tím ve spolupráci s kolegyní specializující se přímo na pojišťovnictví určitě zabývala kdyby bylo potřeba. Počkám na to, jak se to začne vyvíjet.

Jinak díky jaraxovi začínám zjištovat že ta moje teda nebyla nic moc asi :D dobrá nabídka od pojištovny by také nebyla marná volba, než to uvádět do původniho stavu.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od JaraX »

:D :D
já bych to tak asi viděl taky, dobrá nabídka od pojištovny a sehnat pořádnou sedmu :)
vlastnemec

#34 Příspěvek od vlastnemec »

Jojo člověk si myslí že má dobrou káru a potom jede k JaraXovi a je tam něco lepšího, nedej bože když ti půjčí svoji, taky jsem dělal nabídku moje + pade, ale nevyšlo :D
Filozof

#35 Příspěvek od Filozof »

A copak nemáte slušnou výbavu v těch 745i nebo chcete 760iL ? :D
hurvajs77

#36 Příspěvek od hurvajs77 »

lp píše:Jsi poškozený!!!!!! Proč bys měl trpět.
jo, to je logické, ale jsme ve zkurveným čechystáně... Příklad z praxe - nějaký hovado mi poškodilo zrcátko na parkovišti. Musel jsem zacvakat spoluúčast a dostal jsem malusy. Nějaký hovado se vyřádilo na mém autě. Dostal jsem sice prachy, ale byla odečtena spoluúčast a hlavně opět uděleny malusy... Takže ačkliv jsem byl poškozený, díky nějakému zmrdovi jsem trestán já. Takhle to funguje.

Soudit se sice může, ale. Všichni známe jak u nás fungují soudy
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Snejk »

porad se mi zda ze tady pletete jabka a hrusky, něco jiného je havarijni pojisteni. kde skoda přesahující totalku znamena vyplaceni vyse skody jen do hodnoty vozidla.
ale u povinného ruceni to tak nefunguje, tam se proste plati tak, aby vozidlo bylo uvedeno zase do původního stavu (protože je znam ten, kdo te poskodil, ne jako u havarijka). samozrejme znehodnoceni vozidla tim, ze to je nabourany uz nikdo nezaplati, ale s opravou by nemel byt problém.
lolko111

#38 Příspěvek od lolko111 »

JaraX píše:ale no tak, vy si umíte stěžovat a nadávat,
já bych chtěl vidět kdo z vás by si tady zaplatil pojistku za 2000eur ročně na E65 jako se běžně platí v DE, k tomu silniční dan 400eur a nějaké další poplatky a hned je 3000eur pryč a je jasné že pak lépe funguje pojištovna než že tady platíme povinny 4k za rok za E65 a ted si vemte dědu s favoritem, nikdy neboural, má všechny bonusy a platí kolik? 2ku? pak vjede před zánovní Porsche 918 , pojištovna bude plnit třeba 10 mega a ještě to nevyjde.

Ja len na okraj... lenže okrem vyššieho poistného majú aj sakra vyššie platy :D
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od JaraX »

Filozof píše:A copak nemáte slušnou výbavu v těch 745i nebo chcete 760iL ? :D
oni totiž většinou maj krátkou a long má mnohem komfortnější podvozek díky většímu rozvoru, navíc vzduch vzadu je lepší jak pružiny,
a ani jeden nemaj ACC ani kuži Club a auto s kuží club má mnohem mekčí sedačky než auto co má odvětrávané sedačky, ted jsem jel 2x po sobě neměcko, jednou svoji sedmou a ted jelikož mi ji kimlic zabavil jsem musel jet se zákazníkem jeho, má odvětrávaný sice a bylo to fakt mnohem tvrdší a po 800km jsem to už cítil,.
hurvajs77

#40 Příspěvek od hurvajs77 »

je fakt super, jak to všechno nafukuješ... Tak to rovnou navpiš, že vlastně pokud nemáš v autě club kůži, tak jako by jsi vlastně seděl na bedínkách od brambor.

To co jsi napsal, je nehorázný nesmysl. Nehledě na to, že jsem se bavil se Snejkem o Tvé ůžasné, bomba, úplně nejvíc nejlepší club kůži a jako nic moc. Nejem mě se zdá horší
Obrázek
E65 730d
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Odpovědět