A) na mobilu
B) na volantu
C) dotykem na display
D) gestama
E) na idrivu
to už z toho musí byt člověk magor, ja třeba beru hovory tlačítkem na volantu a jeden zakaznik si pro přijetí hovoru vždycky vysune klavesničku

i podle mne je to neuvěřitelná blbost. Stejně jako touchscreen. Ale lidi jsou ruzní a věřím tomu, že to určitě někdo ocení.zzeli píše:...Nebo jsem jedinej, komu ta gestikulace prijde naprosto uboha? :D
on tu nikdo nemachruje, že jí viděl. Jen jeden kluk psal, že ano.Filozof píše:všichni tady machrujete jak jste novou 7er viděli ale fotky nikde . to se bojíte ? :lol:
Trochu se bojim, ze to takto nebude. Ty karbonove kousky jsou, myslim, pouze pridavna vystuz, ktera kdyz tam nebude, tak to nikdo nepozna, protoze to je prekryte dalsim komplet plechovym dilem. Alespon co se mi zda z tech YT videi. Takze postupem casu budou ty vystuze z tech aut ubyvat, az si za 20 let koupis Geckovou sedmu, ktera misto puvodnich 1800kg bude mit 1750kghurvajs77 píše:pokud nejde karbon opravit, alespon ubude smejdů, kteří vyklepou plechy, vykytují a nastříkají a pak prodají jako nebourané.