Pěkné video, nová sedma bude pěkně vychytaná
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nová 7er 2016 už jste viděli?
-
hurvajs77
- Klubové ID: 2855
i mě zajímají inovace. Bohužel dotykové ovládání není inovace ale píčovina. Osobně bych to zakázal ve všech autech. Pojebaná EU si hraje na bezpečnost, na telefonování musíš mít HF, ale dotykové ovládání jí nevadí :-D
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
I já bych to zakázal.
Jel jsem v novym Superbu a to ovládání dotykem je u toho otřesný. Když pominu to, že je furt ošmatlanej displej, tak ta odevza je hrůza. Zkusil jsem se jemně dotknout, bez reakce, při pořádnym přitlačením taky nic, musel se zvolit správnej přítlak a vhodnou délku podržení, potom se mi povedlo naladit radio
Posouvání mapy v navigaci takřka nemožný. Nebo je to zvyklý na rány pěstí 
No jo, je to opravdu nabouchané kravinama. Mi se líbí hlavně konstrukčně, že používají carbon. To dotykové ovládání a ovládání gesty je celkem blbost. Stejně jako hlasové ovládání, zná vůbec někdo někoho kdo by to skutečně používal?
Díval jsem se na to nové Sko co píše jarax a to se do zatáček naklání opačně. To mě přivádí k myšlence, jestli by někdo dokázal přeprogramovat dynamic drive, aby zabíralo ještě trochu více aby auto taky naklonilo dovnitř
Sílu by to na to snad mělo. Nevím jestli tu jsou takoví borci, ale když jde auto přeložit do češtiny a přečipovat, tak by mělo jít přepsat i nějakou konstantu, nebo funkci, která by trošku vynásobila výstupní síly na ty stabilizátory
Netuším jaký by to mělo vliv na jizdní vlastnosti, ale přinejmenším by to bylo strašně cool 
Díval jsem se na to nové Sko co píše jarax a to se do zatáček naklání opačně. To mě přivádí k myšlence, jestli by někdo dokázal přeprogramovat dynamic drive, aby zabíralo ještě trochu více aby auto taky naklonilo dovnitř
-
hurvajs77
mám sice long, ale vzadu sedím jen když čistím auto... A z 99.9% vzadu ani nikdo nebude nikdy sedět. Ale long se mi líbí a vždy jsem ho chtěl :-)
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
KEAN
- Klubové ID: 1204
nová 7er je očekáváná špička v technologiích, musí ukázat něco nového a čím víc, tím lépe, jestli to někdo bude používat nebo ne je přece jedno
(kdo z vás např. používá automatiku automatické klimatizace
)
auto jsem si mohl prohlédnou asi dva měsíce zpět přímo v Dingolfingu, kde jich bylo deset připravených k auditu. Je to velké a opticky velmi sportovní auto.
Laserová světla mě dost nadchly....
Výroba začíná již letos, snad se ty vychytávky nebudou moc kazit...
(kdo z vás např. používá automatiku automatické klimatizace
auto jsem si mohl prohlédnou asi dva měsíce zpět přímo v Dingolfingu, kde jich bylo deset připravených k auditu. Je to velké a opticky velmi sportovní auto.
Laserová světla mě dost nadchly....
Výroba začíná již letos, snad se ty vychytávky nebudou moc kazit...
-
hurvajs77
třebá já auto režim využívámKEAN píše:(kdo z vás např. používá automatiku automatické klimatizace :wink: )
to je jeden z důvodů, proč zvažuji, že si nechám E66 ještě klidně 6 let, přeskočím F02 a půjdu do nové 7er... Nehledě na to, že mě nadchnul skelet z karbonu a obecně si myslím, že BMW 7er udává směr v technologiích.KEAN píše:Laserová světla mě dost nadchly....

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Gesta jsou snad jeste vetsi blbost nez dotykovy tlacitka. Uz se vidim, jak jedu a za jizdy diriguju a na dipleji kontroluju, jestli se deje to, co mavam rukama. To uz je snad lepsi kopani pod zadni naraznik, aby se otevrelo viko kufru, to ma alespon prakticke opodstatneni. Prekous bych to jedine, ze bych nemusel dat pravou ruku z loketky. Pokud to tak nefunguje (dle videi na YT se zda, ze ne), tak je to s prominutim hovadina maximalniho kalibru, ktera vznikla presne proto, jak tu nize psal KEAN, ze se musi udelat nejaka inovace a je uplne jedno, jestli ji nekdo bude pouzivat.
Nebo jsem jedinej, komu ta gestikulace prijde naprosto uboha?
Nebo jsem jedinej, komu ta gestikulace prijde naprosto uboha?