Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e38 740iL - nechce spárovat diagnostika
Potrebujes notas s nativnim seriovym portem (FTDI a jine USB udelatka nebudou s INPOU fungovat), INPU a ADS interface. ADS se da udelat bud home made (zrovna se tim zabyvam), anebo muzes pohledat a kontaktovat cleny, kteri se diagnostikou zabyvaji, a od nich koupis diag, jakou budes potrebovat. A jeste posledni moznost je koupit diag na BMW z eshopu, ale tou cestou bych nesel, protoze nemas zaruku, ze tomu budou rozumet a prodaji ti diag, ktera na tve auto skutecne pujde, navic to bude asi drazsi nez od klubaku a bez dalsiho hotline supportu....jednak potrebujes stary "model" diag (ADS) a jednak ta INPA je potreba spravne nainstalovat a nastavit.
-
- Klubové ID: 1487
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj jedine inpa. Ostatni diagnostiky maji spatne popisy chyb, treba carsoft. Ale carsoft prevodnik funguje s inpou 
Mel jsem tu cest cca pred 14 dny otestovat delphi diagnostiku na e39, jelikoz mi to za kazdou cenu chteli prodat.
Presne vim proc to ta delphi nechce sparovat. Ja mam totiz na aute e39 v palubovce a immobilizeru rozdilny VIN kod, protoze jsem to jeste nesroval, kdyz jsem menil palubku. Takze jestli ty nemas tu stejnou situaci.
Pak jsem zapojil muj carsoft prevodnik + inpa obchodnik koukal

Mel jsem tu cest cca pred 14 dny otestovat delphi diagnostiku na e39, jelikoz mi to za kazdou cenu chteli prodat.
Presne vim proc to ta delphi nechce sparovat. Ja mam totiz na aute e39 v palubovce a immobilizeru rozdilny VIN kod, protoze jsem to jeste nesroval, kdyz jsem menil palubku. Takze jestli ty nemas tu stejnou situaci.
Pak jsem zapojil muj carsoft prevodnik + inpa obchodnik koukal

Psal jsem to do 3er fora, protoze jsem tam s tim zacal, ale napisu to i sem, protoze to pouzivam na sedmu.
Tak tedy toto:
http://www.bimmerforums.com/forum/showt ... page11#254
mi funguje na 4/95 740i e38, kdyby nekdo zatouzil po DIY diag.
Tak tedy toto:
http://www.bimmerforums.com/forum/showt ... page11#254
mi funguje na 4/95 740i e38, kdyby nekdo zatouzil po DIY diag.
Jám mám to samé u e38 1994
Zatím tři diag a nikde nic, not conected - vůbec nic, na inpu určitě neměl ten starý notebook, určitě usb... ale u čermáka v jihlavě měl tu zlatou hlavu, ačkoliv tam parkovali samý nový auta, a takhle starej verk tam určitě neměl..stejně mu to nic nenačetlo... a zrovna bych to nutně potřeboval ...
Zatím tři diag a nikde nic, not conected - vůbec nic, na inpu určitě neměl ten starý notebook, určitě usb... ale u čermáka v jihlavě měl tu zlatou hlavu, ačkoliv tam parkovali samý nový auta, a takhle starej verk tam určitě neměl..stejně mu to nic nenačetlo... a zrovna bych to nutně potřeboval ...