pivasek píše:Jinak co se týče srovnání s ostatníma značkama, tak už nám řekl majitel Bentley Continental GT, že musí uznat, že je 760 o fous lepší a hlavně za to jeho ojeté Bentley by si koupil 5x760

To samé říkají 2 majitelé Mercedesu. Jeden W221 a můj brácha s W219. Prostě sedma je nejlepší a 760 úplně top kára, ať si každej co chce říká....

tak tohle mě je pro mě hodně zajímavé
zaprvé nechápu v čem může být 760 lepší než Continental GT

Motorově? Ten rozdíl musí být minimální, ne? Podle tabulek je 0-100km/h 760i rychlejší o 0.2 sekundy a 0.3s na 0-200km/h. Což mi přijde OK, vzhledem k tomu, že GT je těžší...
Co se týče interiéru, tak tam se E65 fakt nechytá

ty hnusný laciný čudlíky, telefon, apod.

V noci už to nevypadá tak zle.. W221 - tohle auto se mi fakt líbí, ale interiér mi připadá nedodělanej, jako by tam něco chybtělo...
Co se týče W219 - tam nevím nevím, ten interiér je podle mě fakt vkusnej, exteriér podle mě jeden z nejlepších, už dlouho o tom autě přemýšlým.. vlastně jsem chtěl CLS místo 7er, ale připadalo mi blbý kupovat MB v mym věku

Teď jezdím s W218 a ten interiér už podle mě zdaleka neodpovídá úrovni CLS

Ale jinak samozřejmě potvrzuju, že E65 je fantastická, má svý mouchy, ale je to skvělé auto. Ale že by to bylo něco nepřekonatelnýho? To asi ne...