Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 745i - nedrží otáčky, svítí check - nekdo z ov?
a taky mi tady stojí pořád 10 aut, lidi byli dost nervozní a něco se s tím muselo udělat a řešení bylo jednoduché, přestat servisovat naftové auta a pětky, ted je práce tak akorát, nikdo moc nečeká, nikdo moc není nervozní, nedá se dělat všechno a vyhovět všem. a já rád nechci dělat polovičaté věci, nechci lidem dělat jen motor, nebo jen olej, nebo jen brzdy, chci se o to auto starat komplexně, jedině tak můžu těm lidem zaručit kvalitu, ono je to vše propojeno, vše na sobě závislé. a když tady ten kolega doveze pětku, já mu spravím motor, najistotu mu na tom autě najdu spoustu dalších závad a už jsme u toho, ta pětka tady bude dlouho nebo se bude pravidelně vracet a furt se v tom budem rýpat. Nejde prostě stíhat vše, však servisáků je dost, a pokud ne, tak by si měl člověk před koupí auta prověřit jeslti je někdo kdo mu to poservisuje, kdybych se mohl naklonovat tak to klidně udělám, ale moji zákazníci se sedmičkama na kterých se suprově dělá a nekazí se jak pětky, takže sou s něma lidi i spokojenější mají přednost. až nebude práce, což se asi jen tak nestane, tak klidně pětky zase dělat budem, trávím v dilně denně 14hodin, za poslední rok jsem si dost zničil zdraví, ted jsem rád že mužů aspon trochu dělat než se dám dohromady zdravotně.
svým zakazníkum se snažím vyhovět a né aby lidi čekali 4 měsíce na servis.
svým zakazníkum se snažím vyhovět a né aby lidi čekali 4 měsíce na servis.
Neřešil jsem kdo se na to podiva,protoze ještě 2tydny zpět jsem měl 745i s kterou nebyl žádný problem po dvou řokach užívání, prodal jsem ji známému a chtěl jsem něco rychlejšího tak jsem vzal ten stejný motor na kterém jsem nic neřešil a koupil tady toho černého Petra.na te 545 téměř nic nenejdes-jen přední brzdy jsou off jinak krom toho motoru nic,, tak co jarax mužů ti to tam hodit?
Musím se servisáků obecně zastat. Sám dělám práci, kterou si zákazníci cení tak na třetinu a pak vznikají třenice a osobně vidím jako právo každého rozhodovat si o tom co bude dělat.
Ps: jarax mi dělal go motoru, plán byl 3 týdny, trvalo to 2 měsíce a díky předchozímu majiteli který neměnil moc olej to bylo plné karbonu a celé zasrané. Tak pak těžko budou tihle lidé stíhat vše a mít pohodu klídek v práci. Výsledek go super, ale lidé jako jarax a Snejk se těžko rozmnoží buněčným dělením jako Sheldon Cooper.
Psáno na mobilu, omlouvám se za překlepy.
Ps: jarax mi dělal go motoru, plán byl 3 týdny, trvalo to 2 měsíce a díky předchozímu majiteli který neměnil moc olej to bylo plné karbonu a celé zasrané. Tak pak těžko budou tihle lidé stíhat vše a mít pohodu klídek v práci. Výsledek go super, ale lidé jako jarax a Snejk se těžko rozmnoží buněčným dělením jako Sheldon Cooper.
Psáno na mobilu, omlouvám se za překlepy.