Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e66 760Li - vevnitř je schovaný čert
No tak to je paráda....každej fanda BMW 7 musí bejt nadšenej. Přesně to bych jednou rád v autě měl přepínač kdy se dostanu do pekla a zase zpátky do luxusu a komfortu.
V12 je prostě masakr. Svezl mě kamarád v 750i e38 a je to luxus jaká je to bestie.
Tady ta e65 v 6ti litru pojede ještě mnohem víc a brutálněji. Je tam 120koní navíc a ještě krouták neuvěřitelnej.
V12 je prostě masakr. Svezl mě kamarád v 750i e38 a je to luxus jaká je to bestie.
Tady ta e65 v 6ti litru pojede ještě mnohem víc a brutálněji. Je tam 120koní navíc a ještě krouták neuvěřitelnej.
Hlavní rozdíl mezi nima je v tom, že tá nová 760i jezdí i bez podvaluFilozof píše: V12 je prostě masakr. Svezl mě kamarád v 750i e38 a je to luxus jaká je to bestie. Tady ta e65 v 6ti litru pojede ještě mnohem víc a brutálněji. Je tam 120koní navíc a ještě krouták neuvěřitelnej.

“Ability is what you're capable of doing.”
každý ne Filozofe. Osobně podobný úpravy nemám rád a podle mne si může nechat upravit výfuk na 7er aby dělal rámus jen magor... :-( 7er je o komfortu a tichu uvnitř.Filozof píše:No tak to je paráda....každej fanda BMW 7 musí bejt nadšenej
Možná u nějaký M3, ale i tak jen pokud jezdí na okruhu. Bejt policajtama, tak za to sbírám techničák
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Neboj hurvajsi, to nebude zadna divocina. I s tou upravou to asi bude porad tissi nez tvoje V8 a 99% ostatnich aut. Chci jen obcas aspon trosku slyset zvuk V12, jelikoz je to jinak skoro jak elektromobil. Zadna klapka na uplne otevreni vyfuku tam nebude, jen drobna uprava jednoho ze zadnich tlumicu. 

zatím ne, ale není to problém motoru ani převodovky, teda aspon to tak vypadá, občas člověk narazí na auto s kterým si neví rady ani on sám, ani spousta dalších kamaradů mechaniků. To sou aspon takové výzvy, i když pokud na to člověk nemuže přijít, tak mu to strašně bere energii. a metody typu vyměníme převodovku a uvidíme co to udělá u mě neuznávám.Ewou píše:JaraXi, jak máš vedle to video "760Li problem" našli jste příčinu ?
- vlastnemec
-
- Kontaktovat uživatele:
Potkat kohokoliv v e65 a videt jak reze zatacky na hranici svych moznosti jeste k tomu s rvoucim vyfuckem, tak uprimne receno mam o nej vetsi obavy nez o frajera s vajglem v tlame, ksiltovkou na bok a loktem z wokna...
Asi fakt starnu a nebo tomu nerozumim a nechapu pojem limuzina
PS: Kdybych v tom musel jet, asi bych se stydel. Uplne stejne jako kdyz znamy projel poschodove parkoviste v clk a vyfukem delajici neskutecny bordel stylem 2s plny, 2s brzda... Dvakrat to byla sranda, ale nekolik poschodi fakt ne... Opravdu jsem se hoooodne stydel a to bylo kupe kde se to jeste nejak da pochopit.
Asi fakt starnu a nebo tomu nerozumim a nechapu pojem limuzina

PS: Kdybych v tom musel jet, asi bych se stydel. Uplne stejne jako kdyz znamy projel poschodove parkoviste v clk a vyfukem delajici neskutecny bordel stylem 2s plny, 2s brzda... Dvakrat to byla sranda, ale nekolik poschodi fakt ne... Opravdu jsem se hoooodne stydel a to bylo kupe kde se to jeste nejak da pochopit.
-
- Kontaktovat uživatele:
što eto takovoje L7 ??? Bo u nas v opave L7 je zazity model audiovyvavy.
Nicmene do duchodu jeste daleko, moooc daleko.... Ale taky jsem byl mlady a taky jsme davali jine vyfuky, jenze ne do takovych aut. U golfa se nad tim nikdo nepozastavi. Jsem mozna jeden z mala kteremu by nevadilo elektro auto pro to ticho.
Nicmene do duchodu jeste daleko, moooc daleko.... Ale taky jsem byl mlady a taky jsme davali jine vyfuky, jenze ne do takovych aut. U golfa se nad tim nikdo nepozastavi. Jsem mozna jeden z mala kteremu by nevadilo elektro auto pro to ticho.
nikdo neříká že auto musí řvát. Ale pokud je V12 tak tichá že to vypadá jakoby tam byl spíše elektromotor tak to je pak škoda.
Nějaké lehké ozvučení či probublání V12 je lahoda. NEvidím důvod aby to řvalo jako M3 apod.
Tlačítko a mít možnost jet v tichém autě a když člověk chce tak přepne na krásný majestátný zvuk V12 kterej nijak neobtěžuje okolí ani majitele je myslím si super.
V8 a V12 je taky hodně o emocích a opravdu když pak má člověk takovou strojovnu je smutné když skoro nic neslyší.
Nějaké lehké ozvučení či probublání V12 je lahoda. NEvidím důvod aby to řvalo jako M3 apod.
Tlačítko a mít možnost jet v tichém autě a když člověk chce tak přepne na krásný majestátný zvuk V12 kterej nijak neobtěžuje okolí ani majitele je myslím si super.
V8 a V12 je taky hodně o emocích a opravdu když pak má člověk takovou strojovnu je smutné když skoro nic neslyší.