Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Moje nova 760li

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pilsner

#281 Příspěvek od Pilsner »

Cela prevodovka v pici,co mohlo tam bylo zesrany a nejspise To bylo jen tim ze tam nikdo nikdy nevymenil olej,protoze byl total spalenej cernej,to uz by nenamazalo ani hovno.
Takze nova repasovana prevodovka za kilo. Takze lajk.

P.
pivasek

#282 Příspěvek od pivasek »

Hmmm, tak to je mazec teda....
Jen se chci zeptat, ta cena 100tis je s tím, že si nechaj tu starou převodovku?
Pilsner

#283 Příspěvek od Pilsner »

To nevim?to se zeptam
kurevtor

#284 Příspěvek od kurevtor »

Pilsner: pokud to není tajný - kolik bylo před tebou majitelů? Nechápu, že takovou základní věc ti předchozí majitelé neřešili....

teď ještě dořešit jak vytáhnout nějakou kompenzaci z toho bazaru..
Pilsner

#285 Příspěvek od Pilsner »

Majitel byl prvni nejakej helmut,pak bordelmama,nejakej jednatel a ted ja.
Sweden

#286 Příspěvek od Sweden »

hmmm...tak myslím že je to jasná stočenka...tolik lidí a tak málo km...celkem tady něco smrdí :?
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Pilsner

#287 Příspěvek od Pilsner »

To bych zas netvrdil,ta zenska s tim temer nejezdila,to vim jiste jelikoz ji trochu znam.
Sweden

#288 Příspěvek od Sweden »

Ja vim,ale ikdyby nikdo olej nemenil tak myslim ze by nebyl tak cernej jako pises,ikdyby s tim jezdil nekdo jako kreten tak to snad nemuze takhle spalit.Ja menil po 225tis.,vana byla puvodni,a olej vypadal skoro jako novy.Navic se ti to stalo hned po koupi,vypada to jako naraficeny,asi bych to nenechal jen tak a trochu bych si na ne posvitil.Jako treba kilo za jinou almaru neresis,ja bych to tak ale nenechal.Co vse muze byt v takovy skrini spatne diky spatnemu oleji.Co udelat pruplach,novy olej,novy lamely,repaslej hydromenic.Myslite ze by to nepomohlo.
Pilsner

#289 Příspěvek od Pilsner »

Ne nepomohlo,po rozebrani,cena dilu prevysuje cenu nove prevodovky. S prodejcem to samo budu resit.
Sweden

#290 Příspěvek od Sweden »

Kde ti tu skrin resi?
Pilsner

#291 Příspěvek od Pilsner »

Pakra jihlava dle doporuceni zde v tematu.
Killingman
Kontaktovat uživatele:

#292 Příspěvek od Killingman »

Tak to je dost mazec. Nicméně třeba na bazosi jsem videl prevodovky kolem 25.000. Sice jetý, ale pořád lepší než kilo... Co vím, tak Snejkovi se tam taky nějaká občas válí
Pilsner

#293 Příspěvek od Pilsner »

Nj,ale co to vydrzi?tady mam i nejakou zaruku.
Martyn
Kontaktovat uživatele:

#294 Příspěvek od Martyn »

Sileny:( neco podobneho se ted akorat stalo me..
V cervenci jsem v nejakym pomateni smysli koupil Insignii, 2.0T 4x4, oplacka plna:) hezke auto, prvni majitel, koupeno cz, plnej servis atd, akorat nakroucino 190k km, jelikoz me km az tak netrapi, spis celkovy stav - auto bylo jak nove..
Jenze po mesici se zacal ozyvat Haldex.. Den ode dne horsi.. V Opelu mi spocitali opravu na 150-200tis.. Tak jsem se jal schanet servis co to da do kupy, jenze s timhle (4x4 u Opelu) skoro nikdo nema zkusenosti, nikomu se do toho nechce atd, nakonec jsem nasel, kluci ze zkusime vymenit oleje (jsou tam dva, jeden Haldex, jeden diferak), melo tam byt 6dcl, ale vypadlo z toho decka nejake cerne sracky, s olejem to melo jen pramalo spolecneho:o) a samozrejme ocelove supinky takze pruser..:(

Jen muj point, Opel (stejne jako BMW a ostatni:o) tvrdi ze oleje v diferacich a automatech jsou dozivotni.. A takhle to pak dopada.. Dozivotni nez se to rozpadne..
Pritom Haldex sam o sobe doporucuje menit olej co 60K km, asi vedi proc:o)

Na prodejci si nic nevezmu, auto jsem koupil v nedobrovolne drazbe, takze bez sance.
Ale byt tebou, urcite bych to na prodejce zkusil, vzdyt tohle neni normalni, abys koupil auto za 400 a po tydnu kilo oprava??? Nakopat do riti, nekdo moc dobre vedel proc to prodava..
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#295 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Martyn píše: Pritom Haldex sam o sobe doporucuje menit olej co 60K km, asi vedi proc:o)
U olympijskejch kruhů dokonce 30 tis. km, filtr každou druhou výměnu
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Pilsner

#296 Příspěvek od Pilsner »

Tak to mas taky fajn s opelem,pak ze je bmw drahy na servis. V dnesni dobe precpanejch automobilu sarapatickama je to dle meho nazoru temer uplne jedno co je to za vuz.

S prodejcem to samozrejme budu resit,resp.s byvalim majitelem,jelikoz to byla komise
Filozof

#297 Příspěvek od Filozof »

se.re mě přístup automobilek. Kdyby to oleje měnili vždy i u prvních majitelů tak dneska auta jezdí bez problému ikdyby měli 200-300tis km.¨

Když to dose.re první majitel ikdyby auto byl výstavní kus pak je díky nevyměňování oleje o průser postaráno. :?

Prostě aby člověk musel hned měnit zbytečně x věcí na autě za šílené prachy. Taky bych toto hnal někam vejš a chtěl finanční kompenzaci vždyt to je prachsprostá okrádačka lidí. :x

A mají to na svědomí hlavně automobilky.
Martyn
Kontaktovat uživatele:

#298 Příspěvek od Martyn »

Presne.. Prvni majitelka lekarka, auto ma plny servis, proste to odvezla do sOpla kdyz se ji rozsvitila ikonka a nechala udelat co ji rekli.. Bohuzel oleje v diferencialech a automatech automobilky nepredepisuji jako standartni servis.. Absolutni non sense, co to stoji 5tis max ta vymena?
Jinak zkousel jsem i kulanci na opelu, CR, Evropa a dokonce i globalni GM:o) ale vsude me vyfakovali diky kilometrum.. Pritom je to 4 roky stary auto, jak rikam s plnym servisem a 6ti letou zarukou na pohonne ustroji (bohuzel limitovano 120tis km:D).
Auto slo z baraku rozesrate - po mesici jsem ztratil chut to resit a nemohl se na to podivat.. Dily na to nejsou, vsechno spatne..

MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvek
zzeli

#299 Příspěvek od zzeli »

Repas automatu za vic nez 100tis u 760Li? Vzdyt tady se porad tvrdi, jak je repas pohodicka a ze manualy sou na hovno....tak ted to teda vidim, jaka je to vyhoda.
Ano vim, ze e65 a vyse manual nema...myslel jsem to vseobecne, jak se hani manualni prevodovky a ted se ukazuje praxe.

Jinak osobne bych sel cestou domluvy s puvodnim prodejcem at prispeje a pohrozil odstoupenim od smlouvy a soudem (za tak strasnou financni ranu se to skoro uz vyplati se s tim srat). No a kdyz se nelekne, tak bych to resil jetou prevodovkou a servisem u nejakeho mistniho guru a musi to prece vyjit znatelne levneji i pres riziko, ze to nebude uplne zanovni prevodovka.
Jako 50-60 za repas s tim, ze prevodovka bude jak nova beru...ale 100 papouchu 8O Kor kdyz samotny auto bylo za 400, kde by clovek cekal, ze to aspon chvili vydrzi.

Jo a jeste uplne predevsim bych obetoval par tisic za opravdu dukladnou prohlidku a diag zase u mistniho guru, abych mel jakous takous zaruku, ze po oprave za 100 tisic neprijde dalsi libustka :!:
vlastnemec

#300 Příspěvek od vlastnemec »

No paleta je to pěkná, nech si to stejné nacenit ještě jinde, kámoš dělal kompletní repas ZF a cena nebyla tak šílená, proti jihlavě nic nemám ale trochu ujeli. Jinak já bych osobně nepřemýšlel a koupil někde z vraku druhou, dá se najít úplně v pohodě málo jetá. Jinak taky budu řešit částečný repas a mám najeto 250tis, částečný repas proto abych nemusel nikdy řešit kompletní.
Odpovědět