Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 predface - lze dodělat AUX ?
ja původně uvažoval o Dension, ale to že nikdo nevěděl jestli BT od Dension fungovat s orig. handsfree a pár dalších věčí, mne odradilo. Nakonec jsem uděla iPod a vyměnil telematiku. A mám svatý klid
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
To zní docela hustě, možná, že přitvrdil. Nedivil bych se, jestli třeba lidi začali jeho dobrotu zneužívat (řekni mi, co víš, a já si to pak objednám o 300 Kč levnějš někde jinde), ale zkus zavolat a zeptat se. Jak říkám, byl ochoten přijet, zapojit a vyzkoušet a nic za to nechtěl, i když jsem si to nevzal (a to jsem mu rval apoň pár stovek, za strávený čas).siko34 píše:na jeho stranke sa pise:
Individuální řešení každé objednávky. Na základě údajů a označení Vašeho autorádia v závazné objednávce,...
Bylo to takové setkání na parkovišti u Kauflandu, přijel jsem s rozdělanou palubkou (aby stačilo rádio jen vytáhnout a zapojit zezadu kabely), musel jsem se mu přizpůsobit časově, ale podle mě supr přístup.
Toto vyzerá dobre. Musím zistiť, či by mi to niekto vedel urobiť na Slovensku a či zase nebude problém s tým, že mám auto predface....iv0 píše:Tohle je taky možná varianta:lolko111 píše:Aké neorigo riešenia máš na mysli?
http://www.mp3auto.cz/bmw/s-podporou-te ... th-do-bmw/
Doporučuju vzhledem k velmi dobrému přístupu majitele té firmy. Je to teda už pár let, ale přijel za mnou do Plzně, zkusili jsme zapojit do mého (ne BMW) auta a vše vyzkoušeli. Zeptej se ho, bude asi i rovnou vědět, co a jak bude fungovat.
Jediné mínus je cena, ale zase dostaneš o trochu víc, než jen Audio AUX-in.
Vymenil som CD changer za FL z May 2007 a mp3ky mi funguju. Akurat moze byt problem ho zohnat, lebo predavaju sa velmi zriedka. Snejk radil CD changer z roku 2007. Bohuzial k tomu nebol ten plastovy box na CD, nastastie DVD changer ho ma velmi podobny a funguje to i s nim.
Na FL MMI to funguje normalne, je mozne vchadzat do podadresarov (i viac urovni). V zozname sa zobrazuje zaciatok nazvu skladby, ak na nu prejde kurzor tak nazov skoci na koniec. Je mozne skladby pustat postupne/nahodne.
Na zadnej predFL MMI sice CD changer vidno ako pripraveny, ale ovladat sa neda, pretoze predFL MMI nepodporuje textove prenosy. Audio CD by ovladat malo ist.
Ma to jedinu malu vadu ze pri zaciatku prehravania skladby na zlomok sekundy pocut nejaky zvuk, ako keby sa cast skladby velmi rychle prehrala, ale hraje to potom normalne od zaciatku. Najpravdepodobnejsie predFL ASK nerozozna nejaky datovy prenos od FL CD changeru a pusti to ako audio.

Na FL MMI to funguje normalne, je mozne vchadzat do podadresarov (i viac urovni). V zozname sa zobrazuje zaciatok nazvu skladby, ak na nu prejde kurzor tak nazov skoci na koniec. Je mozne skladby pustat postupne/nahodne.
Na zadnej predFL MMI sice CD changer vidno ako pripraveny, ale ovladat sa neda, pretoze predFL MMI nepodporuje textove prenosy. Audio CD by ovladat malo ist.
Ma to jedinu malu vadu ze pri zaciatku prehravania skladby na zlomok sekundy pocut nejaky zvuk, ako keby sa cast skladby velmi rychle prehrala, ale hraje to potom normalne od zaciatku. Najpravdepodobnejsie predFL ASK nerozozna nejaky datovy prenos od FL CD changeru a pusti to ako audio.