Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 - jakou vodu do ostřikovačů na okno a světla ?
ok a když ted lítají muchy a komáři jak splašení. Jedeš jen 30km a máš okno uplně zas.rané od hmyzu. umyješ dokonale a za další pul hodinku zase zas.ane jak pes.
Pokud máš auto naleštěné tak jasně to chápu to taky nepoužívám ale stačí delší cesta nebo prostě horší počasí a ostřik i intenziv se hodí a hodně pomůže.
Mě se to osvědčilo.
Pokud máš auto naleštěné tak jasně to chápu to taky nepoužívám ale stačí delší cesta nebo prostě horší počasí a ostřik i intenziv se hodí a hodně pomůže.
Mě se to osvědčilo.

tak jasne, pokud je na silnici stado komaru a bombarduji me, tak to je prave ten stav krajni nouze kdy ostrikuji. Ale zatím jsem nezažil nic tak strašného, aby za 30 minut jízdy neviděl... 

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
já minulý týden jsem měl naleštěné auto a jel jsem cca 80km a to jsem měl umyté okno. V prostějově asi po 35minutách jsem musel uplně zašvihané okno od much a komáru čistit na benzíně. Nechtělo se mi zasí.rat celé auto ostřikovačema.
No ale jinak když není naleštěno tak použiji ostřikovače. Případně když je hnusné počasí a nevadí použití ostřikovače.
No ale jinak když není naleštěno tak použiji ostřikovače. Případně když je hnusné počasí a nevadí použití ostřikovače.
Já používám už druhým rokem na léto toto
https://shop.berner.eu/berner/cz/productgroup/677207
zatím bych řekl, že nejlepší koncentrát co jsem měl, JaraX sice namítne, že když to stříkám na sprostou E39tku, tak to nemusí být dost dobré na 7er
, ale zkuste vyzkoušet
https://shop.berner.eu/berner/cz/productgroup/677207
zatím bych řekl, že nejlepší koncentrát co jsem měl, JaraX sice namítne, že když to stříkám na sprostou E39tku, tak to nemusí být dost dobré na 7er

tak jsem schválně byl včera v Čestlicích a když opomenu, že jsem tam s dalšími 2 ženskejma čekal 20min než se někdo uráčil přijít, tak mi pak bylo stejně řečeno, že oni vodu do ostřikovačů nemají a že Intensiv se vlastně vůbec neprodává. Oni prý používají sudouvou kapalinu... Takže mně opět český autorizák nezklamal. Čestlice si hrajou na top dealera, ale služby na hovno, jako všude...
Poprvé v životě jsem tam viděl něco z klubu - někdo tam měl na stole kalendář tohoto klubu, komické
Poprvé v životě jsem tam viděl něco z klubu - někdo tam měl na stole kalendář tohoto klubu, komické

AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
a tenhle Intensiv používáš neředěný nebo ho s něčím ředíš?Filozof píše:Jezdíte si v 7mách a jste takové socky že si nekoupíte origo náplně ale nějaké sajrajty ?![]()
Vždyť inteziv stojí něco přes stovku ( super na mouchy a bordel)
http://www.voton.cz/cz/e-shop/912759/c7 ... 00-ml.html

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Kapalinu naliji tak jak je do nádoby pro intenziv. Většinou půlku at vím jak mi dlouho cca vydrží. A do nádoby pro ostřik klasiku. Při intenzivu si sám smíchá v určitém poměru je to jako hodně napěněný roztok kterej roztahá po celém skle takže je to jakoby bílej film kterej se očistí a ostříkne klasicky.
Někdy dvakrát - 3krát a mám pěkně čisto z 90-95procent.
Když dám jen klasickej ostřik tak to očistí jen z 20procent a mouchy jsou stále vidět ikdybych tam ostřikoval dalších 10minut.
Takže intenziv je super a líbí se mi jeho vlastnost čištění - pokud nemám vyleštěné auto používám ho občas. Vydrží celkem dlouho mám ho tam pul roku a ještě stále je dost.
V zimě jsem ho nezkoušel ale prý taky pomáhá rozmrazit okna a rychleji vyčistit.
Někdy dvakrát - 3krát a mám pěkně čisto z 90-95procent.
Když dám jen klasickej ostřik tak to očistí jen z 20procent a mouchy jsou stále vidět ikdybych tam ostřikoval dalších 10minut.
Takže intenziv je super a líbí se mi jeho vlastnost čištění - pokud nemám vyleštěné auto používám ho občas. Vydrží celkem dlouho mám ho tam pul roku a ještě stále je dost.

V zimě jsem ho nezkoušel ale prý taky pomáhá rozmrazit okna a rychleji vyčistit.
aha, takže máš speciální nádobku na intensiv. To já nemám, píší na tom, že se nemá ředit. Zkusím to nalejt místo normální vody a uvidíme co to udělá... 

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
no hlavně to zkoušej když budeš stát. At pak nemáš zasviněné sklo přes které neuvidíš. V tvém případě nevím ale pokud nemáš intenziv pak jedině nějak smíchat v nějakém poměru. A netuším jak velkej to bude mít učinek.
Ale uvidíš sám.
Vyzkoušej a pak si vyzkoušej nějakej poměr ředění v tvém případě.
1:2 nebo 1:3 případně 1:1 ale bude to dost silný. To už je pak laborování.
Ale uvidíš sám.
Vyzkoušej a pak si vyzkoušej nějakej poměr ředění v tvém případě.
1:2 nebo 1:3 případně 1:1 ale bude to dost silný. To už je pak laborování.

no právě, E65 nemá speciální nádobku na intensivní ostřik. Jasně, zkusím to na místě. Koupil jsem zatím jen 2l, takže až mi dojde voda, co tam mám teď, což klidně může být až za 1/2 roku, tak tak dám něco na zkoušku a budu prostě zkoušet jestli to má význam ředit / používat. Já právě moc neostřikuji a dost často se mi stává, že musím letní před zimou vypustit.

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Tak to bude asi tím, že snad podle vyhlášky, pokud jsou xenony, musí být ostřikovače. Na druhou stranu, pokud by se používala orig. kapalina, tak nikdo odpojení řešit nemusí.JaraX píše:...docela mě mrzí že to nejde vypínat přes idrive, byla by to dobrá funkce.

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex