Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 745i - automat skáče do nouzového režimu
http://www.sbazar.cz/pillerm/detail/451 ... 65-e66-750 tady je ta samá fotka jako v tom polsku to je trochu divný néé?
a co máš namysl těma strašákama?JaraX píše:tak hlavně si nech udělat i další strašáky toho motoru, dělat jen trubku je nesmysl.majuse39 píše:no tak vypada celkem že to vražda neni jasně že to polkne nějaky ty DESÍTKY pro jistotu necham udělat i tu posranou středovou trubku v motoru s přetěsnením.ale pak budu vědět že mam od motoru klid a repasi automatu a bude cajk.a pak se muže vysrat zas něco jinýho![]()
ale srát na to žijem jenom jednou a srdcovka je srdcovka.jinak fota hodim jen to musim nafotit leštil jsem světla a obědnaval jsem nějaké ulámane držaky v Groupu tak že zitra to nastrojim a snad se mi to sem povede hodit.
ten motor je skvělej a spolehlivej, ale už je starej a většinou má i dost najeto, takže vlastně trpí navšechny těsnění
chce to udělat
- hlavy dolů, srovnat, zkontrolovat,
- gufera na ventilech - často pak kouří
- těsnění pod alternatorovou konzolí,stojí 30kč, měnit to na autě je dost ojeb,
- trubku s vodní pumpou a termostatem
plus další drobnosti, které už sem nebudu moc rozepisovat, přece jen mě to živí.
chce to udělat
- hlavy dolů, srovnat, zkontrolovat,
- gufera na ventilech - často pak kouří
- těsnění pod alternatorovou konzolí,stojí 30kč, měnit to na autě je dost ojeb,
- trubku s vodní pumpou a termostatem
plus další drobnosti, které už sem nebudu moc rozepisovat, přece jen mě to živí.
je fakt, že jsem neviděl žádnou 4,5ku, ze které by netekl olej a nemusí mít až tolik najeto. Ty gumičky na vodítkách je taky pravda, ale já s tím problém nemám a nekouří to ani trochu. A ta trubka se dá dát teleskopická a kámoš to už dělal a vyšlo ho to do 5000,-, já jsem to zatím nedělal a nemá s vodou problém. Takže je to kus od kusu.
Musím dát ale za pravdu JardaX, že tich bolestí je na jeden motor trochu moc.
Musím dát ale za pravdu JardaX, že tich bolestí je na jeden motor trochu moc.
jako jakých bolestí?
těsnění ti přijde jako blbost? ten motor najede 300tkm/nebo 5-6 let, bez jakýchkoli problému a to že se pak musí přetěsnit je prostě normální, ono taky při teplotě vody a oleje 120C se není čemu divit.
a trpí tim uplně každej benzínak, stejně jako starší M62 apod, jen gufera na ventilech dřív vydrželi víc.
těsnění ti přijde jako blbost? ten motor najede 300tkm/nebo 5-6 let, bez jakýchkoli problému a to že se pak musí přetěsnit je prostě normální, ono taky při teplotě vody a oleje 120C se není čemu divit.
a trpí tim uplně každej benzínak, stejně jako starší M62 apod, jen gufera na ventilech dřív vydrželi víc.
Ty teploty tam jsou fakt hrozný. Když jsem to koupil a s kámošem jsme to projížděli s přípojenou diagnostikou, tak jsem se úplně zděsil, že ten termostat otevřel až ve 107°C. Myslel jsem, že je v háji termostat, tak jsem ho vyměnil a to samý. Až jsem se víc informoval, tak jsem zjistil, že je to normální a už jsem se nedivil, že jim praskají expanzní nádoby a všude je samá netěsnost.