kimlic píše:O těch servisních nákladech také teďka přemýšlím. Do konce roku plánujeme koupi auta a zvažoval jsem E61 530i či 545i, jak ale čtu tohle vlákno, tak už tedy nevím:-)
Četl jsem zde např. názory, že servis e65 vychází cenově stejně nebo i levněji než pro e61. Konkrétněji, že díly jsou cenově nastejno nebo i levnější a více dostupné a servisní úkony se provádějí snadněji a za kratší dobu, to znamená i levněji.
Přitom to znáte z různých článků po netu, že jako všechny ostatní luxusní limmuzíny i E65 vyžadují velice drahý servis a vlastník by měl mít příjmy obdobné jako majitel který si to kupoval nové.
Přitom jak to tu čtu tak to nevyznívá že lidé zde fóra kteří tyto auta mají, nebo je plánují koupit, mají měsíční příjem okolo či více než 100k. Taky na druhou nečekám že majitel e65 má 10-15k to by asi utáhnout nešlo. Pokud jsem nějak mimo tak me opravte:D
Jinak samozdřejmě aby platily ty názory zde z fóra ohledně servisních nákladů, tak počítám s tím že při koupi téhle ojetiny je nutnost si vzít sebou někoho skutečně znalého, jinak si člověk pak opravdu koleduje o enormní dodatečné náklady.
Založen 2008 - příspěvěk 1

jinak si dovedu představit živit E65 při platu 15 000kč měsíčně, ale samozřejmě bych tím autem nejezdil uplně denně, jenže je to hrozně kus od kusu a hlavně dle toho co člověk koupi,
většinou lidi koupi nějakej vrak, minule tu byl pán co koupil za 500 750i, ale strašnou mrdku, tam bylo snad vše špatny a on si myslel že to je top stav, že mu to bazarník řekl

no a třeba minulej tyden jsme koupili mazla 750Li za 270,
když srovnám 545i vs 745i
tak na té E61 ti pravděpodobně zateče do kufru, zateče ti do světel, zlomí se ti dráty do kufru na zakladě toho ti možna odejde CCC, pokud neodejde po zlomení kufru tak odejde samo od sebe, odejdou ti měchy který sou drahy jako prase, odejde ti kompresor kterej nasaje blato,
na obou autech ti pak z auta začně časem týct olej a voda z motoru
a na obou autech budeš měnit nějaky ramena, hromada jich je stejnech, ty co nejsou stejny ma E65 o par stovek levnější,
v E65 nepřevezeš ani pračku, ani myčku, ani sporak,
na druhou stranu nebudeš vysedat z E65 polámanej,(pokud si ju nekoupíš se zakladnima sedakama),
a hlavně si myslím že pěknou E61 do 200tkč nekoupíš, natož aby měla komforty a nějakou vybavu, pěknou E65 už jo, jen musíš hledat,
snad to takle stačí