zbytek výbavy můžeš mít i v 745...a naopak dá se sehnat i nevybavená 760tka

Cela ta diskuze je asi ve smyslu proc kupovat E60, kdyz je E65 za stejny penize a jeste nadupana vybavou. Cena ty auta posila proti sobe. E60 je sportovnejsi pri stejne vybave, ale to je asi jedina vyhoda a ne az tak velka - E65 umi take slusne a rekl bych, ze na limuzinu az prekvapive hodne (kor v porovnani s konkurenci, ktera resi pouze komfort). E65 je ve vsem ostatnim lepsi. Je tam proste videt ten cenovy rozdil, kdyz byly auta nove cca 1,5M vs. 4M, a ten se ted proste smazava. Obe stoji cca 300kkurevtor píše:...
masáže a výhřev volantu mi přijdou už hodně "nice to have", já osobně bych ještě přihodil EDC a střešní okno.Filozof píše: a výbava nejvyšší co je možná jako je ideálně DD, Logic 7, komforty -výhřev 4x, chlazení, masáže , lednice , soft-close , webasto, výhřev volantu,bixenony velká navigace atd...
Na vkusu každého co preferuje. 7er je prostě o výbavě ale taky motoru.
Mě by to zajímalo víc, než jen takhle odbyté ve stylu "Když chceš opici tak musíš mít na banány". Měl jsem auta, kde jsem za takový servis v 60 tis. km zaplatil 9 tisíc Kč (Honda Civic) i 26 tisíc Kč (AR 159). A to jsem ještě žádná opravdu drahá auta nemělhurvajs77 píše:Běžný spotřební věci jako jsou brzdy, oleje atd. bych moc nesrovnával, to se musí dávat do všeho. Ikdyž u 760 to bude o něco víc