zdar všem co to mají v ledvinách srovnaný,
občas se stane že automat při prudkém sešlápnutí skočí do nouzáku a jede asi tak na 3jku podle otáček .když zhasnu motor tak naskočí zase do norm.
a diagnostika vyhodila někde chybu na spojce A a ještě nějaký snímač či čidlo na rychlost.
Jak píše JaraX, pokud to vyhodí chybu na spojce je v prdeli automat, smáznutím adaptací si nepomůžeš, jsou to vlastně jen data podle tvého stylu jízdy, tím že je smažeš, tak se automat bude učit znova. Repas ZF je ranec, kámoš dělal na e53 a stálo ho to 60tis, raději bych volil cestu výměny za jiný, odkud jsi?
no tak vypada celkem že to vražda neni jasně že to polkne nějaky ty DESÍTKY pro jistotu necham udělat i tu posranou středovou trubku v motoru s přetěsnením.ale pak budu vědět že mam od motoru klid a repasi automatu a bude cajk.a pak se muže vysrat zas něco jinýho ale srát na to žijem jenom jednou a srdcovka je srdcovka.jinak fota hodim jen to musim nafotit leštil jsem světla a obědnaval jsem nějaké ulámane držaky v Groupu tak že zitra to nastrojim a snad se mi to sem povede hodit.
Tak kolem Lovosic nikoho neznám, kamarád z Ústí jel opravovat do Ostravy, kdyby to byl mechatronik, řeknu ser na to až odejde úplně vyměň, ale u bloku bych to řešil rychleji.
majuse39 píše:no tak vypada celkem že to vražda neni jasně že to polkne nějaky ty DESÍTKY pro jistotu necham udělat i tu posranou středovou trubku v motoru s přetěsnením.ale pak budu vědět že mam od motoru klid a repasi automatu a bude cajk.a pak se muže vysrat zas něco jinýho ale srát na to žijem jenom jednou a srdcovka je srdcovka.jinak fota hodim jen to musim nafotit leštil jsem světla a obědnaval jsem nějaké ulámane držaky v Groupu tak že zitra to nastrojim a snad se mi to sem povede hodit.
tak hlavně si nech udělat i další strašáky toho motoru, dělat jen trubku je nesmysl.